saar23 פורסם ספטמבר 28, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2005 שלום לכולם רציתי לדעת האם יש פקח בחטיבה המוסמך לפקח על שדה צבאי ? כגון : מגדל תל נוף מגדל רמת דויד מגדל בסיס רמון מגדל חצרים מגדל חצור מגדל פלמחים וכו' ......
Or Netzer פורסם ספטמבר 28, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2005 פקחי פלוטו מוסמכים על רמת דויד פקחי גישה מוסמכים על ת"נ וחצור בעקרון ופקחי דרום על עובדה חצור חצרים.
Erez Savir פורסם ספטמבר 28, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2005 לפעמים באירועים גדולים,אמיר עולה איזה מגדל בחצרים או משהו בסגנון.. אבל בעיקרון כמעט ואין פקח רק של השדה ...
Or Netzer פורסם ספטמבר 28, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2005 לפעמים באירועים גדולים,אמיר עולה איזה מגדל בחצרים או משהו בסגנון..אבל בעיקרון כמעט ואין פקח רק של השדה ... גם אין טעם להעלות אחד כזה.
Erez Savir פורסם ספטמבר 28, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2005 נכון... אבל כמו שאור אמר ,פקחי גישה או דרום או צפון מוכשרים על השדות שבאזור שלהם.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 28, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2005 דווקא אני מדי פעם פותח את חצור ואחרי 10 דקות אני מקבל המון בקשות לעבור לת"א, למה? חצור לא מספיק טוב....?
OmRI פורסם ספטמבר 28, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2005 לפעמים באירועים גדולים,אמיר עולה איזה מגדל בחצרים או משהו בסגנון..אבל בעיקרון כמעט ואין פקח רק של השדה ... גם אין טעם להעלות אחד כזה. לצערי הרב כרגע אין טעם עוד,מקווה שאחרי הקורסים למיניהם תהיה תנועה רבה יותר של חה"א בשמי ישראל בואטסים. אין דבר יותר נחמד לפרסם ליין בתל נוף של טייסות היסעור,ולראות שמדי שבוע ובסופי שבוע אנשים ממלאים אותו. אולי אני אזכה לראות מראה כזה מתישהו, לילה טוב!
אריק א. פורסם ספטמבר 28, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2005 פקחי פלוטו מוסמכים על רמת דויד פקחי גישה מוסמכים על ת"נ וחצור בעקרון ופקחי דרום על עובדה חצור חצרים. ומה עם נבטים.... :?: :?: :?: :x :bad-words: :wink: אריק
Or Netzer פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 פקחי פלוטו מוסמכים על רמת דויד פקחי גישה מוסמכים על ת"נ וחצור בעקרון ופקחי דרום על עובדה חצור חצרים. ומה עם נבטים.... :?: :?: :?: :x :bad-words: :wink: אריק דרום\חגב
BarakH פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 היות שחוקי הפיקוח של בסיסי חיל האויר לא מפורסמים לציבור, אני לא רואה (לפחות מנקודת המבט של הריאליזם) הרבה טעם בטיסה דרכם. מצד שני זו רק דעתי הפרטית.
OmRI פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 היות שחוקי הפיקוח של בסיסי חיל האויר לא מפורסמים לציבור, אני לא רואה (לפחות מנקודת המבט של הריאליזם) הרבה טעם בטיסה דרכם. מצד שני זו רק דעתי הפרטית. כן צודק אבל בסימולטור ניתן להציב גבולות עד כמה מידע ייחשף על נוהלי דיבור עם פקח צבאי. לפי דעתי זה משהו שמתישהו יהיה,התנועה מתישהו תבוא וכשהיא תבוא יהיה צורך בפקחים כאלו.
e_dor פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 היות שחוקי הפיקוח של בסיסי חיל האויר לא מפורסמים לציבור, אני לא רואה (לפחות מנקודת המבט של הריאליזם) הרבה טעם בטיסה דרכם. מצד שני זו רק דעתי הפרטית. כן צודק אבל בסימולטור ניתן להציב גבולות עד כמה מידע ייחשף על נוהלי דיבור עם פקח צבאי. לפי דעתי זה משהו שמתישהו יהיה,התנועה מתישהו תבוא וכשהיא תבוא יהיה צורך בפקחים כאלו. נכון - ולא מדובר על שפה שמדוברת על ערוץ מקודד שבו מדברים על פעולות. אלא עם אישור נחיתה רגיל ופעולות דומות - תהליך די דומה בסה"כ לאזרחי (אולי אפילו זהה - לא כל כך זוכר, עבר זמן ... ) בכל אופן - אין צורך בהכשרת פקחים על כאלה שדות כי אין שם הרבה תנועה, וכשיש אז הפקח האיזורי דואג לזה כך ש... אין בעיה בכלל.