Avi Dudai פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 מטוס זייף נחיתת חירום כדי "להספיק לכדורגל" צוות טיסת הצ'ארטר מגמביה לפרו דיווח על בעיית דלק חמורה, אולם התברר כי נחיתת החירום הייתה תרגיל: המטוס נחת סמוך לאיצטדיון והנוסעים המאושרים הספיקו להיכנס ולצפות בניצחון נבחרתם
Ilan Cohen פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 http://vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=9927
Avi Dudai פורסם ספטמבר 22, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 http://vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=9927 מה הקטע שלך??? :oops:
Avi Dudai פורסם ספטמבר 22, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 כבר חגי העלה את זה אם לא שמת לב. :oops: לא שמתי לב אז אתה צריך להראות לכולם כי אתה יותר חכם ממני? :oops: :oops: :oops:
Ilan Cohen פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 אל תקח את זה כבד. רק הערתי את תשומת לבך.
Avi Dudai פורסם ספטמבר 22, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 אל תקח את זה כבד.רק הערתי את תשומת לבך. על פרטי, שמעת? אני כותב בפורום אולי פעם ב - 3 חודשים. וקורא כל יום. לא ראיתי את הידיעה של חגי חברנו כי היא הייתה ידיעה בתוך ידיעה. קאפיש? סגרנו את הנושא. בסדר?
אורח פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 יאלה אני מביא את יונת השלום, אתם מניעים את המנגל.... לא לעשות דרמה מכל שטות. ולדעתי היה איזה אחד באחת מטיסות TFC שעקף תור שלם בטענת חוסר דלק
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 יאלה אני מביא את יונת השלום, אתם מניעים את המנגל....לא לעשות דרמה מכל שטות. ולדעתי היה איזה אחד באחת מטיסות TFC שעקף תור שלם בטענת חוסר דלק אחמממממממממממ
אורח פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 יאלה אני מביא את יונת השלום, אתם מניעים את המנגל....לא לעשות דרמה מכל שטות. ולדעתי היה איזה אחד באחת מטיסות TFC שעקף תור שלם בטענת חוסר דלק אחמממממממממממ ואם הוא יעשה את זה שוב הוא יודע מה מצפה לו...
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 יאלה אני מביא את יונת השלום, אתם מניעים את המנגל....לא לעשות דרמה מכל שטות. ולדעתי היה איזה אחד באחת מטיסות TFC שעקף תור שלם בטענת חוסר דלק אחמממממממממממ ואם הוא יעשה את זה שוב הוא יודע מה מצפה לו... :2gunfire:
Or Netzer פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 יאלה אני מביא את יונת השלום, אתם מניעים את המנגל....לא לעשות דרמה מכל שטות. ולדעתי היה איזה אחד באחת מטיסות TFC שעקף תור שלם בטענת חוסר דלק אחמממממממממממ ואם הוא יעשה את זה שוב הוא יודע מה מצפה לו... :2gunfire: יפההה איזה חכם :mrgreen:
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 יאלה אני מביא את יונת השלום, אתם מניעים את המנגל....לא לעשות דרמה מכל שטות. ולדעתי היה איזה אחד באחת מטיסות TFC שעקף תור שלם בטענת חוסר דלק אחמממממממממממ ואם הוא יעשה את זה שוב הוא יודע מה מצפה לו... :2gunfire: ואם זה לא... אז :snipersmile:
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 :-({|= כינור! אני רוצה כינור! (מה הקשר? לא יודע..)
Avi Dudai פורסם ספטמבר 22, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 זה התחיל עם נסיון ממני להעלות חיוך אצל החברה זה המשיך עם :agrue: התחלף ל [-X והסתיים ב :painting:
Or Netzer פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 זה התחיל עם נסיון ממני להעלות חיוך אצל החברה זה המשיך עם :agrue: התחלף ל [-X והסתיים ב :painting: איפה ויכוח? הכל ברוח טובה :mrgreen: (מיתר זהר ממני חח סתם)
OmRI פורסם ספטמבר 23, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2005 ממה שהבנתי המשחק שודר במסכי הטלוויזיה שבמטוס אז מה לעבור מעל..?! אגב מה יעשו לטייסים על דבר כזה?
e_dor פורסם ספטמבר 23, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2005 ממה שהבנתי המשחק שודר במסכי הטלוויזיה שבמטוס אז מה לעבור מעל..?!אגב מה יעשו לטייסים על דבר כזה? מה אתה צוחק? לעבור מעל לא יעזור להם - הרעיון היה שהאוהדים יסעו בזמן קצר מהשדה המקומי למגרש - לא שיעברו מעל לאצטדיון. כי משדה היעד לאצטדיון זה המון זמן והם לא היו מספיקים. ולגבי טלוויזיה - אני לא בטוח לגבי זה - יש מצב שאתה מתבלבל עם הנחיתת אונס של JETBLUE שהנוסעים ראו את עצמם מבחוץ ... ?
OmRI פורסם ספטמבר 23, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2005 ממה שהבנתי המשחק שודר במסכי הטלוויזיה שבמטוס אז מה לעבור מעל..?!אגב מה יעשו לטייסים על דבר כזה? מה אתה צוחק? לעבור מעל לא יעזור להם - הרעיון היה שהאוהדים יסעו בזמן קצר מהשדה המקומי למגרש - לא שיעברו מעל לאצטדיון. כי משדה היעד לאצטדיון זה המון זמן והם לא היו מספיקים. ולגבי טלוויזיה - אני לא בטוח לגבי זה - יש מצב שאתה מתבלבל עם הנחיתת אונס של JETBLUE שהנוסעים ראו את עצמם מבחוץ ... ? אולי ותודה על תיקון,אני יודע חשבתי בצורה מצחיקה איני יודע למה האמת בכל זאת לטייסים לא יעשו כלום?עדיין זה תרגיל מה שהם עשו כאן.
fichmant פורסם ספטמבר 23, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2005 ממה שהבנתי המשחק שודר במסכי הטלוויזיה שבמטוס אז מה לעבור מעל..?!אגב מה יעשו לטייסים על דבר כזה? מה אתה צוחק? לעבור מעל לא יעזור להם - הרעיון היה שהאוהדים יסעו בזמן קצר מהשדה המקומי למגרש - לא שיעברו מעל לאצטדיון. כי משדה היעד לאצטדיון זה המון זמן והם לא היו מספיקים. ולגבי טלוויזיה - אני לא בטוח לגבי זה - יש מצב שאתה מתבלבל עם הנחיתת אונס של JETBLUE שהנוסעים ראו את עצמם מבחוץ ... ? אולי ותודה על תיקון,אני יודע חשבתי בצורה מצחיקה איני יודע למה האמת בכל זאת לטייסים לא יעשו כלום?עדיין זה תרגיל מה שהם עשו כאן. זה תלוי איך אתה רואה את זה הם יכולים לתאון שאם הם לא היו עושים את זה ההועדים היו מורידים את המטוס בכח (מטוס מלא העדים מטורפים שרוצים לראות משחק....... זה יכול להיות מסוכן!)