Shai B פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 ככה: 762 הגיע פעם אחת לאילת עם זה אין מה להתווכח [לא שאני ראיתי אותו אבל כבר הבנו שזה נכון]...אבל אני לא ראיתי 762 אחד, האמת, ראיתי מטוס של אלעל כאן רק פעמיים כבר שנתיים [אני עובר ליד השדה תעופה לפחות פעם ביום, באוטובוס, ככה שאני יכול לראות את הרישום של המטוס] אלעל מגיעה לאילת עם ATRים של ישראייר הרבה פעמים, טיסות 61X אני חושב [מספר טיסה 61 משהו...] וכמובן תודה ענקית לדוד על הסינרי, אני עוד לא אתקין אותו, אני מחכה למחשב החדש, אבל אני בטוח שהוא נפלא ועכשיו יטוסו לאילת יותר. תודה רבה!
Ilan Cohen פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 תקשיבו אנשים, אתם מתוכחים על דבר שטותי שלא מוביל לשום מקום, מה זה משנה למישהו אם הוא נחת שם או לא. ומשום מה תמיד בהודעות כאלה של חידוש סינרים יש ויכוחים, לא יודע למה, יש את התופעה הזאת. אז תגידו תודה גדולה לזאב על היצירה ויאללה תטוסו לשם במקום להתקשקש.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 אז תגידו תודה גדולה לזאב על היצירה ויאללה תטוסו לשם במקום להתקשקש. אתה בטח מתכוון לדוד רוזנפלד....
Ilan Cohen פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 אז תגידו תודה גדולה לזאב על היצירה ויאללה תטוסו לשם במקום להתקשקש. אתה בטח מתכוון לדוד רוזנפלד.... צודק טעות שלי כמובן לדוד, גם לזאב מגיע אחת על החשבון.
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 שלום חברים תודה לכולכם על הפירגון ממש כיף לראות שכולם נהנים והכל רץ חלק טוב אז לגבי הבואינגים אני יצרתי סינרי אני וממש לא אחראי מי נוחת יצרתי חניה ל757 אבל עם ניכנס שם גם 747 שיסתדר ללא עזרתי :roll: לגבי המיצפה התת ימי יצרתי את הצפוני (איני בטוח שזה מיצפה בכלל אבל הוא שם) לא הגעתי כל כך דרומה למיצפה המפורסם וכפי שאילן אמר ומניסיון הטיסה שלי אין כלום בסימולטור מתחת למים אני יודע הייתי שם מיספר פעמים :? יאללה תהנו
Shai B פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 שוב תודה רבה על הסינרי הזה אפשר רק לדעת מה הפסים האלה ליד המסלול http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3 ... 58/e10.jpg אגב אני מזהה את השכונה שלי
Moshico Biller פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 שוב תודה רבה על הסינרי הזה אפשר רק לדעת מה הפסים האלה ליד המסלול http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3 ... 58/e10.jpg אגב אני מזהה את השכונה שלי תאורה!
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 שי תיבדוק אם זה קורה אצלך בטיסה מהמקום הזה בשקיעה ולא לפי הacreenshot של תומר דוד
BarakH פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 הרגע סיימתי טיסת מבחן לסינרי - באמת מרשים מבחינת היחס בין הפירוט לצריכת משאבי המחשב! יש לי רק בעיה אחת - משום מה תחנת הדלק פז והבניינים בסביבתה מרחפים איזה שני מטר באויר. התקנתי את התיקון לבעיית הגובה שבא עם הסינרי ואני עובד עם ה-mesh של euromed. מישהו נתקל בדבר כזה?
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אצלי מותקן הLight mesh איני זוכר מי יצר אבל תנסה לשאול את זאב קאהן הוא יעזור לך . שייך fs2002 אבל זה רק mesh כך שאין איתו בעיה! דוד
A r i e T פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 חבר'ה אני מבולבל יש באווסים 2 גרסאות חדשות לאילת. אחת בגודל 29601kb, ושניה בגודל 24501kb: http://library.avsim.net/search.php?Cat ... hange+View איזו מהן צריך להתקין ?
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 תתקין את הקטנה יותר למרות שזה אינו משנה. אני ביקשתי מavsim להוריד את הגדולה והם לא הורידו. נכנסו לשם קבצים מיותרים שוב זה אינו משנה . נח יותר להוריד את ה=2.0 בגלל הנפח המוקטן דוד