אורח פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אני כותב את זה כאן כי לא ניראה לי שאתם מגיעים לפורום ATC ... ביומיים האחרונים אני נתכל בהרבה טייסים חדשים שאין להם מושג וצל של מושג מינמלי לא בטיסת IFR, אלה בנוהלי נדב"ר אלמנטריים. אתם לא יודעים נדב"ר באנגלית וישר רצים ומרביצם לגים ל JFK. אתם לא יודעים לכתוב תוכנית טיסה פשוטה, אתם לא יודעים בכלל נהלי טיסת IFR, עזבו אתם לא יודעים לעשות הקפת ראיה פשוטה אבל משום מה אתם ממהרים לטוס טרנס אטלנטי. אתם ממריאים ללא רידבק, אתם לא מגיבים לקריאות, ממריאים במהירויות מטורפות ללא ידע מהו SID בכלל, מה מגבלת המהירות מתחת ל 10000 רגל. כמה דוגמאות מאתמול והיום 772 ממריא מ 26 D1E ... סליחה Rimon 1E ... למה רימון, כי הוא המריא קו ישר, בלי לקרא ל APP ומשם לקח ימינה ישירות לרימון (מזל שלא היתה תנועה נכנסת). קורא למר בחור ומר בחור מודיע לי שהוא ב SUVAS ועוד מתעקש על כך. מר בחור טען שזו הטיסה הראשונה שלו ללונדון. יופי של תרוץ, כי זו לא טיסת ה IFR הראשונה שלו. לאחר שתיקנתי את מר בחור והוא קיבל מרימון ישירות ל KAROL, הוא מביא את עצמו ל SUVAS לאחר שנתן רידבק על ישירות ל KAROL. לאחר דין ודברים מתברר שאין לו ב FMC שלו KAROL. קיבל כיוון ל KAROL ואני מקווה שהוא מצא את לונדון. מטוס מקבל ממני באנגלית אישור ל ILS של 12. הוא חוזר שהוא לא שומע. אני חוזר שוב הוראה פשוטה, Cleared for the strait in approach ILS rwy12, no 1 report established והבחור עדיין עם בעיות שמיעה. עובר לעברית והללויה הוא שומע פתאום ומודיע שיש לו בעיה עם אנגלית. אז מה אתם טסים לחו"ל אם אתה לא מבינים אנגלית בסיסית. מצטער זה כואב אני יודע, אבל אתם עושים בזק רק לעצמכם, אתם פשוט מבזים את עצמיכם. לפני שאתם עולים לטיסות, תלמדו קודם טוב טוב את הנהלים והחוקים, הם דיי פשוטים. תלמדו לטוס קודם טיסות בסיסיות, תטוסו בארץ, תלמדו לכתוב ולתכנן תוכנית טיסה בסיסית ונכונה כמובן. ככה נוכל לעזור לכם ולתקן אתכם, זה לא משהו אישי, זה רק יעזור לכם ללמוד ולהתפתח בכיוון הנכון. אנשים אני נמצא בחטיבה כמעט שנתיים, עד שיצאתי לטיסת IFR בחו"ל לקח משהו כמו חצי שנה עד שהיה לי בכלל את האומץ ליפול על חטיבה בחו"ל. עד שלא למדתי את הנהלים של אותו יעד, לא חשבתי בכלל לצאת לשם או משם. מה שאתם עושים, זה גורמים לאחרים לזלזל בכם ובסופו של דבר בנו כחטיבה. אנשים פונים אלי בשאלות במסנגר נון סטופ ואני לא חושב שהיה אחד שלא זכה לתשובות ממני. כל סוגי השאלות ולא רק על טיסה, נצלו את זה, נצלו את הפורום ועכשיו שהאתר החדש למעלה כולל מערך הדרכה מצויין, נצלו אותו. ודבר אחרון (אני מקווה), כשאתם מתחברים, בשם הטייס לרשום שם ושם משפחה, נמאס לנו לחזור על זה. טיסות נעימות, רן.
mickey lip פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אני כותב את זה כאן כי לא ניראה לי שאתם מגיעים לפורום ATC ...ביומיים האחרונים אני נתכל בהרבה טייסים חדשים שאין להם מושג וצל של מושג מינמלי לא בטיסת IFR, אלה בנוהלי נדב"ר אלמנטריים. אתם לא יודעים נדב"ר באנגלית וישר רצים ומרביצם לגים ל JFK. אתם לא יודעים לכתוב תוכנית טיסה פשוטה, אתם לא יודעים בכלל נהלי טיסת IFR, עזבו אתם לא יודעים לעשות הקפת ראיה פשוטה אבל משום מה אתם ממהרים לטוס טרנס אטלנטי. אתם ממריאים ללא רידבק, אתם לא מגיבים לקריאות, ממריאים במהירויות מטורפות ללא ידע מהו SID בכלל, מה מגבלת המהירות מתחת ל 10000 רגל. כמה דוגמאות מאתמול והיום 772 ממריא מ 26 D1E ... סליחה Rimon 1E ... למה רימון, כי הוא המריא קו ישר, בלי לקרא ל APP ומשם לקח ימינה ישירות לרימון (מזל שלא היתה תנועה נכנסת). קורא למר בחור ומר בחור מודיע לי שהוא ב SUVAS ועוד מתעקש על כך. מר בחור טען שזו הטיסה הראשונה שלו ללונדון. יופי של תרוץ, כי זו לא טיסת ה IFR הראשונה שלו. לאחר שתיקנתי את מר בחור והוא קיבל מרימון ישירות ל KAROL, הוא מביא את עצמו ל SUVAS לאחר שנתן רידבק על ישירות ל KAROL. לאחר דין ודברים מתברר שאין לו ב FMC שלו KAROL. קיבל כיוון ל KAROL ואני מקווה שהוא מצא את לונדון. מטוס מקבל ממני באנגלית אישור ל ILS של 12. הוא חוזר שהוא לא שומע. אני חוזר שוב הוראה פשוטה, Cleared for the strait in approach ILS rwy12, no 1 report established והבחור עדיין עם בעיות שמיעה. עובר לעברית והללויה הוא שומע פתאום ומודיע שיש לו בעיה עם אנגלית. אז מה אתם טסים לחו"ל אם אתה לא מבינים אנגלית בסיסית. מצטער זה כואב אני יודע, אבל אתם עושים בזק רק לעצמכם, אתם פשוט מבזים את עצמיכם. לפני שאתם עולים לטיסות, תלמדו קודם טוב טוב את הנהלים והחוקים, הם דיי פשוטים. תלמדו לטוס קודם טיסות בסיסיות, תטוסו בארץ, תלמדו לכתוב ולתכנן תוכנית טיסה בסיסית ונכונה כמובן. ככה נוכל לעזור לכם ולתקן אתכם, זה לא משהו אישי, זה רק יעזור לכם ללמוד ולהתפתח בכיוון הנכון. אנשים אני נמצא בחטיבה כמעט שנתיים, עד שיצאתי לטיסת IFR בחו"ל לקח משהו כמו חצי שנה עד שהיה לי בכלל את האומץ ליפול על חטיבה בחו"ל. עד שלא למדתי את הנהלים של אותו יעד, לא חשבתי בכלל לצאת לשם או משם. מה שאתם עושים, זה גורמים לאחרים לזלזל בכם ובסופו של דבר בנו כחטיבה. אנשים פונים אלי בשאלות במסנגר נון סטופ ואני לא חושב שהיה אחד שלא זכה לתשובות ממני. כל סוגי השאלות ולא רק על טיסה, נצלו את זה, נצלו את הפורום ועכשיו שהאתר החדש למעלה כולל מערך הדרכה מצויין, נצלו אותו. ודבר אחרון (אני מקווה), כשאתם מתחברים, בשם הטייס לרשום שם ושם משפחה, נמאס לנו לחזור על זה. טיסות נעימות, רן. הלללויה. מעדות שמיעה אתמול לגבי החבר שלא ידע אנגלית... את האמת השתוממתי להבין כיצד הגעת מטיסה מחוץ לגבולות המדינה. זה נשמע גרוע ומגוחך. לכל החברים החדשים, אם יש לכם בעיות ואתם מתקשים ,ולא משנה במה, אנא צרו קשר או בפרטי או תפתחו דיון בבקשת עזרה בפורום תמיכה ,לא מכיר מישהו שלא קיבל עזרה. זה אחד הדברים היותר נפלאים שיש פה בחטיבה, העזרה לכל דורש ולא משנה במה. נצלו את זה ואותנו,ככה לומדים. וגם אני כמו רן לא קפצתי ישר לחול , גם לי לקח משהו כמו חצי שנה עד שהעזתי לצאת ללרנקה בפעם הראשונה,וישנם עוד חברים קצת יותר מתקדמים עם המון ידע בסימולטורים והם לא יודעים נהלים בצורה טובה אז הם לא טסים און ליין לחול, זה רק מלמד על רמתם הגבוהה ועל הרצינות שלהם. שיהיה לכם ולנו הצלחה בהמשך.
אורח פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אתה צודק מאוד רן. אבל ממעט הבנתי בנושא התעופה הוירטואלית... אי אפשר להגיד לטייס לא לטוס או משהו כזה... לא זוכר בדיוק פעם ראיתי משהו בסיגנון. אם אני טס ואני עושה פאשלה קטנה.. במה בדיוק אני מסתכן? יכולים לנתק אותי מהשרתים? מה בדיוק הנהלים ל"טייסים" אשר טסים לא נכון? תודה
e_dor פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אתה צוחק מיקי ? אני לא מתקרב אפילו לבן גוריון בכל אופן - אני מאמין שאתה צודק. אם יש ביטוי שבטיסה רגילה לא שומעים אותו ולא מבינים, לא נורא, קורה לכל אחד - אבל המשפט שציינת אפילו אני מכיר ומבין בכל אופן - אני בעד שכל הטייסים שעושים כך יקראו את הדיון, יעברו על המדריכים הנפלאים באתר המחודש, יתרגלו על יבש - ויחזרו לרשת כמו גדולים. כל הכבוד על האומץ לטוס פעם ראשונה - אבל להבא קצת יותר תרגול, אני שנה וקצת כאן ו-IFR אפילו בתוך הארץ לא עשיתי (אני יודע שזה לא נזקף לזכותי אבל אני נהנה ממה שאני כן עושה - זה מה שחשוב לי, החטיבה לא נסגרת מחר - ולא מחרתיים).
moti פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 דיברת על מרחב הגישה, אבל החגיגה שהלכה בקרקע ובמגדל גדולה עוד יותר. חבר'ה שלא יודעים אנגלית וטסים לניו יורק או לונדון וכדומה מתקשים מאוד בנתב"ג וחבל שהקשר עבר לאנגלית בלית ברירה על מנת לא לבקש מהם להתנתק. טייסים כנראה אוהבים לבדוק מהירות החלטת המראה על מסלול 03 ומרביצים שם רייסים כמו נהגים שיכורים, חבר'ה, להוריד מהירות שם כי המסלול מתפקד כמסלול הסעה- לא המראה. אל תתבישו לבקש טקסט כשאתם לא מבינים או לא שומעים, זה לא בושה. תבואו מוכנים במאה אחוז לכל טיסה, דפיות, הכרת הנתיב, הכרת מסלולים ויציאות ומסלולי הסעה ברדק שלכם הורס לאחרים והורס לנו משמרות כפקחים. שבוע טוב לכולם.
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 רן אתה מזכיר לי את תחילת ימיי בעולם הטיסות אונליין.. אני זוכר אחרי קורס מזורז עשיתי לרנקה ומיד יצאתי למזרח בשיירה עם אנשים.. טוב נו.. אני לא התחלתי בהקפות וכל זה.. התחלתי בגדול יותר ואז עברתי לקטן אבל בכל זאת.. תעשו את מה שרן אמר- הוא צודק.. ואם נקצין את העניין.. ניתן לראות אפילו טייסים כאלה טסים להית'רו ששם יש פיקוח יותר מידי אגרסיבי :mrgreen:
Danm פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אתה צודק מאוד רן.אבל ממעט הבנתי בנושא התעופה הוירטואלית... אי אפשר להגיד לטייס לא לטוס או משהו כזה... לא זוכר בדיוק פעם ראיתי משהו בסיגנון. אם אני טס ואני עושה פאשלה קטנה.. במה בדיוק אני מסתכן? יכולים לנתק אותי מהשרתים? מה בדיוק הנהלים ל"טייסים" אשר טסים לא נכון? תודה לא מדובר פה על טעיות קטנות כגון אי הבנת רידבאק בפעם הראשונה או אי הבנת מונח מדובר פה על חוסר הבנה מוחלטת של נדב"ר ונהלים של השדות שלא נדבר על טיסות בשדות זרים. אני מבטיח לך שאם תבקש מהפקח הוראה חוזרת כשאין לחץ מסיבי הוא ישמח לעשות זאת לא פעם קורה אפילו במציאות שטייסים לא שומעים את ההרואות מהפקח. אבל שוב בין מה שכתבתי לבין חוסר הבנה מוחלטת של ההוראות ושל השפה האנגלית יש הבדל ענקי
Arie Halperin פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 זה מה שקורה למי שלא יודע אנגלית http://www.nytimes.com/2005/09/07/inter ... 26190224-M פשוט לא יאמן.............. אריה
Barak פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אותי הכי מטריד העניין שרואים שהם טסים תחת קולסיין של אלעל\ארקיע, ואיזה מן רושם זה משאיר עלינו אצל האנגלים או חטיבות אחרות ? כל הדברים היפים שכותבים עלינו בכל מקום נמחקים כביכול... אל תשכחו שהאיכות האמיתית נמדדת ברשת ולפי הרמה של הטייסים, ואם הרמה היא כזאת אז איך אני אומר לחיילים שלי "חבל לכם על הזמן"... מזל שאי אפשר לחלק פה שעות ביציאה..
Ben Cohen פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 חבר'ה, אני טייס חדש, אני יודע טיסת CVFR (למרות שלא עשיתי עוד סולו, אבל אני יודע...) בערך משהו כמו שלושה שבועות, בו זמנית גם התחלתי ללמוד עצמאית, עד שיפתח IFS, טיסת IFR. בכל מקרה, עוד לא היה לי האומץ להחתבר לעשות הקפות בהרצליה, או בחיפה, מכיוון שפחדתי שאני לא אדע איזו מילה, אז שאלה קטנה, מאיפה אני משיג בערך את מה שצריך להגיד לפקח, בערבית ובאנגלית (שאם יש מצב שמישהו נכנס עם אנגלית אז אני אדע מה לעשות) וגם אם תוכלו לתת לי בשביל ידע כללי ולעתיד גם איזה מדריכון קטן עם הנדב"ר לבן גוריון... תודה, ועוד משהו, אם יש פקח מחובר לרשת נגיד בהרצליה, ואין אף אחד, רגוע כזה, אני יכול לשאול אותו כמה שאלות או לטעות כמה פעמים אבל בחד פעמי? תודה מראש על התשובות...
Omer k פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 בן, תעלה לעשות סולו! אבל תגיד לפני שנכין את הדלי דיף באמת שתעלה כשמגדל הרצליה מחובר והוא לא עמוס, תכתוב בהערות שאתה טייס חדש ואז תוכל לשאול שאלות, בסובלנות :-)
אורח פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 בן לעשות טעות זה לא סוף העולם, טעויות כולם עושים כולל ותיקים ומנוסים. הבעיה היא לא עם טייסים כמוכך, אלה עם אלה שחושבים שהם יודעים הכל ואז מתברר שהם לא מבינים מהחיים שלהם. ולגבי לשאול שאלות, תשאל את הפקח חופשי, כמובן כל עוד הוא לא עמוס. כמובן שמומלץ לשאול אותו לפני כן אם ניתן לשאול אותו שאלה מקצועית, ככה בטוח תדע. כמוכן, יש לך שאלות, תהיות אנחנו פה כדי לעזור אחד לשני. בהצלחה בסולו, בעיטה וירטואלית אחת ממני תשלח בהתאם :wink:
oz פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 חבר'ה, אני טייס חדש, אני יודע טיסת CVFR (למרות שלא עשיתי עוד סולו, אבל אני יודע...) בערך משהו כמו שלושה שבועות, בו זמנית גם התחלתי ללמוד עצמאית, עד שיפתח IFS, טיסת IFR. בכל מקרה, עוד לא היה לי האומץ להחתבר לעשות הקפות בהרצליה, או בחיפה, מכיוון שפחדתי שאני לא אדע איזו מילה, אז שאלה קטנה, מאיפה אני משיג בערך את מה שצריך להגיד לפקח, בערבית ובאנגלית (שאם יש מצב שמישהו נכנס עם אנגלית אז אני אדע מה לעשות) וגם אם תוכלו לתת לי בשביל ידע כללי ולעתיד גם איזה מדריכון קטן עם הנדב"ר לבן גוריון... תודה, ועוד משהו, אם יש פקח מחובר לרשת נגיד בהרצליה, ואין אף אחד, רגוע כזה, אני יכול לשאול אותו כמה שאלות או לטעות כמה פעמים אבל בחד פעמי? תודה מראש על התשובות... בקשר הישראלי מדברים רק עברית ואנגלית לא ערבית :|
Aviv Giladi פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 לצערי זה כבר הגיע לרמות שאני לא נהנה לפקח. דוגמא, היום פיקחתי APP, בא לי מטוס עם כינוי ELAL, התחברתי כשהיה על המסלול, קראתי לו, הוא טס לאנשהו בחו"ל, מסתבר שהבחור לא מסוגל לתקשר באנגלית. איך טייס, שטס לחו"ל לא יודע אנגלית? אם פתאום יתחבר לו בדרך פיקוח ניקוסיה? פשוט לא יאמן. תלמדו לטוס קודם כל. אח"כ תתלהבו עם הטיסות לחו"ל.
Or Netzer פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 לצערי זה כבר הגיע לרמות שאני לא נהנה לפקח. דוגמא, היום פיקחתי APP, בא לי מטוס עם כינוי ELAL, התחברתי כשהיה על המסלול, קראתי לו, הוא טס לאנשהו בחו"ל, מסתבר שהבחור לא מסוגל לתקשר באנגלית. איך טייס, שטס לחו"ל לא יודע אנגלית? אם פתאום יתחבר לו בדרך פיקוח ניקוסיה? פשוט לא יאמן. תלמדו לטוס קודם כל. אח"כ תתלהבו עם הטיסות לחו"ל. כנ"ל לי באו 3 כאלה עם טייסים זרים. ולא נעים לי לדבר עברית עם זר על הערוץ. כמו אחד אני מבקש שיקרא מיוצב על הILS הוא מיוצב 2 מיל דרומית ובסוף נוחת על 08. חברינו החדשים. פה זה לא ביתספר (שכונה :mrgreen: ) פה רסמי לומדים! וחייבים.
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 וואו אנשים פה זה לא 109 (עזבו בדיחה פנימית שלי ושל אור ) בקיצור אנשים יש לכם את כל הכלים ללמוד החל ממדריכים לטייסים באתר החטיבה החדש ועד הפורום פה אשר פתוח לכם לשאלות בכל זמן... בקרוב גם יפתח בית הספר IFS (פרטים בקרוב).. אז יש לכם איפה ללמוד... אתם רק צריכים קצת תחת והכל יהיה בסדר.. בהצלחה בהמשך!
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 בקשר הישראלי מדברים רק עברית ואנגלית לא ערבית :| אני חושב שזו פשוט הייתה שגיאת כתיב...
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 12, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2005 חבר'ה, אני טייס חדש, אני יודע טיסת CVFR (למרות שלא עשיתי עוד סולו, אבל אני יודע...) בערך משהו כמו שלושה שבועות, בו זמנית גם התחלתי ללמוד עצמאית, עד שיפתח IFS, טיסת IFR. בכל מקרה, עוד לא היה לי האומץ להחתבר לעשות הקפות בהרצליה, או בחיפה, מכיוון שפחדתי שאני לא אדע איזו מילה, אז שאלה קטנה, מאיפה אני משיג בערך את מה שצריך להגיד לפקח, בערבית ובאנגלית (שאם יש מצב שמישהו נכנס עם אנגלית אז אני אדע מה לעשות) וגם אם תוכלו לתת לי בשביל ידע כללי ולעתיד גם איזה מדריכון קטן עם הנדב"ר לבן גוריון... תודה, ועוד משהו, אם יש פקח מחובר לרשת נגיד בהרצליה, ואין אף אחד, רגוע כזה, אני יכול לשאול אותו כמה שאלות או לטעות כמה פעמים אבל בחד פעמי? תודה מראש על התשובות... רן צודק בכל מילה טייס שלא עומד בקריטוריונים מקצועיים ובטיחותיים שלא יטוס. מצד שני כולנו היינו טייסים חדשים ואני כשהתחלתי לא היה לי מושג בטיסה ולא בנדב"ר ובפעם הראשונה שטסתי ועמדתי בבן-גוריון אז שמוליק לין שהיה בפיקוח אמר לי ב"עדינות" שלדעתו אסור לי עדיין לטוס ושאגש להדרכת טייסים בוואטיל ושם אלמד מהמדריכים שלו.וכך עשיתי ואני ממליץ גם לך ללמוד ולתרגל מעשית משם:הקפות נדב"ר בעברית ואנגלית סידים וסטארים וכ"ו.באמת שמוליק לין צדק ובזכות ההדרכה שלו הפכתי לטייס טוב.אז קדימה בחור לך להדרכת טייסים באתר. בהצלחה בוקי זאב:4X-MJB אמן וכל הטייסים החדשים היו פועלים כמוך. כל טיסה שלך ברשת מאז הטיסה הראשונה שלך הפגנת שיפור וידע חדש שצברת. כל טיסה שטסת ברשת היתה ועדיין תענוג לפקח עליך. ישר כח, זאב. ו At your service, as always :wink:
אורח פורסם ספטמבר 12, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2005 בקרוב גם יפתח בית הספר IFS (פרטים בקרוב)..quote] מזל טוב על בית ספר החדש.. אבל VATIL לא אומרים שעדיף שלא יהיה בתי ספר אלא ללמוד בצורה עצמאית ? שהיא הדרך הטובה ביותר? נראה לי מוזר שמצד אחד לא מעודדים שיהיה בית ספר ,אבל במצד שני נפתח אחד חדש (או שאולי אתם לא יודעים לעשות עסקים :? ) בכול מקרה תרשמו אותי , אם זה בית ספר מוכר על ידי VATIL ארצה לראות מה רמת הידע שיעובר אלי כחניך. בהצלחה.
אורח פורסם ספטמבר 12, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2005 VATIL לא אומרים כלום. אני אמרתי את דעתי האישית. במידה וקם בית ספר רציני, שמשתף פעולה ושומר על כללי הטיסה ברשת והוא מצליח להפיק טייסים רציניים אין לי בעיה עם זה. ועדיין לטעמי האישי זו צורת לימוד פחות מועילה לתלמיד עצמו.
אורח פורסם ספטמבר 12, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2005 בקרוב גם יפתח בית הספר IFS (פרטים בקרוב)..quote] מזל טוב על בית ספר החדש.. אבל VATIL לא אומרים שעדיף שלא יהיה בתי ספר אלא ללמוד בצורה עצמאית ? שהיא הדרך הטובה ביותר? נראה לי מוזר שמצד אחד לא מעודדים שיהיה בית ספר ,אבל במצד שני נפתח אחד חדש (או שאולי אתם לא יודעים לעשות עסקים :? ) בכול מקרה תרשמו אותי , אם זה בית ספר מוכר על ידי VATIL ארצה לראות מה רמת הידע שיעובר אלי כחניך. בהצלחה. דן, למה אתה מחפש בכח לריב ולגרור למריבות. יש לי הרגשה מוזרה של דה ז'ה וו. המלצה חמה שלי, תתחיל לטוס ותפסיק ....
אורח פורסם ספטמבר 12, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2005 בקרוב גם יפתח בית הספר IFS (פרטים בקרוב)..quote] מזל טוב על בית ספר החדש.. אבל VATIL לא אומרים שעדיף שלא יהיה בתי ספר אלא ללמוד בצורה עצמאית ? שהיא הדרך הטובה ביותר? נראה לי מוזר שמצד אחד לא מעודדים שיהיה בית ספר ,אבל במצד שני נפתח אחד חדש (או שאולי אתם לא יודעים לעשות עסקים :? ) בכול מקרה תרשמו אותי , אם זה בית ספר מוכר על ידי VATIL ארצה לראות מה רמת הידע שיעובר אלי כחניך. בהצלחה. דן, למה אתה מחפש בכח לריב ולגרור למריבות. יש לי הרגשה מוזרה של דה ז'ה וו. המלצה חמה שלי, תתחיל לטוס ותפסיק .... דיברתי בשפה יפה, ולא עברתי על איזה חוק. אבל לפני שבאמת תכניס לי מילים לפה אני יקשיב להמלצה שלך להתחיל לטוס. ואל תתעצבן יותר מידי , זה לא בריא ואז איך תטוס? יום טוב.
אורח פורסם ספטמבר 12, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2005 אמרתי שלא דיברת יפה? אמרתי שעברת על איזה חוק ? לא עצבני פשוט לא מבין למה אתה מנסה בכח לגרור ריב. ראיתי שהחלטת לרדת מהנושא בשרשור אחר, אז נירד מזה גם פה. עוף גוזל, חתוך את השמים ... :wink:
Shmulik Lin פורסם ספטמבר 12, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2005 שלום לכולם אכן בטיסה הראשונה של זאב זה היה אם אינני טועה F15 מאילת לב"ג זאב הוא הדוגמא הקלסית לטייס מקצוען ברשת שלמד ולמד ולמד בלי בושה עד שנהייה כזה רבותי זוהי השיטה להיות טייסים טובים ברשת קודם אימוני הקפות בהרצליה באופליין עד ששולטים פיקס בגובה ובכל הנהלים הנדרשים וזה כתוב במדריכים באתר היפהפה החדש ורק אז לאחר שלמדנו מה זה לחץ בשדה באינץ' כספית ואיך מכיילים אותו נעלה אונליין בזהירות ונדווח בתחילת עם הרוח "בעם הרוח" כי ככה עושים מי שחושב שהוא מספיק טוב באופליין ורוצה נורא אונליין אני מתנדב לשמש לו הרצליה לטובת אימון המסנג'ר שלי ידוע לכולם והשעות יהיו שעות הערב נחיתות בטוחות
mickey lip פורסם ספטמבר 12, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2005 אח, איך מזהים שהקיץ נגמר? כיף לראות אותך שוב פה שמוליק ,ולא רק בים.