Oren Geva פורסם ספטמבר 4, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2005 השבוע נעזוב את האיזורים המוכרים לנו ונתחיל להתקדם לתוך מרכז אסיה. הלג האסיאתי הראשון שלנו (עם כל הכבוד לאדנה שנמצאת בפועל באסיה הקטנה) יהיה לטיביליסי, בירת גרוזיה. http://www.tfc.rwy12.com/modules.php?na ... cle&sid=36
iroth פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 מאחר ולא מצאנו סינרי של טיביליסי, קובי עודד אותי לייצר משהו לשבירת השיגרה בשדה. ובחסות Rwy12 Object Placer ייצרתי סינרי צנוע לטיסתנו השבועית. קישור בדף התדריך לטיסה. אנא הרשמו ביורובוק !!! להתראות ביום חמישי, ישראל
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 למרות שאסיה ומרכז אסיה זה פשוט חור מבחינת סינרים וסימולטור- יש 2 מקומות שם עם סינרי סוף הדרך שמשתווה ואף מתעלה על סינירים מסחריים מסויימים.. ואני מדגיש שהם בחינם! יש סינרי ענק לאלמה אטה (תחנת ביניים של אל על קרגו אגב) וגם נובוסיבירסק.. נובוסיבירסק זכורה לנו כיעד שאותו TU154 שהתרסק בזמנו שהמריא מת"א לשם.. הקיצר- ארקיע הולכת לטוס באוקטובר לאוסקה דרך נובוסיבירק.. אז יאללה.. נראה אתכם מטיסים 753 לשם .. קיצר שתהיה לכולם אחלה טיסה לטיביליסי (רונן אני מחכה לך שם שתגיע בטיסה שלך )
Or Netzer פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 למרות שאסיה ומרכז אסיה זה פשוט חור מבחינת סינרים וסימולטור- יש 2 מקומות שם עם סינרי סוף הדרך שמשתווה ואף מתעלה על סינירים מסחריים מסויימים.. ואני מדגיש שהם בחינם! יש סינרי ענק לאלמה אטה (תחנת ביניים של אל על קרגו אגב) וגם נובוסיבירסק.. נובוסיבירסק זכורה לנו כיעד שאותו TU154 שהתרסק בזמנו שהמריא מת"א לשם.. הקיצר- ארקיע הולכת לטוס באוקטובר לאוסקה דרך נובוסיבירק.. אז יאללה.. נראה אתכם מטיסים 753 לשם .. קיצר שתהיה לכולם אחלה טיסה לטיביליסי (רונן אני מחכה לך שם שתגיע בטיסה שלך ) אגב ילד מהכיתה שלי נהרג בתאונה הזאתי.
אורח פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 למרות שאסיה ומרכז אסיה זה פשוט חור מבחינת סינרים וסימולטור- יש 2 מקומות שם עם סינרי סוף הדרך שמשתווה ואף מתעלה על סינירים מסחריים מסויימים.. ואני מדגיש שהם בחינם! יש סינרי ענק לאלמה אטה (תחנת ביניים של אל על קרגו אגב) וגם נובוסיבירסק.. נובוסיבירסק זכורה לנו כיעד שאותו TU154 שהתרסק בזמנו שהמריא מת"א לשם.. הקיצר- ארקיע הולכת לטוס באוקטובר לאוסקה דרך נובוסיבירק.. אז יאללה.. נראה אתכם מטיסים 753 לשם .. קיצר שתהיה לכולם אחלה טיסה לטיביליסי (רונן אני מחכה לך שם שתגיע בטיסה שלך ) אתה דואג?
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 למרות שאסיה ומרכז אסיה זה פשוט חור מבחינת סינרים וסימולטור- יש 2 מקומות שם עם סינרי סוף הדרך שמשתווה ואף מתעלה על סינירים מסחריים מסויימים.. ואני מדגיש שהם בחינם! יש סינרי ענק לאלמה אטה (תחנת ביניים של אל על קרגו אגב) וגם נובוסיבירסק.. נובוסיבירסק זכורה לנו כיעד שאותו TU154 שהתרסק בזמנו שהמריא מת"א לשם.. הקיצר- ארקיע הולכת לטוס באוקטובר לאוסקה דרך נובוסיבירק.. אז יאללה.. נראה אתכם מטיסים 753 לשם .. קיצר שתהיה לכולם אחלה טיסה לטיביליסי (רונן אני מחכה לך שם שתגיע בטיסה שלך ) אתה דואג? אם אני לא טועה האיזור הזה מצויין בFSP כ-Dangerous Area, ורמת הסיכויים ל-Failure די גבוהה. אז לכל המשתמשים, חשבו פעמיים אם אתם טסים איתה או בלעדיה.
אורח פורסם ספטמבר 8, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2005 שימו לב לעדכון בתדריך שהוכנס בעצתו של ברוכי. http://www.tfc.rwy12.com/modules.php?na ... cle&sid=36 כמו כן קיימת אפשרות שגם הפעם לא אוכל להשתתף :cry: אם אני לא שם כשאתם עוזבים תוודאו שאתם מתארגנים על תמונות וסיכום...
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 8, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2005 אני חושב שאני גם אצטרף אליכם לראות את היוק והפדלים בטיסה נורמאלית..
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 8, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2005 הסיכויים שלי להספיק להתייצב אפסיים גם השבוע - אני צריך להחתים 250 אנשים על יפויי כח החל מ18:30 :cry:
gilad13 פורסם ספטמבר 8, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2005 מישהו יכול בבקשה להסביר איך משתמשים ביורובוק? אף פעם לא יצא לי להשתמש בזה... :oops:
אורח פורסם ספטמבר 8, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2005 חברים תתארגנו על צלם, אני במצב של גויה מתקדמת לא ניראה לי שאני מסוגל לעשות סיד של DCT בקו ישר עם ציר המסלול :roll: תהנו ואורן גם אני וגם אתה לא מופיעים ? אז מי יצלם ? תהנו חברים.
Or Netzer פורסם ספטמבר 8, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2005 חברים תתארגנו על צלם, אני במצב של גויה מתקדמת לא ניראה לי שאני מסוגל לעשות סיד של DCT בקו ישר עם ציר המסלול :roll: תהנו ואורן גם אני וגם אתה לא מופיעים ? אז מי יצלם ? תהנו חברים. יש לכם איזה תוכנה לתת לי שבלחיצה גם מצלמת מסך וגם שומרת את זה בקובץ בלי לצאת לצייר? אם כן אשמח. ולא FRAPS קוטלת הפריימים.
Shtoza פורסם ספטמבר 8, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2005 תהנה אור טיסה נעימה http://www.vfs-il.net/vfs/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=52