עבור לתוכן
Oren Geva

טיסת יום חמישי - אדנה לטיביליסי

Recommended Posts

פורסם

השבוע נעזוב את האיזורים המוכרים לנו ונתחיל להתקדם לתוך מרכז אסיה. הלג האסיאתי הראשון שלנו (עם כל הכבוד לאדנה שנמצאת בפועל באסיה הקטנה) יהיה לטיביליסי, בירת גרוזיה.

http://www.tfc.rwy12.com/modules.php?na ... cle&sid=36

פורסם

מאחר ולא מצאנו סינרי של טיביליסי, קובי עודד אותי לייצר משהו לשבירת השיגרה בשדה. ובחסות Rwy12 Object Placer ייצרתי סינרי צנוע לטיסתנו השבועית. קישור בדף התדריך לטיסה.

אנא הרשמו ביורובוק !!!

להתראות ביום חמישי,

ישראל

פורסם

למרות שאסיה ומרכז אסיה זה פשוט חור מבחינת סינרים וסימולטור- יש 2 מקומות שם עם סינרי סוף הדרך שמשתווה ואף מתעלה על סינירים מסחריים מסויימים.. ואני מדגיש שהם בחינם! יש סינרי ענק לאלמה אטה (תחנת ביניים של אל על קרגו אגב) וגם נובוסיבירסק.. נובוסיבירסק זכורה לנו כיעד שאותו TU154 שהתרסק בזמנו שהמריא מת"א לשם.. הקיצר- ארקיע הולכת לטוס באוקטובר לאוסקה דרך נובוסיבירק.. אז יאללה.. נראה אתכם מטיסים 753 לשם :D..

קיצר שתהיה לכולם אחלה טיסה לטיביליסי (רונן אני מחכה לך שם שתגיע בטיסה שלך :D)

פורסם
למרות שאסיה ומרכז אסיה זה פשוט חור מבחינת סינרים וסימולטור- יש 2 מקומות שם עם סינרי סוף הדרך שמשתווה ואף מתעלה על סינירים מסחריים מסויימים.. ואני מדגיש שהם בחינם! יש סינרי ענק לאלמה אטה (תחנת ביניים של אל על קרגו אגב) וגם נובוסיבירסק.. נובוסיבירסק זכורה לנו כיעד שאותו TU154 שהתרסק בזמנו שהמריא מת"א לשם.. הקיצר- ארקיע הולכת לטוס באוקטובר לאוסקה דרך נובוסיבירק.. אז יאללה.. נראה אתכם מטיסים 753 לשם :D..

אגב ילד מהכיתה שלי נהרג בתאונה הזאתי.

פורסם

אתה דואג?

פורסם

אתה דואג?

אם אני לא טועה האיזור הזה מצויין בFSP כ-Dangerous Area, ורמת הסיכויים ל-Failure די גבוהה.

אז לכל המשתמשים, חשבו פעמיים אם אתם טסים איתה או בלעדיה. 8)

פורסם

חברים תתארגנו על צלם, אני במצב של גויה מתקדמת :(

לא ניראה לי שאני מסוגל לעשות סיד של DCT בקו ישר עם ציר המסלול :roll:

תהנו ואורן גם אני וגם אתה לא מופיעים ? אז מי יצלם ?

תהנו חברים.

פורסם
חברים תתארגנו על צלם, אני במצב של גויה מתקדמת :(

לא ניראה לי שאני מסוגל לעשות סיד של DCT בקו ישר עם ציר המסלול :roll:

תהנו ואורן גם אני וגם אתה לא מופיעים ? אז מי יצלם ?

תהנו חברים.

יש לכם איזה תוכנה לתת לי שבלחיצה גם מצלמת מסך וגם שומרת את זה בקובץ בלי לצאת לצייר?

אם כן אשמח. ולא FRAPS קוטלת הפריימים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...