BarakH פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 מרשים מאוד! אחד הדברים היפים בחטיבה ובואטסים בכלל הוא התרומה לקהילה. להוריד את הכובע בפניך
matan פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 דוד אני פשוט מצדיע לך!!!כל הכבוד לך על העבודה הקשה והמשתלמת .עשיתי טיסת בדיקה והפריימים פשוט מ-ע-ו-ל-ים.!! שלא לדבר על הטקסטורות המדהימות של המסלולים ועוד.פשוט כל הכבוד
Harry Potter פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 סינרי מדהים! מהתמונות אהבתי את המצפה התת ימי.
benny139 פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 אין ספק אילת נראת יפה ביותר כדאי להסב את תשומת ליבו של ראש עריית אילת הוא עוד לא ראה את עירו מהמבט שלנו. דוד עלה והצלח אתה גדול!! ובאותה הזדמנות אני רוצה להודות לכל מי שעזר לדוד לייצר את הסינרי הנפלא הזה - כל מאיץ הוא קפיץ שעזר לדוד להגיע להשגים אלה - אז יאללה צריך לעודד את דוד להגיע לים המלח :wink:
rubi פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 תודה,תודה,ושוב תודה באמת כול הכבוד לכל הנוגעים בדבר ישר כח =D>
Bar69 פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 מדהים,עבודה מעולה בעיקר כי נמאס לי מהאילת הישןD: אבל לפי מה שאני יודע,אל על הפסיקו לטוס לאילת לא?(אני לא בטוח,תתקנו אותי)
mickey lip פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 כרגיל אתה מתעלה על עצמך כל פעם מחדש. עבודה מושקעת לפרטי פרטים. כל הכבוד דוד ,ותודה על תרומתך האדירה לחטיבה.
Moshico Biller פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 מדהים,עבודה מעולה בעיקר כי נמאס לי מהאילת הישןD:אבל לפי מה שאני יודע,אל על הפסיקו לטוס לאילת לא?(אני לא בטוח,תתקנו אותי) לא הם לא הפסיקו!
Eldar Sella פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 מדהים,עבודה מעולה בעיקר כי נמאס לי מהאילת הישןD:אבל לפי מה שאני יודע,אל על הפסיקו לטוס לאילת לא?(אני לא בטוח,תתקנו אותי) לא הם לא הפסיקו! הם טסים לאילת אבל לא במטוסים שלהם (ולא עם 767..) אלא במטוסים של ישראייר אם אני לא טועה
Moshico Biller פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 מדהים,עבודה מעולה בעיקר כי נמאס לי מהאילת הישןD:אבל לפי מה שאני יודע,אל על הפסיקו לטוס לאילת לא?(אני לא בטוח,תתקנו אותי) לא הם לא הפסיקו! הם טסים לאילת אבל לא במטוסים שלהם (ולא עם 767..) אלא במטוסים של ישראייר אם אני לא טועה אלעל טסה לאילת! 73 75.... ואמרתי בשרשורים אחרים שלי יצא לראות איזה פעמיים 762 שלהם. מתעקשים? שיהיה....
Eldar Sella פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 מדהים,עבודה מעולה בעיקר כי נמאס לי מהאילת הישןD:אבל לפי מה שאני יודע,אל על הפסיקו לטוס לאילת לא?(אני לא בטוח,תתקנו אותי) לא הם לא הפסיקו! הם טסים לאילת אבל לא במטוסים שלהם (ולא עם 767..) אלא במטוסים של ישראייר אם אני לא טועה אלעל טסה לאילת! 73 75.... ואמרתי בשרשורים אחרים שלי יצא לראות איזה פעמיים 762 שלהם. מתעקשים? שיהיה.... אז דבר ראשון, אני כתבתי שהם טסים לאילת ולא במטוסים שלהם ובטח שלא עם 762 :roll: או שחלמת על זה או שהמצאת את זה :?
ohadn747 פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 מדהים,עבודה מעולה בעיקר כי נמאס לי מהאילת הישןD:אבל לפי מה שאני יודע,אל על הפסיקו לטוס לאילת לא?(אני לא בטוח,תתקנו אותי) לא הם לא הפסיקו! הם טסים לאילת אבל לא במטוסים שלהם (ולא עם 767..) אלא במטוסים של ישראייר אם אני לא טועה אלעל טסה לאילת! 73 75.... ואמרתי בשרשורים אחרים שלי יצא לראות איזה פעמיים 762 שלהם. מתעקשים? שיהיה.... אז דבר ראשון, אני כתבתי שהם טסים לאילת ולא במטוסים שלהם ובטח שלא עם 762 :roll: או שחלמת על זה או שהמצאת את זה :? או שיכול להיות שאתה פשוט הולך עם הראש בקיר ומושיקו באמת ראה!
Itai Ganor פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 חברים עוד פעם?, לא טחנתם תנושא כמו מים? לא נמאס לכם :? דברו על זה במסנגר חבל להסיט תנושא של האשכול.
Eldar Sella פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 מדהים,עבודה מעולה בעיקר כי נמאס לי מהאילת הישןD:אבל לפי מה שאני יודע,אל על הפסיקו לטוס לאילת לא?(אני לא בטוח,תתקנו אותי) לא הם לא הפסיקו! הם טסים לאילת אבל לא במטוסים שלהם (ולא עם 767..) אלא במטוסים של ישראייר אם אני לא טועה אלעל טסה לאילת! 73 75.... ואמרתי בשרשורים אחרים שלי יצא לראות איזה פעמיים 762 שלהם. מתעקשים? שיהיה.... אז דבר ראשון, אני כתבתי שהם טסים לאילת ולא במטוסים שלהם ובטח שלא עם 762 :roll: או שחלמת על זה או שהמצאת את זה :? או שיכול להיות שאתה פשוט הולך עם הראש בקיר ומושיקו באמת ראה! 1. 762 נוחת באילת זה כמו A380 נוחת ב KAI TAK ז"ל 2. אני מכיר 2 אנשים שגרים באילת (אחד מהם פה בפורום) ושניהם בחיים לא ראו 762 באילת :roll:
e_dor פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 אולי די לבלבל במח עם הנושא הזה ? מאה פעמים נאמר - 762 של חברה זרה נחת בעבר באילת פעם אחת. אלעל עצמה טסה בקודשייר עם ישראייר מידי פעם ולפעמים בטיסות של ישראייר יש שימוש ב-757 של אלעל. זהו - בזה מסתכם כל הנושא ! זה הכל, למה לעשות מכל דבר אפרוח ?
moti פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 767 בקושי מסוגל להמריא ולנחות במסלול שם, גם אם הוא ממריא על אדים של דלק.אם אתם אומרים שזה קרה אז זה קרה, זה אפשרי אבל במגבלות מאוד מסוימות. כל נחיתה של מטוס כזה שם דופקת את כל הברקסים והגלגלים. למטוס כזה אין מה לחפש באילת ואין סיבה שיטוס לאילת. לכן אלעל טסה לעובדה וכמו שכתבו הטיסות לאילת כנראה לא במטוסים של אלעל (אלא ישראיר כ LY601 וכו..). 737 ו-757 אפשריים כמובן אבל גם אם הם טסו, זה היה פעם או פעמיים וכנראה מסיבה מיוחדת שהצריכה להביא מטוסים של אלעל. יש פה חבר'ה שגרים באילת - בואו נשמע כמה פעמים הם ראו מטוסים של אלעל ונהיה יותר חכמים. אם אני זוכר נכון כמה פעמים אלעל וישראיר עשו טיסות במטוסים של החברה האחרת כתוצאה מאיזה תקלה או בעיה. כשהייתי בפיינל שנה שעברה אני חושב שהגיע ישראיר (EBI) כטיסת אלעל מברלין לת"א בקולסיין של אלעל וכטיסה סדירה של אלעל, חוץ מהמטוס שהיה של ישראיר. גם זה קורה. בטוח זה לא דבר סדיר וזה לא קורה הרבה למיטב ידיעתי, במיוחד בזמן האחרון. בואו נפסיק לטחון את הנושא הזה, כבר מציק לדון בו כל פעם שמזכירים את המילה "אילת" בפורום.
אורח פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 ניתן לראות במסמך הזה באתר בואינג: http://www.boeing.com/assocproducts/air ... 74sec3.pdf שביום רגיל, בגובה פני הים, 767 מסוגל טכנית לנחות באילת (המסלול באילת אורכו 1900 מטר, 767 ריק ביום רגיל צריך כ-1400 מטר בגובה פני הים). יחד עם זאת, ל-767 ריק אין מה לחפש באילת, ואני לא בטוח שיש לו מקום בחניות.
Moshico Biller פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 מדהים,עבודה מעולה בעיקר כי נמאס לי מהאילת הישןD:אבל לפי מה שאני יודע,אל על הפסיקו לטוס לאילת לא?(אני לא בטוח,תתקנו אותי) לא הם לא הפסיקו! הם טסים לאילת אבל לא במטוסים שלהם (ולא עם 767..) אלא במטוסים של ישראייר אם אני לא טועה אלעל טסה לאילת! 73 75.... ואמרתי בשרשורים אחרים שלי יצא לראות איזה פעמיים 762 שלהם. מתעקשים? שיהיה.... אז דבר ראשון, אני כתבתי שהם טסים לאילת ולא במטוסים שלהם ובטח שלא עם 762 :roll: או שחלמת על זה או שהמצאת את זה :? או שיכול להיות שאתה פשוט הולך עם הראש בקיר ומושיקו באמת ראה! 1. 762 נוחת באילת זה כמו A380 נוחת ב KAI TAK ז"ל 2. אני מכיר 2 אנשים שגרים באילת (אחד מהם פה בפורום) ושניהם בחיים לא ראו 762 באילת :roll: זה שיש חברה שגרים באילת זה לא אומר שהם גרים בפיינל אז מה? מי שגר באילת רואה כל מטוס שנוחת?
Eldar Sella פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 מושיקו חבל לדבר שטויות, 762 לא מגיע לאילת.
moti פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 הם רואים יותר ממך וממני :? אין ל-767 ריק מה לחפש באילת, זה בטח היה משהו חד פעמי והוא יכול להכנס לחניות בלי בעיה לדעתי.