עבור לתוכן
�פיק

***מפגש ILS חמישי-17:00-24:00-הודעה מהביטחון בעמ' 5!!!***

Recommended Posts

פורסם

טוב... אז לא כל כך המוני -אבל אנחנו לפחות מנסים שיהיו כמה שיותר אנשים.

למה??

מי שמכיר אותי יודע שביני לבין נתב"ג מפרידים 200-300 ק"מ בודדים.

אז מה אני מחפש בנתב"ג ביום חמישי? אני אספר לכם....

כידוע לכם (או לא) אני עושה רישיון טיס - הגדר דאון, ולשם כך יש לי כמה סידורים לעשות במנהל התעופה האזרחית - ובגלל הסידורים שלי אני שם באותו בוקר.

בכל מקרה, אני ועומרי סודרי (שדרך אגב, גם יגיע!!!) החלטנו שיהיה שווה לשלב את ההגעה שלי למרכז עם ביקור בILS!

לכן כרגע אני, עומרי, וירדן (חבר של י' שצובע מטוסים) מגיעים בטוח.

בקשה קטנה...

האחראים על האישורים הביטחוניים, אשמח אם תוכלו להזיז עינינים ולסדר לנו אישור מהצהריים עד הערב, לשהות בILS 12.

בהתאם למסלול בשימוש נארגן את הפעילות.

אז יאללה - יש היענות? תעשו אותי מאושר! זו פעם ראשונה שלי ב-ILS - קצת עלוב למישהו שותיק בVATIL אני יודע... :oops:

להשמע בינתיים.

אפיק.

פורסם
הכוונה הכללית היא להפגש שם באיזור 16:00.

הכל תלוי באישור שישיגו לנו.

אך בנתיים לא נקבל אישור כל עוד אנשים לא כותבים פה שהם מתכוונים לבוא

פורסם

יש לי בעיה אבל בהגעה לפיינל כי אני בא מחיפה ואין לי מי שיסיע אותי אז אני יכול להגיע לתל אביב ומשמה לקחת אוטובוס לאור יהודה? וזה קרוב לפיינל?

פורסם

אני גר בחיפה.... ואנשים מישהו יכול לעזור לי בהגעה למקום אם אני מגיע עצמאית...

ז"א מי שמבין שתחבורה הציבורית אז אם אני מגיע לתל אביב (ארלוזרוב, תחנה מרכזית, למסוף 2000) אז האם יש לי משם אוטובוס לאור יהודה (למקום קרוב לפיינל)?

פורסם
אני גר בחיפה.... ואנשים מישהו יכול לעזור לי בהגעה למקום אם אני מגיע עצמאית...

ז"א מי שמבין שתחבורה הציבורית אז אם אני מגיע לתל אביב (ארלוזרוב, תחנה מרכזית, למסוף 2000) אז האם יש לי משם אוטובוס לאור יהודה (למקום קרוב לפיינל)?

כן, תרד בתחנת "רכבת מרכז" ושם תיקח קו 59 של חברת "קווים" תסע איתו עד לאור יהודה לבניין העירייה (ההגנה 114 אם אני לא טועה) ומשם תמשיך ללכת עד לרמזור הראשון, תפנה ימינה... לך עד סוף הרחוב.. מצד שמאל אתה תראה את התחנת דלק "סונול" ומשם אתה בטח תדע להגיע.. אם לא אז פשוט תעבור את הכביש ותתחיל ללכת בעקבות אורות הILS

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...