עבור לתוכן
saar23

פיקוח בשדה צבאי

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת האם יש פקח בחטיבה המוסמך לפקח על שדה צבאי ? כגון :

מגדל תל נוף

מגדל רמת דויד

מגדל בסיס רמון

מגדל חצרים

מגדל חצור

מגדל פלמחים

וכו' ......

פורסם
לפעמים באירועים גדולים,אמיר עולה איזה מגדל בחצרים או משהו בסגנון..

אבל בעיקרון כמעט ואין פקח רק של השדה ...

גם אין טעם להעלות אחד כזה.

פורסם
לפעמים באירועים גדולים,אמיר עולה איזה מגדל בחצרים או משהו בסגנון..

אבל בעיקרון כמעט ואין פקח רק של השדה ...

גם אין טעם להעלות אחד כזה.

לצערי הרב כרגע אין טעם עוד,מקווה שאחרי הקורסים למיניהם תהיה תנועה רבה יותר של חה"א בשמי ישראל בואטסים.

אין דבר יותר נחמד לפרסם ליין בתל נוף של טייסות היסעור,ולראות שמדי שבוע ובסופי שבוע אנשים ממלאים אותו.

אולי אני אזכה לראות מראה כזה מתישהו,

לילה טוב!

פורסם
פקחי פלוטו מוסמכים על רמת דויד

פקחי גישה מוסמכים על ת"נ וחצור בעקרון

ופקחי דרום על עובדה חצור חצרים.

ומה עם נבטים.... :?: :?: :?: :x :bad-words:

:wink:

אריק

פורסם
פקחי פלוטו מוסמכים על רמת דויד

פקחי גישה מוסמכים על ת"נ וחצור בעקרון

ופקחי דרום על עובדה חצור חצרים.

ומה עם נבטים.... :?: :?: :?: :x :bad-words:

:wink:

אריק

דרום\חגב

פורסם

היות שחוקי הפיקוח של בסיסי חיל האויר לא מפורסמים לציבור, אני לא רואה (לפחות מנקודת המבט של הריאליזם) הרבה טעם בטיסה דרכם. מצד שני זו רק דעתי הפרטית.

פורסם
היות שחוקי הפיקוח של בסיסי חיל האויר לא מפורסמים לציבור, אני לא רואה (לפחות מנקודת המבט של הריאליזם) הרבה טעם בטיסה דרכם. מצד שני זו רק דעתי הפרטית.

כן צודק אבל בסימולטור ניתן להציב גבולות עד כמה מידע ייחשף על נוהלי דיבור עם פקח צבאי.

לפי דעתי זה משהו שמתישהו יהיה,התנועה מתישהו תבוא וכשהיא תבוא יהיה צורך בפקחים כאלו.

פורסם

כן צודק אבל בסימולטור ניתן להציב גבולות עד כמה מידע ייחשף על נוהלי דיבור עם פקח צבאי.

לפי דעתי זה משהו שמתישהו יהיה,התנועה מתישהו תבוא וכשהיא תבוא יהיה צורך בפקחים כאלו.

נכון - ולא מדובר על שפה שמדוברת על ערוץ מקודד שבו מדברים על פעולות.

אלא עם אישור נחיתה רגיל ופעולות דומות - תהליך די דומה בסה"כ לאזרחי (אולי אפילו זהה - לא כל כך זוכר, עבר זמן ... :) )

בכל אופן - אין צורך בהכשרת פקחים על כאלה שדות כי אין שם הרבה תנועה, וכשיש אז הפקח האיזורי דואג לזה כך ש... אין בעיה בכלל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...