shir פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מזל טוב לטל שומסקי חברינו לחטיבה על מעבר גיבוש טייס!! שיהיה בהצלחה בקורס איש!
×�פיק פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 ידעתי שתעבור איש!!! מזל טוב!!! בהצלחה בקורס.
OmRI פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 כל הכבוד על זה שעברת את הגיבוש טיס,שיהיה בהצלחה בהמשך ושמור אותנו מעודכנים
tsh פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 היי חברה אני גמור מת אבל היה חשוב לי לכתוב....חברה אין דבר העומד בפני החלום! וכל המלשבים, אם תאמינו בעצמכם אתם תעברו, הדבר הכי כייפי בגיבוש היה זה השבירת דיסטנס כי הסמלים שריצו אותכם ויהרגו אותכם הם אנשים מקסימים וגברים אחד אחד... ואני מתגייס ב"ה בינואר 2006, ועד אז אני עובר ירפא ג וד (זה לא ממיין) וכמובן אקנה מחשב חדש בשביל לחזור לפלייט!
e_dor פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מזל טוב ! הרבה בהצלחה בהמשך ! אל תהיה שאנן אבל תשמור על אופטימיות, כמו שנראה שעשית עד עכשיו :wink: תמשיך לעדכן
tamir_yosef פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מזל טוב מקווה לראות אותך שם עומד בתור לחדר אוכל (בשלשות)
Yoav פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מזל"ט! תזכור, גם אם לא תצליח להיות טייס או נווט קרב, תמיד אפשר ללכת לתובלה או מסוקים שזה לא עסק פשוט בכלל. בהצלחה בכל דרך ומסלול שתבחר!
tsh פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 חברה תודה רבה!! באמת תודה, אשתדל לא לאכזב בקורס חח...
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מזל טוב, המון בהצלחה, ואל תשכח שאחרי הקורס זה 9 שנים קבע...
tsh פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 חחח איציק, תאמין לי כל אחד היה רוצה לטוס בדרך קבע 9 שנים
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 חחח איציק, תאמין לי כל אחד היה רוצה לטוס בדרך קבע 9 שנים עד כמה שזה מפליא, הכרתי בחור שחתם ויתור על קורס טייס בגלל שהוא היה צריך לחתום 9 שנים, וגם כמה טייסים שפשוט מחכים לשחרור....בקיצור לא הכל ורוד... אני מאמין שחולי תעופה כמוך כמוני וכמו הרבה מהפורום לא תהיה בעיה ב 9 שנים האלה, רק שתכיר שיש אנשים "בריאים" שכן יש להם בעיה...
mickey lip פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מזל טוב טל. בהצלחה בקורס . איציק,מי שנמאס לו לטוס הוא לא בריא לפי ענייות דעתי
razgoeta פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 כל הכבוד! יישר כוח, שיהיה המון בהצלחה. אני מצטרף לאיציק באמירה שלא הכל וורוד, אבל תדע להפוך את הכל לוורוד בשבילך!. יהיו רגעים קשים מאוד אפילו, אבל אני בטוח שתוכל לעמוד בהם בצורה מאוד מכובדת!. שוב, שיהיה בהצלחה! מחכים למסדר כנפיים עוד 3 וחצי שנים...! בברכה, רד גואטה.