עבור לתוכן
�פיק

ההטרדות באי מייל ובהודעות פרטיות לא נפסקות

Recommended Posts

פורסם

תשמעו אנשים

אני לא יודע מה איתכם.

אבל מתחיל להמאס עלי עיניין ההטרדות

הנה מייל שקיבלתי היום:

יא חתיכת כלב בן כלב

אתה עם הדאונים המזויינים שלך יא חתיכת אידיוט

בן 14 מסריח אני מתעב אותכם שם ב-VATIL הבנת !!!!!

כל אחד עם השגיאות כתיב שלו עלק WANNABE טייסים

אפילו קורס טיס הנבלות האלה לא יכולים לכתוב נכון

אפסים אחד אחד אתם והערבי בראשכם ...

מכתובת

שולח: aviator ben

אני מקווה שזה אותו אחד שעף מהפורום לא מזמן.

זה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים.

אפיק.

פורסם

אפיק וכולם,

כן זה אותו אחד שהועף מהפורום ולעד.

פשוט לא להתייחס אליו, סתם אפס שמחפש צומי.

רן.

פורסם

האמת שיבוא להטריד אותי קצת אולי אני אשמור את זה ויום אחד זה יהיה מסמך בלעדי שאני אמכור במיליונים- זאת תעודה לאיזה שלב באבולוציה שלנו אולי כמו ב XMEN.

טוב מאוחר בלילה ואני סתם פולט שטויות

לל"ט

פורסם

זה אותו ROM747 שאני לא ממש יודע מאיפה הגיע ומי זה.

אבל אפיק אל תתבלבל,תן לו לפזר את הטימטום שלו, ולמה נראה לו שמעניין מישהו התפיסת עולם והמחשבות העלובות מאוד שלו?.

תן לו להירקב בחוץ....

בברכה,

רז גואטה.

פורסם

גמני קיבלתי... (אוי אם הייתי מכיר את הבנאדם הזה מה הייתי עושה לו :x )

יא חתיכת כלב אידיוט למה מי אתה חושב שאתה יא כלב בן 14 מפגר

לך תשחק עם הפלאפון שלך יא מפגר עילג מפורום העילגים הלא הוא VATIL

פורסם

אתם מוכנים להקשיב לי ?

יש פה משהו שמשתלט על היוזר של אנשים ופוגע בחברים

לא רציתי להגיב על העניין אפילו בקשתי שיסגרו את החשבון זאת בגלל שאני זוכה פה לחוסר אמון אבל המקרה הזה צועק ומחייב התייחסות

rom747 הוא לא זה שעושה את הבעיות הוא רחוק מזה 1000 שנות אור

תקראו את ההודעות שלו ותראו שאינו נוהג להתבטא בגסות

ואותם אנשים שקיבלו הודעות מרון לא עשו לרון שום דבר רע ולכן אין הגיון שהוא יפגע בהם

רדו מרון הוא לא אשם וממילא עזב .

אל תחסמו את היוזר הנ"ל תנו לו להגיב נראה מה יש לו לומר ואם לא תבוא תגובה אז לסגור את היוזר

תודה ושבת שלום

פורסם
אתם מוכנים להקשיב לי ?

יש פה משהו שמשתלט על היוזר של אנשים ופוגע בחברים

לא רציתי להגיב על העניין אפילו בקשתי שיסגרו את החשבון זאת בגלל שאני זוכה פה לחוסר אמון אבל המקרה הזה צועק ומחייב התייחסות

rom747 הוא לא זה שעושה את הבעיות הוא רחוק מזה 1000 שנות אור

תקראו את ההודעות שלו ותראו שאינו נוהג להתבטא בגסות

ואותם אנשים שקיבלו הודעות מרון לא עשו לרון שום דבר רע ולכן אין הגיון שהוא יפגע בהם

רדו מרון הוא לא אשם וממילא עזב .

אל תחסמו את היוזר הנ"ל תנו לו להגיב נראה מה יש לו לומר ואם לא תבוא תגובה אז לסגור את היוזר

תודה ושבת שלום

איך קוראים לך ?

פורסם

יש פה משהו מוזר

ROM747 הצטרף ל- VATIL כבר ב- 8.9.2003 (הוא מס' 68 ברשימה) ועד לאחרונה לא הטריד אף אחד, ככל שאני יודע. אבל אז קרה משהו. לפני כחודש הוא פנה אלי בדואר פרטי ובקש עזרה ואני עניתי לו. שבועיים לא שמעתי ממנו ואז קבלתי ממנו דואר פרטי נבזי ופוגע. נראה לי שמשהו קרה לבחור.

באותו זמן התחילו גם ההטרדות האחרות עליהם אתם מדווחים. והן נמשכות עד היום, מה שאפשרי - כי הוא עדיין ברשימת החברים ויש לו גישה לדאר הפרטי של כולם.

מה שגם מוזר זה הבחור שמשמש סניגור שלו. זה מצטרף של הימים האחרונים שלא מזדהה בשמו. אולי זה אותו ROM747 ?

אני מציע לכם להסיר את ROM747 מכל אפשרויות הגישה ואם הוא ירצה להצטרף מחדש אז רק עם שם ופרטים מזהים הנדרשים מכולם. בכלל, ההצטרפות האנונימית היא לא לטובה. אף אחד לא צריך למסור את כל הפרטים, אבל יש מינימום הכרחי כמו שם פרטי וגיל.

ממש מקרה של ד"ר ג'קל ומיסטר הייד

זאב

פורסם
יש פה משהו מוזר

ROM747 הצטרף ל- VATIL כבר ב- 8.9.2003 (הוא מס' 68 ברשימה) ועד לאחרונה לא הטריד אף אחד, ככל שאני יודע. אבל אז קרה משהו. לפני כחודש הוא פנה אלי בדואר פרטי ובקש עזרה ואני עניתי לו. שבועיים לא שמעתי ממנו ואז קבלתי ממנו דואר פרטי נבזי ופוגע. נראה לי שמשהו קרה לבחור.

באותו זמן התחילו גם ההטרדות האחרות עליהם אתם מדווחים. והן נמשכות עד היום, מה שאפשרי - כי הוא עדיין ברשימת החברים ויש לו גישה לדאר הפרטי של כולם.

מה שגם מוזר זה הבחור שמשמש סניגור שלו. זה מצטרף של הימים האחרונים שלא מזדהה בשמו. אולי זה אותו ROM747 ?

אני מציע לכם להסיר את ROM747 מכל אפשרויות הגישה ואם הוא ירצה להצטרף מחדש אז רק עם שם ופרטים מזהים הנדרשים מכולם. בכלל, ההצטרפות האנונימית היא לא לטובה. אף אחד לא צריך למסור את כל הפרטים, אבל יש מינימום הכרחי כמו שם פרטי וגיל.

ממש מקרה של ד"ר ג'קל ומיסטר הייד

זאב

אני מבין את הכעס ואני ביקשתי לסגור את הגישה שלי ושל רון

אני מצהיר שאין לנו יד בהודעות הנבזיות האלה מה עוד שזכינו ליחס חיובי

מכל החברים פה וזכינו לערה

כפי שכתוב פה רון הוא בן הותיקים ומעולם לא נמצא פגם בהתנהגות שלו

וביחס שלו כלפי אחרים ואין לו סיבה לפגוע באף אחד פה

עובדה היא שההודעות החדשות נשלחות ממקור אחר שרון לא קשור אליו

בקשר לתהיות שלכם מי זה רון או מי זה air2 אני אתקן את הפרופיל אבל זה לא מה שחשוב חשוב שמקרים כאלה לא יקרו בפורום מכובד כזה

אין הרבה מה לעשות רק לחסום ולגנות בכל פה

שבת שלום

פורסם

אני מבקש לחדול לחלוטין מהשרשורים האלה. מי שמקבל מייל או שמטרידים אותו שיפנה למנהלים - אין שום סיבה לשים את זה בפורום.

רק כדי שתהיו רגועים - אנחנו לא קונים את סיפור ה"השתלטו לי על היוזר", לא את הסנגורים הפתאומיים שמופיעים ולא את כלל השטויות שנכתבות פה.

מי שחושב שהוא חף משפע, יכול לפנות אלינו - אף אחד לא עשה את זה (חוץ מחיים הטייס כמובן שקילל גם אותנו והבטיח לנקום...). אני כבר אומר שיהיה קשה מאד לשכנע אותנו אחרת - אנחנו יודעים כבר די הרבה.

פשוט תתעלמו מ"חיים חולם שהוא טייס" ומROM ידידנו מפוצל האישיות.

זהו, אני מקווה שזו פעם אחרונה שצריך לבזבז זמן על ליצני הפורום. רק מילה נוספת לזאב - אין לאף אחד גישה למיילים של אנשים בתור דאטאבייס - אפשר לראות רק מי שרשם את המייל שלו בפרופיל וסימן את האפשרות להשאיר את המייל גלוי לכולם.

פורסם

מי שחושב שהוא חף משפע, יכול לפנות אלינו - אף אחד לא עשה את זה (חוץ מחיים הטייס כמובן שקילל גם אותנו והבטיח לנקום...). אני כבר אומר שיהיה קשה מאד לשכנע אותנו אחרת - אנחנו יודעים כבר די הרבה.

סוף סוף אתה מקבל את זה שיש פה 2 אנשים חיים ו רון

לא יכול להיות ששניהם אשמים

לפי דעתי השרשור הזה צריך להמשך עד שתברר האמת

בטח יש לחברים מה להגיד בעניין

לזאב

תחשוב איזה אינטרס יש רון לפגוע בך ובאחרים .

פורסם

ידוע ששירשורים מסוג זה אינם רצויים ומקובלים,אך גם אני קיבלתי מספר פעמים מחיים הטייס קללות ועוד אמרות לא נעימות.

על מנת שנגרום לזה להיפסק צריך לברר בנוסף מי האשמים האמיתיים,יש כאלו שאולי אכן פרצו למשתמש שלהם והשתמשו בו לרעה על ידי שליחת הודעות פרטיות המכילות קללות ועוד אמירות לא יפות.

לא צריך להאשים ישר כל אחד,אבל יש לבדוק זאת.

מקווה שזה ייפתר כל העניין ושחיים הטייס יועף מהקהילה וכל מי שבאמת אחראי למעשים הללו.

פורסם

אנחנו יודעים מי האנשים עומרי, ואתם לא צריכים להתעסק בזה.

חיים הטייס לא בקהילה ואף פעם לא היה חלק מהקהילה הזו - הוא טרול חיצוני שנוהג לדמיין שהוא טייס/מדריך/אסטרונאוט בנאסא.

עכשיו בחיאת, אל תרדו לרמה של הליצנים האלה. קיראו מה היה לשגיא לומר בעניין בשרשור אחר בפורום הזה, ומה הוסיפו אנשים עם קצת יותר נסיון חיים. אל תיתנו רייטינג לכנופיות המקריות שמדי פעם באות להציק לנו, אנחנו נטפל בזה כבר.

וAIRMEN2 - זו בדיוק הבעיה, שיש כאן רק שני אנשים, אם אתה מבין את הרמז. עכשיו די להגיב בעניין כי נתחיל למחוק את ההודעות המיותרות שלך.

פורסם

סוף סוף אתה מקבל את זה שיש פה 2 אנשים חיים ו רון

לא יכול להיות ששניהם אשמים

לפי דעתי השרשור הזה צריך להמשך עד שתברר האמת

בטח יש לחברים מה להגיד בעניין

לזאב

תחשוב איזה אינטרס יש רון לפגוע בך ובאחרים .

שוב אתה לא מבין את הקטע אחי ואולי זה נכון אני לא אומר שלא.

כמו בבית משפט. כל ההוכחות הולכות נגד חבר שלך חוץ מעד אחד לא מהימן. זה הכל.

תתעלמו מזה שימו ברשימת הזבל את הדואר הזה וגמרנו. שילך לחפש את החברים שלו.

פורסם
ידוע ששירשורים מסוג זה אינם רצויים ומקובלים,אך גם אני קיבלתי מספר פעמים מחיים הטייס קללות ועוד אמרות לא נעימות.

על מנת שנגרום לזה להיפסק צריך לברר בנוסף מי האשמים האמיתיים,יש כאלו שאולי אכן פרצו למשתמש שלהם והשתמשו בו לרעה על ידי שליחת הודעות פרטיות המכילות קללות ועוד אמירות לא יפות.

לא צריך להאשים ישר כל אחד,אבל יש לבדוק זאת.

מקווה שזה ייפתר כל העניין ושחיים הטייס יועף מהקהילה וכל מי שבאמת אחראי למעשים הללו.

הנה עוד אחד שמדבר בהיגיון

אני לא רוצה להגיב אבל אני נמשך לתגובות שלכם וכל עוד יש עם מי לדבר אז אני אדבר כי אני שונא שאנשים טובים נפגעים סתם כך

אילן אם אתה יודע מי שולח את ההודעות האלה למה אתה לא מפרסם ונותן לנו להתקשקש ולדוש בנושא

ודבר שני תנקה את רון הוא לא אשם אם אתה יודע מי זה ברור לך שזה לא הוא

בקשר אלי אולי הפכתי למטרד אבל אני מתעקש על האמת

אין קשר בן לרון למה שנכתב בשמו למה להאשים אדם [ רון ] שלא עשה שום דבר רע לאחרים ? תנסה לעמוד רגע אחד במקומו מישהו משתלט על היוזר שלך ושולח הודעות

ואף אחד לא מאמין שהשתלטו לך על היוזר

לא הייתה בעיה להשתלט על היוזר בגלל שהכינוי שלו היה rom747 והסיסמה הייתה rom 747 אני מניח שאת זה המנהלים יכולים לבדוק

לא צריך למחוק את ההודעות שלי אני לא פוגע או מעליב אף אחד פשוט חורה לי

שכך פני הדברים

שבת שלום

פורסם
חחח אחי אל תתיחס ככה זה גברים מאחורי מסך...בפנים??...לא ניראה לי שהיו אומרים את זה...

בכל זאת לי לא

לא ירדתי לסוף דעתך הסבר בבקשה

פורסם

טוב אנשים מספיק! גם לי הבנאדם הזה רשם כתובות נאצה עוד באופן פומבי כאן בפורום.. אז מה? מי מת? עזבו אותו לנפשו- גם אם זה מתחזה- מי שעשה את זה הוא חולה נפש שמחפש צומי ;)

הוא ואנשים כמוהו לא צריכים להרוס לנו את הפורום.. יש מפסיק פורומים וקהילות שהם יכולים להרוס.. רוצים שמות? אני אתן בפרטי :mrgreen:

הקיצר מה שבאתי להגיד זה שתעזבו אותם ותחזרו לחיים הרגילים שלכם פה בפורום :wink:

פורסם

שגיא פרסם כאן "דברים שרואים מכאן לא רואים משם"להלן התוצאות:256 צפיות 4 (ארבע) תגובות.אפיק פרסם כאן הודעה תוצאות:255 צפיות 18 תגובות.מסקנה חברים (אלה שיודעים להזיז מצערת קדימה)טפסו FL גבוה יותר (באינטליגנציה).זאת רק המלצה .אני כבר עם מצערת קדימה.סוף.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...