Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 10, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2005 שלום, מעבר לשני תדריכים לבקרי תעבורה שכתבתי עבור ואטיל והנמצאים בטיפול לקראת פרסומם, כתבתי זה עתה תדריך הקפות למתקדמים, המכסה מגוון נושאים חשובים שלא מתועדים אצלנו. הוא חשוב לדעתי כעת במיוחד, ללא בי"ס לטיסה עבור טייסים חדשים. התדריך הועלה לאתר של תומר ח. (שימו לב שכל השורה נכנסה לקישור): http://tomer.isra-sim.com/CIRCUITS- ADVANCED.pdf אשמח לקבל שאלות, הערות והארות, בשרשור זה, במסנג'ר, אימייל או פרטית כרצונכם. בהצלחה.
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 10, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2005 בעייה עם הקישור? או אצלי משהו לא בסדר.
yuval_el פורסם אוקטובר 10, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2005 בעייה עם הקישור? או אצלי משהו לא בסדר. התדריך הועלה לאתר של תומר ח. (שימו לב שכל השורה נכנסה לקישור): הנה קישור מתוקן: http://tomer.isra-sim.com/CIRCUITS-%20ADVANCED.pdf תודה רבה עופר. קראתי, מעניין מאוד.
gilad13 פורסם אוקטובר 10, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2005 תסמן את כל השורה של הקישור ותעתיק לשורת הכתובות.
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 10, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2005 תודה. למעלה חסר אחוזים ו-20, לכן לא התחבר ללינק.
Ran Bonfil פורסם אוקטובר 10, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2005 תודה עופר! מעניין מאוד! יש לי שאלה בקשר לרוח, והיה חבל לפתוח על זה נושא חדש: בהנחה שהרוח לא ניצבת לכוון הטיסה של המטוס, איך ניתן לחשב את זוית ההטיה הנכונה בשביל לשמור על כוון הטיסה הרצוי(כמובן תלוי בדגם המטוס)? תודה לעונים!
Gal פורסם אוקטובר 10, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2005 תודה רבה עופר שמחתי לקרוא ולהעמיק את הידע שלי על הקפות. (ואני חשבתי שזה יותר פשוט :oops: )
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 10, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2005 עופר, כל הכבוד, באמת מדריך מצויין שסתם כמה חורים בהשכלה שלי, (בטח יש עוד כמה חורים, אבל נגלה אותם לאחר עוד כמה מדריכים כאלה) תודה רבה.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 10, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2005 השאלה לא מגדירה באיזה מצב, אתייחס לתיקון בעת נחיתה ברוח צד אחרי חציית המסלול. לפני הטיסה, צריך להכיר מגבלות רוח צד לנחיתה. במטוס בעל כנף נמוכה יש להכיר גם את כמות ההטייה המותרת קרוב לקרקע. במידה ויש צורך, יש לחשב עם לוח קו/סינוסים את רכיב הצד לפי התצפית והתחזית. בטיסה, צריך להטות את כנף המטוס לתוך הרוח, כשאף המטוס ישר עם ציר המסלול. מטים כנף עד שאין תנועה צדית והמטוס בדיוק על קו האמצע. כל עוד אתה במגבלות רוח צד לנחיתה בסוג המטוס, הכנף לא תפגע בקרקע. במטוס בעל כנף נמוכה וברוח צד חזקה אתה מוודא כי ההטיה בתחום המותר. תודה עופר!מעניין מאוד! יש לי שאלה בקשר לרוח, והיה חבל לפתוח על זה נושא חדש: בהנחה שהרוח לא ניצבת לכוון הטיסה של המטוס, איך ניתן לחשב את זוית ההטיה הנכונה בשביל לשמור על כוון הטיסה הרצוי(כמובן תלוי בדגם המטוס)? תודה לעונים!
BAW339 פורסם אוקטובר 12, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2005 תודה עופר! אוד לא סיימתי לקרוא, בנתיים אין שאלות