zvi rodes פורסם ינואר 10, 2004 דיווח פורסם ינואר 10, 2004 לחברים שלום. אני מעונין לרכוש גו'יסטיק+פדלים מותאמים ל-USB ידוע לי כי לחב' CH יש את הפריטים הללו,שאלתי: 1.איכן הכי זול לרכוש? 2.כמה זה יעלה עם דמי המשלוח? 3.איזה דגם רצוי ונכון לרכוש? 4.תודה למשיבים. :roll:
Levon Melik פורסם ינואר 10, 2004 דיווח פורסם ינואר 10, 2004 אהלן. היו בעבר דיונים מעניינים על הנושא,תדפדף קצת אחורה,בטוח תמצא תשובות לשאלתך! שבת שלום.
mickey lip פורסם ינואר 10, 2004 דיווח פורסם ינואר 10, 2004 שלום עד כמה שאני יודע היחידים שמייבאים לארץ הם הד ארצי אין את זה בחנויות אבל הדגם שהם מביאים הוא הדגם הפשופ ביותר והוא גם לא usb פדלים הם לא מביאים בכלל הדרך הטובה ביותר היא להזמין בחול ועדיף את הדגם עם המצרעות גם היוק וגם הפדלים מומלצים בחום פשוט מוצר איכותי מיקי
guyg פורסם ינואר 13, 2004 דיווח פורסם ינואר 13, 2004 גם אני התענינתי במוצר ואכן רכשו לי אותו באמסטרדם. לפני זה ביררתי עם הד-ארצי אחרי שראיתי את התגובה הזו, ואני רוצה לעדכן שהד-ארצי לא מייבאת את המוצרים של CH יותר (אני לא יודע מתי הם ייבאו). מי שמייבא אותם כיום הוא עדי ארנסט, ולפי מה שהבנתי ממנו יש בעיית מחסור מוצרים לייבוא אצל היצרן. אבל שווה לשלוח לו מייל ולשאול אותו