Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 היה תותח!! צריך מפגש כזה כל שבוע .. ותודה ענקית ליונתן על האישורים!
Tom3D פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 היה ממש כיף (ומשעשע ) צריך לעשות את זה לעיתים יותר קרובות תודה רבה יהונתן על האישורים, ותודה לאפיק על שחשב על הרעיון
×�פיק פורסם אוקטובר 16, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 היה מעולה! תודה רבה ליונתן, ולביטחון שהיה ממש אדיב ונחמד (לשם שינוי!) חוץ מפעילות מועטה למשך שעה אחת, הכל היה בסדר גמור! לטעמי לא הגיעו מספיק אנשים (היינו בערך 10-15 איש) נארגן שוב כששוב אבוא למרכז (אבל אתם מוזמנים גם לארגן לבד, לא תמיד צריך אותי ) תמונות מחר כשאחזור הביתה! ביי
Shai B פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 היום כשחזרתי מטורקיה ב-FLM783 [חברת FLY AIR טיסה 783] נחתנו על 12 די מוקדם, סביבות 1120 אם אני זוכר נכון. A300 =] פעם הבאה אני בא :oops: אבל מה לעשות בשעה שהתחיל המפגש הייתי בפושבאק על האוטובוס לאילת בתחנה מרכזית טוב שנהנתם, מחכה לתמונות
Ran Bonfil פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 היה ממש אחלה! מחכה למפגש הבא צפו לתמונות בקרוב(אחרי שאני יפתח את הסרט ) וליונתן, תודה ענקית על האישורים:!:, ועל ההסעה בסוף
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 אכן כן היה ממש כיף, אחלה, ונהדר, רק חבל שהיינו מעטים. ליהונתן תודה על האישורים, בילעדך היינו עפים משם די מהר. לאפיק גם תודה על האירגון והרעיון, באמת כדאי לארגן מידי פעם מיפגש כזה. רק חבל שמיתקרב החורף, ומזג האויר ישבש את ההנאה. הסרט יצא מדהים, שוקל בערך 120 מגה, אני העלה אותו לשרת בעבודה כשאחזור מהחופש( סוף סוכות). מי שמעוניין לקבלו דרך המסנג'ר שיצור קשר. אז להיתראות עד לפעם הבאה. חג סוכות שמח, ומועדים לשימחה לכולם.
rubi פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 באתי רק לשעה וראיתי איך שהענינים מתחילים לזוז.נראה שחבל שלא חזרתי כי אני מתרשם שנהנתם רובי
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 כל הכבוד אפיק על היוזמה, לצערי לא יכולתי להגיע בגלל שהייתי עסוק בכל מני נושאים, שוב כל הכבוד, אשתדל להגיע לפעם הבאה.
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 באתי רק לשעה וראיתי איך שהענינים מתחילים לזוז.נראה שחבל שלא חזרתי כי אני מתרשם שנהנתם רובי הפסדת.. קנינו קוראסונים
ran_lazaroni פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 כ"כ רציתי לבוא אבל אמא לא הסכימה "מי הם? אתה לא מכיר אותם אישית" "מה יש לך לעשות באור יהודה בלילה" ובלה בלה בלה בקיצר רבתי איתה בגלל זה כרגיל אז בסופו של דבר לא הצליח אבל אם אני בא עם חבר זה יעבוד ומצאתי מישו כזה אמ אז מתי שוב? ופליז בחופשת סוכות שוב צורו קשר מסן ran_lazaroni@hotmail.com אייסיי 311483656
Eldar Sella פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 כ"כ רציתי לבוא אבל אמא לא הסכימה"מי הם? אתה לא מכיר אותם אישית" "מה יש לך לעשות באור יהודה בלילה" ובלה בלה בלה בקיצר רבתי איתה בגלל זה כרגיל אז בסופו של דבר לא הצליח אבל אם אני בא עם חבר זה יעבוד ומצאתי מישו כזה אמ אז מתי שוב? ופליז בחופשת סוכות שוב צורו קשר מסן ran_lazaroni@hotmail.com אייסיי 311483656 אוי אני כל כך מכיר את התופעה... :cry: אמא שלי גם כזאת בדיוק, היא יותר מדי מושפעת מהעיתונים וחושבת שזה מסוכן להיפגש אם אנשים מהאינטרנט שאני בכלל לא מכיר ובלה בלה בלה... :| כל פעם שאתם קובעים מפגש אני רב איתה על זה מחדש ואף פעם לא מצליח :roll:
Omer k פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 תבואו אם איזה בן משפחה - ואז זה יותר פשוט...
×�פיק פורסם אוקטובר 17, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 גם אני הכרתי בעבר את הבעיה הזאת. קצת גדלתי וגם ההורים שלי הבינו לאט לאט... בכל מקרה, היה אחלה. נארגן פעם הבאה כשאבוא כמו שאמרתי. תמונות בקרוב. אנחנו עדיין צריכים להבין מי היו החבר'ה עם התופים. אולי להקת נתב"ג במצעד היומי :? :? :?: :?: אפיק.
OmriSoudry פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 מה יש לכם להתלונן, אני הייתי צריך לגרום להם להסכים שכל הזרים יבואו אליי הביתה חחחח
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 גם אני הכרתי בעבר את הבעיה הזאת.קצת גדלתי וגם ההורים שלי הבינו לאט לאט... בכל מקרה, היה אחלה. נארגן פעם הבאה כשאבוא כמו שאמרתי. תמונות בקרוב. אנחנו עדיין צריכים להבין מי היו החבר'ה עם התופים. אולי להקת נתב"ג במצעד היומי :? :? :?: :?: אפיק. אבל זה היה לילה ואני לא בטוח שהם ראו לאן הם הלכו :?
oz פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 גם לי הנושא הזה מוכר אבל למדתי להסתדר עכשיו כשאמא שלי שואלת אותי לאן אני הולך בלילה אני אומר לה לעשן סמים עם החברה ופשוט ממשיך ללכת :| עכשיו יש לי בקשה ממכם!! פעם הבאה שמארגנים פינל בבקשה תתאמו את זה קודם כל עם אורי פורת הבן אדם משגע אותי בבית ספר לארגן פינל ובסוף שמארגנים הוא ממציא לי תירוץ שיש לו משהו אז הוא לא יכול לבוא:\
ohadn747 פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 גם לי הנושא הזה מוכר אבל למדתי להסתדרעכשיו כשאמא שלי שואלת אותי לאן אני הולך בלילה אני אומר לה לעשן סמים עם החברה ופשוט ממשיך ללכת :| חחח אצלי זה דומה.. אני אומר לאמא שלי:"לדפוק גאנג'ות בפיצוציה ליד הקניון" בכל מקרה, פעם ראשונה תבוא עם אבא או משהו שיראה שהכל בסדר ואז כבר ירשו לך (סביר להניח)
אורח פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 ההורים שלכם צודקים במאה אחוזים. הם לא מכירים אותנו אישית ולא יודעים שאנחנו שותים דם של ילדים. אבל אם תבואו פעם אחת עם אחד ההורים או אח גדול, לאחר שיכירו את החבורה הזאת לא תהיה להם בעיה לשלוח אתכם בפעם הבאה.
×�פיק פורסם אוקטובר 18, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 ועכשיו לתמונות! http://www.vatil.org./vatil/board/viewt ... d524533d41
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 זהו הגיע הזמן לסירטון של המיפגש ב-ILS, תהנו. http://www.eng.tau.ac.il/~bensal/ILS12_16-10-05.wmv ומי שרוצה סירטון של הטיסה שלי לאילת עם ה-752 של ישראיר 4X-EBI בבקשה. http://www.eng.tau.ac.il/~bensal/Eilat_10-05_ISR041.wmv
Raz_G פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 פשש אחלה סרטון משה, כייף להיזכר בסידים המוזרים ובאנשים עם התופים,משרוקיות, פונפונים.... עכשיו אני מחכה לסרטון של הEBI (עוד שעה)...