עבור לתוכן
Brock

עושים על האש בILS (יום חמישי הקרוב!)

Recommended Posts

פורסם

כן כן, כמו שכתוב בהודעה הקודמת של אפיק (אני יודע שלא כולם טרחו לקרוא).

יום חמישי עושים מפגש בILS, ויונתן השיג לנו אישור לשהות מ5 עד 12.

בנוסף לזה יש תיכנון למנגל באיזור, אז אנשים לבוא עם ציוד מתאים :D.

בכל אופן, את הפרטים נסגור היום בערב (אני אעדכן את ההודעה), כרגע מה שמעניין אותנו לדעת זה מי מתכוון להגיע.

בכל אופן ידידי, זאת הזדמנות שלא כדאי לפספס (נראה אם הטייסים לא ישתגעו מהריח).

אז יאללה, תתחילו להציף בתגובות :D

פורסם
ליאב מה עם המנגל, הפחמים, הפירות, וההמבורגרים בתא המטען של האוטו שלך.. אה גם שכחתי את הקערת סלט :D

אז אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שאתה בעסק? 8)

פורסם
אני גם כנראה אגיע, אני מקווה שאתם לא מתכננים חזיר במילוי דיונון בתוספת גבינה לעל האש :lol:

לאלא, מפתאום, רק בשר לבן, ושריפמסים, אבל זה משהו אחרי לגמרי :lol:

פורסם

מה קרה? יום שישי לא לומדים? אני לומד ביום שישי.. ואני גם תלוי בתחבורה הציבורית... (אלא אם כן אחד מהכפר סבאים יוכל להסיע אותי...)

פורסם
ליאב מה עם המנגל, הפחמים, הפירות, וההמבורגרים בתא המטען של האוטו שלך.. אה גם שכחתי את הקערת סלט :D

צחק אבל הקערת סלט עדין באוטו, אני מפחד לגעת בה :oops:

מנגל אין לי בעיה להביא, אני חושב שהגחלים עדין באוטו וגם אותם אין לי בעיה לתרום לחגיגה, רק שיהיו אישורים :)

פורסם

צחק אבל הקערת סלט עדין באוטו, אני מפחד לגעת בה :oops:

מנגל אין לי בעיה להביא, אני חושב שהגחלים עדין באוטו וגם אותם אין לי בעיה לתרום לחגיגה, רק שיהיו אישורים :)

אישור לפי מה שאמרו יש.

אבל אישור למנגל? :? :|

פורסם

תשמרו גם לנו משהו,

אולי אחרי טיסת יום חמישי של מועדון TFC נצליח לשכנע את החבורה להכין טרמוס עם קפה

ושים נ.צ נתבג על הרכב.

מזמן לא בילינו שם עד 4 בבוקר ביום חמישי .

פורסם
אני גם כנראה אגיע, אני מקווה שאתם לא מתכננים חזיר במילוי דיונון בתוספת גבינה לעל האש :lol:

אל תדאג, נדאג לך לאישור והיתר מיוחד מהרב הפוייסק שלי ששמו ר' חנוכה בן משה הלוי שליט"א! או בשם חיבה- החכם חנוכה!

סתם סתם אל תדאג :D :mrgreen:

ליאב אל תשכח להביא את הדיסק של השירים החסידיים שדיברנו עליו כדי לעשות שמח :lol: :mrgreen:

פורסם

טוב, עדיין יש סיכוי שאני בא =]

כרגע אין בעיות מבצפר מבחינת לימודים, כרגע הבעיה היא "אבל מה אתה תסתובב ב-10, 11 בלילה לבד בתל אביב?"

כמובן שגם תלוי באישורים

אם זה היה באור יום אני לא חושב שהיה להם עוד תירוץ שאי אפשר להתגבר עליו :roll:

:?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...