עבור לתוכן
hagay

יש קיבלתי אותו במתנה.

Recommended Posts

פורסם

סוף סוף אחרי ששיגעתי את בן דוד לי שאני רוצה לקנות(אין לי כרטיס אשראי ולו יש) מטוס

(pmdg 737NG) הוא לא הבין מה אני רוצה ממנו בסוף כשהוא קלט הוא עשה לי הפתעה

וקנה לי אותו :P ,

בכל אופן זה לא מה שרציתי להגיד אלה רק שחשבתי עד עכשיו שאני מבין באיך לתפעל מטוס גיליתי שלא אבל ממש לא, אני צריך עוד הרבה ללמוד. :? :roll:

אז בעצם מה אני מבקש, האם יש מדריך לטייס המתחיל שיסביר איך להשתמש במטוס הזה,

ואני מתכוון למדריך פשוט להתחלה לא כזה מסובך כמו שקיבלתי. :idea:

ועוד דבר איך צובעים את המטוס בצבעי אל על. :?:

נ.ב.

מישהו כתב בפורום שהמטוס הזה לא עובד בFS2004 (אם אני לא טועה זה היה אורן, ותסלח לי אם טעיתי), אצלי הוא עובד מצויין. :wink:

פורסם

באתר שלהם יש גם מדריכים באנגלית, יש שם אפילו טיסת דוגמא כולל תיכנות של ה FMC ובכלל טיסה שלמה על ה 737NG.

שאלה לי לאורן, האם זה רק נידמה לי או שה 737NG הרבה יותר סלחן וקל להטסה ?

בשתי טיסות הניסוי שערכתי עליו הנחיתות היו כמעט מושלמות וכמובן שכל הגישה עד החניה היו על ידני מלא.

מה שכן אני צריך להתרגל לתפעול הטייח האוטומטי שלו ול FMC בכלל.

רן.

פורסם

רן,

צודק. גם אני חושב שה-pmdg 737 סלחן וקל יותר להטסה. על פי פורום התמיכה שב-avsim מדובר במטוס בעלי נתונים ריאליים ומציאותיים.

הוא אכן מסובך (תפעולית). עד שהצלחתי להבין איך עובד ה-vnav יצאה לי הנשמה.

יוסי 8)

פורסם
חגי,

באתר של pmdg תחת לשונית ה-download יש ספריה שנקראת liveries. בספריה הזו תמצא גם צביעה לאל על כמו גם לחברות אחרות.

יוסי 8)

תודה יוסי. :)

חבל על הזמן מזה מסובך הטייס אוטמטי.

פורסם

ל FMC עליך להוריד מהאתר www.navdata.at ומשם יש להוריד ARC האחרון וגם SID/STAR עבור ה PMDG.

ה ARC בא בקובץ EXE ולכן עליך רק לתת לו את התיקיה של fs והוא יתקין אוטומתית (המידע גם ל PMDG וגם ל PIC767) רק ה SID/STAR עליך להעתיק את הקובץ(txt) לתיקיה של PMDG הנמצאת בתיקיה של FS ושם י שלך תיקיה PMDG ובתוכה יש SID/STAR ולשם עליך להעתיק.

מקווה שעזרתי :lol:

פורסם

שאלה נוספת ברשותכם.

יש אפשרות לשמור את התוכנית טיסה של הFMC (לחצן SAVE), משהוא יודע איך אני מעלה תוכנית שמורה ?

רן.

פורסם

רן,

בעמוד הראשון של rte (איפוא שאתה מגדיר שדה מוצא, מסלול ויעד) יש רובריקה שנקראת co route. כאשר אתה מבקש לטעון תוכנית שנשמרה (רק את ה-legs) אתה כותב את שם התוכנית ולוחץ על מקש skl2 ואז נטענת לך התוכנית השמורה.

יוסי 8)

פורסם

כדי להעלות תוכנית אתה רושם את השם שלה בסקראץ' פאד ומכניס אותה לco route שנמצא בעמוד הראשון של הRTE אם אני לא טועה

דרך אגב אני ממש ממליץ על המדריך שמראה איך לעשות טיסה שלמה עם הפאנל הזה עם דגש על FMC... אני רק קראתי את כולו פעם אחת ויומיים אחרי שהתקנתי תפאנל כבר הבנתי בו כמעט כל מה שצריך כדי לעשות טיסה כמו שצריך לעשות טיסה (לא מדבר על מצבי חירום וכאלה), כולל הoverhead

פורסם

עוד שאלה ברשותכם.

אם אני מקבל הוראה מהפקח לעשות דירק לנקודה הבאה הלג שלי.

איך אני אומר זאת ל FMC של ה PMDG ?

רן.

פורסם
עוד שאלה ברשותכם.

אם אני מקבל הוראה מהפקח לעשות דירק לנקודה הבאה הלג שלי.

איך אני אומר זאת ל FMC של ה PMDG ?

רן.

אתה הולך לעמוד הLEGS, לוחץ על הLSK ליד הנקודה שאליה התבקשת לטוס דיירקט כדי להכניס אותה לscratch pad ואז לוחץ ליד הנקודה הראשונה בעמוד. זאת שאתה טס אליה כרגע. ברגע שתשים במקומה נקודה אחרת ותלחץ EXEC זה ימחק את כל הנקודות בינהם ויטיס אותך לנקודה הנבחרת(ומשם הלאה כרגיל).

פורסם

רן, כל השאלות בסגנון הזה כולל איך לבצע הולדים ואיך לשלב בין הFMC לטיסה ע"י הRETARD (כל הכפתורים היותר פשוטים של הטייס האוטומטי- אלה שבMCP) אתה תוכל למצוא במדריך של טיסה שלמה על הPMDG

זה באמת יענה לך על הכל...

פורסם

נ.ב.

מישהו כתב בפורום שהמטוס הזה לא עובד בFS2004 (אם אני לא טועה זה היה אורן, ותסלח לי אם טעיתי), אצלי הוא עובד מצויין. :wink:

אני כתבתי שזה לא עובד ב-2004?

23.jpg

28.jpg

פורסם
שאלה נוספת ברשותכם.

יש אפשרות לשמור את התוכנית טיסה של הFMC (לחצן SAVE), משהוא יודע איך אני מעלה תוכנית שמורה ?

רן.

כן ישנה אפשרות

תודה, את זה אני כבר יודע :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...