עבור לתוכן
Moshico Biller

פשוט תת רמה.......

Recommended Posts

פורסם

ועל זה נאמר WTF?!?! למרות שאני חושב שאין זה צריך לגעת לכל חברי החטיבה.

(תקרית אריאל - רפאל מזכירה לכם משהו?)

נושאים כאלו באמת צריכים להיות מדווחים בפרטי למנהלים הבכירים. זכרו שגם אנשים שאינם רשומים לחטיבה מסתכלים בפורום, דברים כאלו לא עוזרים כ"כ ליחסי הציבור.

פורסם
ועל זה נאמר WTF?!?! למרות שאני חושב שאין זה צריך לגעת לכל חברי החטיבה.

(תקרית אריאל - רפאל מזכירה לכם משהו?)

נושאים כאלו באמת צריכים להיות מדווחים בפרטי למנהלים הבכירים. זכרו שגם אנשים שאינם רשומים לחטיבה מסתכלים בפורום, דברים כאלו לא עוזרים כ"כ ליחסי הציבור.

זהו דווקא אני חשבתי שכולם צריכים לדעת מזה לא דווקא רק המנהלים.

פורסם

אני תומך בהחלטתו של מושיקו לפרסם ברבים.

ה ROM747 הזה פשוט מבזה את הכינוי שלו, שבתוכו נמצא מטוס אהוב ומוערך שמכונה מלכת השמיים, במקרה הטוב הבן אדם הוא מלכת מזבלת חיריה.

אל אף חילוקי דעות עם מושיקו אני בהחלט תומך בהחלטתו, אנשים שעושים דברים כאלה לאנשי החטיבה צריכים להיות מסולקים מואטסים אחת ולתמיד

פורסם

ולכן מושיקו היה צריך להעביר את זה אך ורק למנהלים.

אמנם מה שהולך בפרטי שייך לפורום, אבל זה נקרא פרטי.

חבל לערב את כל הקהילה בריבים אישיים, זה רק סוחף אנשים נוספים, יוצר בעיות וחיכוכים.

הפורום צריך יציבות, לא עוד בלאגנים ומחנות.

פורסם
ולכן מושיקו היה צריך להעביר את זה אך ורק למנהלים.

אמנם מה שהולך בפרטי שייך לפורום, אבל זה נקרא פרטי.

חבל לערב את כל הקהילה בריבים אישיים, זה רק סוחף אנשים נוספים, יוצר בעיות וחיכוכים.

הפורום צריך יציבות, לא עוד בלאגנים ומחנות.

הבעיה היא שזה כבר לא ענין פרטי, זה קורה יותר ממלבן אדם אחד, לפחות לשלושה כפי שניתן לראות מהשרשור, ולכן זה ענין שנוגע לחטיבה.

אין פה גם ענין של מחנות, אני לא חושב שיש מישהו שעלול לצדד באדון ROM747 או מה שמו. באותו אופן אין פה ריבים או חיכוכים בגלל הנושא הזה, כי כולם מסכימים שהבחור נבזי :!:

פורסם

אומנם הבחור מגעיל וצריך להעיף אותו!

אבל אך ורק בפרטי לצוות החטיבה! ושום צעד מעבר לזה,

רוצים לפרסם, בתיאום עם צוות החטיבה!

מה זה עזר שפירסמתם? יצא לו שם רע, מעולה, הוא לא רצה שם טוב... :lol:

פורסם

בושה.. פשוט בושה.. בילר, אני בד"כ לא עומד נאחוריך אבל עכשיו אני עומד ומגבה אותך בעניין. אני מקווה שיעיפו את הrom47 הזה בדיוק לאן.. תודה שחשפת את פרצופו מושיקו. ומקווה שזה ירתיע אנשים אחרים מלעשות כן בעתיד.

פורסם

חבל בעצם לבזבז עליך כוכביות. אל תתן לדלת לפגוע בך בדרך החוצה.

אילן

פורסם

:shock: :? :?:

אנחנו תת רמה?

אתה זה שמקלל. באמת, מנהלים, עשו טובה ותנעלו למה זה איזה אחד שחושב שהוא יותר טוב מכולם ולא יודע מה הוא רוצה מאיתנו, ואחרי התגובה הזו זה הולך להיו שירשור קשה במיוחד, במיוחד ירדן שלדעתי נעלב מאוד ובצדק, ואם ככה אתה חושב על הצביעות שלו פשוט אל תשמש בהן, ואולי עדיף שכך.

פורסם

אנשים,

אל תתרגשו, כמובן שהוא יחסם בשם ואם נמצא את החשבון שלו בואטסים הוא יעוף גם משם.

כמובן שאין לו שם אמיתי, כי הוא פשוט לא בנאדם.

אולי הוא יחזור בשם אחר.

במידה ואתם מקבלים הודעות כאלה פשוט אל תגיבו ואל תענו.

בסוף זה יימאס לו.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...