עבור לתוכן
OmriSoudry

** עיט תעופה - חידושים ועדכונים **

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם!

הנה כמה עדכונים אחרונים וחידושים של חברת עיט תעופה לזמן הקרוב!!

מטוסים בתשלום

חברת עיט תעופה החליטה להכניס לצי המטוסים שלה גם מטוסים בתשלום, בתנאי שקיים להם מודל חינמי ברמה סבירה. לשם התחלה, עידו רוזנטל צבע את מטוס הססנה 172 של חברת FLIGHT1 בצבעי החברה (אותה צביעה כמו למטוס החינמי הדיפולטי). הצביעה זמינה כעת להורדה מעמוד צי המטוסים של החברה.

* יש לכם רעיונות למטוסים בתשלום שהייתם רוצים שנצרף לצי המטוסים שלנו? אם יש מטוסים כאלו ואם אתם בטוחים שקיים להם גם מודל חינמי ברמה סבירה - אתם מוזמנים לשלוח לי מייל לכתובת ceo@ait-air.org ואנו נשקול את הצעותיכם!!

גרסא חדשה לבלקבוקס - BlackBox v1.5

כתוצאה מהוספת המטוסים בתשלום, כפי שכתבתי למעלה, שיחררנו היום גם גרסא של הבלקבוקס שתומכת במטוסים בתשלום. זאת אומרת שאם בחרתם לטוס על ה 4X-KCA מדגם ססנה 172 של עיט, ובא לכם לטוס עם הצביעה למודל של FLIGHT1, התוכנה תאשר לכם את זה ולא תגיד לכם שאתם טסים במטוס לא מתאים או בצביעה לא מתאימה!

את הגרסא החדשה ניתן להוריד מעמוד ה-BlackBox באתר. שימו לב שאנשים המשתמשים בגרסא ישנה יותר יקבלו הודעה על קיום גרסא זו ועל כך שעליהם להורידה.

מערכת מבחנים חדשה

על מנת לשמור על רמת טייסים גבוהה בחברה, החלטנו מהיום שבמקום לקבל כל טייס ולאחר מכן לערוך לו מבחן פשוט שיהיה התנאי להתחלת דיווח טיסות, מעתה טייסים חדשים שנרשמים לחברה יתבקשו לעשות מבחן כניסה שיהיה התנאי לקבלה שלהם. לאחר הקבלה יוכלו לדווח טיסות מיידית.

המבחן הוא מבחן אמריקאי של 20 שאלות אקראיות אותו יש לבצע ב-25 דקות מרגע התחלת המבחן. מותר לטעות ב-4 שאלות מקסימום על מנת לעבור את המבחן. כל שאלה מורכבת מ-5 תשובות אפשריות ועל הטייס יהיה לסמן את התשובה הנכונה.

חידושים עתידיים בחברה

1) אנו מתכננים לעבור בזמן הקרוב לאחסון טוב יותר ועם הרבה הרבה יותר שטח אחסון (ככה זה כשיש כל כך הרבה חידושים :D ).

2) מיד לאחר המעבר לאחסון החדש יעבור האתר תרגום לשפה האנגלית - לנוחיות טייסים מחו"ל.

3) העבודה על תוכנת ה- BlackBox v2 תחל בקרוב!! טייסים המעוניינים להשתתף בהקלטות הסאונד לתוכנה, מתבקשים לשלוח לי מייל הכולל שם מלא וגיל, ולציין שהם מעוניינים להשתתף בהקלטות. את האימייל יש לשלוח לכתובת: ceo@ait-air.org .

4) במקביל לכל הדברים האלה אנו עובדים כרגע על פיתוח מחלקה חדשה לגמרי באתר (שאני בטוח שחלק גדול מכם יתלהב ממנה) שתכלול מגוון רחב של אפשרויות נוספות לחברה. אבל את זה אני אשמור כרגע בסוד כדי לא להרוס את ההפתעה. :wink:

זה הכל להפעם :P

סופשבוע נעים לכולכם,

צוות עיט תעופה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in



התחברות לאתר


×
×
  • יצירת חדש...