Izik Bakshi פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אז אני כבר לא "טס" בערך שנה ו... (תשמרו את הערות המסכן וכו'- הן לא במקום) אני מבסוט מלראות תמונות של אחרים- למה אני לא קונה מחשב חדש?- כסף... ברוף הבא למועדון ידידי, ניראה לי שרק אני ואתה בו, אני כבר למעלה משנתיים לא טס, ומדי פעם תופס איזו טיסה אצל איזה חבר, אצלי התחליף היה פחות תמונות ויותר פיקוח, בקרוב אני יוצא מהמועדון, מתנצל שאני משאיר אותך לבד, תעשה טובה ותסגור אותה בצורה מכובדת... :wink:
zeev פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 טוב, אין לי כל כך הרבה מה להגיד. אבל אני רוצה להראות לכם משהו שממחיש למה תמונה אחת טובה ואחרת לא. התמונה הבאה הוערכה בפורום הסכרינים של אווסים כאחת הטובות ביותר שהתפרסמה אי פעם: יש בתמונה זו לא רק גרפיקה טובה, אלא גם פרספקטיבה נהדרת ותנועה (ממש מרגישים איך המיראג' חולף בעמק
zeev פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אתם יכולים לראות עוד כמה תמונות: http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 643&page=3 ליוצר התמונות יש סופר מחשב: מעבד AMD FX-55 2 כרטיסי מסך GTX 7800 בסדור SLI
ha5mvo פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 עיניין התמונות, הוא באמת דבר שאני שם לב שלאט לאט אנשים סוטים מן העיניין, ומפרסמים תמונות רק בשביל לקבל תגובות. אבל כל העיניין כאן זוהי הטיסה! Perhaps for YOU (or me, personaly I don't care much about screenshots) but why should we tell those guys what's the "right" way to do things? to each their own, right? Let me put it this way.... The net is full of sceneries, some of which( usualy the better ones) are such frame hogs that the comp grinds to a halt whenever one is on final.... what's the point of detailed sceneries, you may ask, if alll they do is screw up your flight? //Michael
tal 2 פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 טוב חברה אתם סטיתם לגמרה מהנושא, אני ועומרי באנו להציג פה נושא שאנשים לא מתיחסים לתמונות שהגרפיקה בהן ירודה, אנשים לא מנסים אפילו למצוא משהו בתמונה מה מיוחד בה, ופשוט מחפשים אצל מי הגרפיקה טובה מה המפרט שלו וכו... אז חברה בואו תחזרו לנושא ותסתכלו שוב על תמונה לפני שאתם קובעים שהיא לא יפה.
אורח פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אני למשל, לא מסכים עם זאב בנוגע לתמונה הזאת. מפריע לי בה: 1. הכיתובים - PAUSE למטה, וה-FR למעלה. פוע בכל תחושת המציאות בתמונה (שללא הכיתובים היתה טובה הרבה יותר). 2. אני לא מרגיש את המיראז' חולף בעמק. אני רואה את הסנרי של FLYLOGIC כרקע סטטי, דומה יותר לגלויה. 3. הזוית הזאת מתקבלת במטוס הספציפי הזה ע"י יציאה מהמטוס במצב של VC. רואים את כל המודל מבחוץ בזוית מאוד מעניינת. 4. חסרה לי קומפוזיציה בתמונה הזאת - לא צבעים מיוחדים בשמיים, לא עננים או מז"א. פשוט מטוס על רקע של גלויה. לי נראה שהבנאדם שצילם אותה פשוט רצה להראות: א. פריימים מטורפים שלו ב. את הזוית הזאת לא שזה מאוד משנה - אחד אוהב תמונות מסוג אחד ואהחר תמונות מסוג שני. זה הכל.
E.Z פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 טוב חברה אתם סטיתם לגמרה מהנושא, אני ועומרי באנו להציג פה נושא שאנשים לא מתיחסים לתמונות שהגרפיקה בהן ירודה, אנשים לא מנסים אפילו למצוא משהו בתמונה מה מיוחד בה, ופשוט מחפשים אצל מי הגרפיקה טובה מה המפרט שלו וכו...אז חברה בואו תחזרו לנושא ותסתכלו שוב על תמונה לפני שאתם קובעים שהיא לא יפה. שורהה תחתונה 1. אני רואה תמונה בלי AA כל מיני קשקושים של נתונים על FS= לא מעניין ולא נעים לעין 2.אני רואה סט שהצלם (ברוב המיקרים) צילם בערך את כל ההמראה 15 תמונות = לא מעניין ולא נעים לעין מה לעשות ככה זה עובד היום וככה זה צריך להיות לפני שנה שרציתי לשלוח תמונה לתחרות תמונות של סימפלייט והתייעצתי עם אורן הדבר הראשון שהוא עשה למשל זה להעיף לי את הכתוביות של פריימים התמונה הייתה ססנה מעל שיקאגו- הדבר הכי נדוש בעולם והיא זכתה. תיהיה ריאלי - יביאו לך עכשיו שתי עוגות 1 מקושטת ומעוצבת נראית טעימה והאחת נראית כמו עיסה שלא קשורה לכלום העוגות נעשו מאותם חומרים ובאותו אופן ושף בדק אותם ויש להם את אותו הטעם. עכשיו תגיד איזה אתה תיבחר על מנת לידפוק את הדיאטה כאשר יביאו לך אותה מול העיניים.
OmriSoudry פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 "הייתה ססנה מעל שיקאגו- הדבר הכי נדוש בעולם והיא זכתה" חחח זה סיפור ממש מצחיק.... שמעתי על תחרות התמונות הזאת במקרה איכשהו דרך גוגל אז הלכתי לצלם תמונה. הלכתי לשדה בשיקאגו עם ססנה, המראתי, וראיתי בניין עם 2 עמודים על הגג אז עברתי עם הססנה בין העמודים שלו וצילמתי.... אם אתה באמת מדבר על התמונה הזאת, כן זה הייתי אני...אני זכיתי.... וזה היה ממש מצחיק כי התמונה לא היתה איכותית בכלל (יחסית לשאר), ולא ציפיתי אפילו להיות מקום עשירי אחרי שראיתי את שאר התמונות....אבל כנראה שהבניין הזה מפורסם או משהו ושיש אנשים שאהבו את הרעיון שלי...
E.Z פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 "הייתה ססנה מעל שיקאגו- הדבר הכי נדוש בעולם והיא זכתה"חחח זה סיפור ממש מצחיק.... שמעתי על תחרות התמונות הזאת במקרה איכשהו דרך גוגל אז הלכתי לצלם תמונה. הלכתי לשדה בשיקאגו עם ססנה, המראתי, וראיתי בניין עם 2 עמודים על הגג אז עברתי עם הססנה בין העמודים שלו וצילמתי.... אם אתה באמת מדבר על התמונה הזאת, כן זה הייתי אני...אני זכיתי.... וזה היה ממש מצחיק כי התמונה לא היתה איכותית בכלל (יחסית לשאר), ולא ציפיתי אפילו להיות מקום עשירי אחרי שראיתי את שאר התמונות....אבל כנראה שהבניין הזה מפורסם או משהו ושיש אנשים שאהבו את הרעיון שלי... אני מדבר על תמונה שלי ששלחתי לתחרות... http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... =simflight
אורח פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 ואגב, אלעד התייעץ איתי לפני שהוא העלה אותה לתחרות - זאת תמונה שאני אוהב! ואל תגידו שהגרפיקה פה מרשימה במיוחד. אבל כאן יש קומפוזיציה - הצבעים, הזוית של המטוס, הענן בחזית, הצל שמטילים הבניינים. זאת תמונה מעניינת. ושוב, התחרות בסימפלייט לא אומרת שום דבר - חוץ מזה שהשופטים שם אהבו את התמונה.
OmriSoudry פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אז כנראה יש להם שם משהו לססנות בשיקגו...
tal 2 פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אני אומר שוב אתם צרכים להפנים את זה שתמונה יפה גם אם היא לא צולמה בX800 או שאין בAA. מה שיפה בתמונה זה מה שמצולם בה ולא איזה מפרט יש למי שצילם אותה. אני זכיתי בתחרות של ואטסים עם ג'יפה 4 וזה ברור שהאכות שם זה לא העיניין שבלט לעין אלא מה שצילמתי. בבקשה: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=5033 יום טוב לכולכם.
E.Z פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אני אומר שוב אתם צרכים להפנים את זה שתמונה יפה גם אם היא לא צולמה בX800 או שאין בAA.מה שיפה בתמונה זה מה שמצולם בה ולא איזה מפרט יש למי שצילם אותה. אני זכיתי בתחרות של ואטסים עם ג'יפה 4 וזה ברור שהאכות שם זה לא העיניין שבלט לעין אלא מה שצילמתי. בבקשה: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=5033 יום טוב לכולכם. שמע זה שהוצאת מהכרטיס את המקסימום+ עריכה קטנה זה סבבה היא אייכותית, לעומת כמה תמונות שללא ה AA- למרות שלא מחייב דווקא זה תלוי כמה סחטת את המיץ לסימולטור, וללא עריכה וללא טאץ' מינימאלי בזווית הצילום נראות זוועה ואני לא שם כאן דוגמאות כדי לא לפגוע באף אחד אין מה לעשות לצילום צריך טאץ' לא משנה אם זה בחיים האמיתיים או בפלייט סימולטור גורמים אסטטיים ישפיעו בכל מקרה שעשית לזה הסוואה אגב אני לא רואה איזה חוסר כרוני ב AA בכל מקרה בין זה לבין לזרוק 500 תמונות בפורום תמונות של 747 בצביעה ישנה רץ על המסלול ללא AA הגדרות תצוגה מינימאליות שגורמות לתמונה להראות כאילו נילקחה מ FS5 יש הבדל של יום ולילה הכל עניין של שיווק מה לעשות אלה החיים....
tal 2 פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אלעד, דבר ראשון התמונה לא ערוכה. דבר שני אני מסכים איתך חלקית זה שאנשים מביאים 1000000 תמונות שאין בהם כלום ללא כל השקעה זה ממש לא שווה חצי תגובה. אבל אנשים שטסים נהנים מהטיסה ומביאים תמונות שהן יפות גם אם אין בהן AA אז זה שווה תגובה.
E.Z פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אלעד,דבר ראשון התמונה לא ערוכה. דבר שני אני מסכים איתך חלקית זה שאנשים מביאים 1000000 תמונות שאין בהם כלום ללא כל השקעה זה ממש לא שווה חצי תגובה. אבל אנשים שטסים נהנים מהטיסה ומביאים תמונות שהן יפות גם אם אין בהן AA אז זה שווה תגובה. אוופס התבלבלתי עם התמונה של ארץ אבל שוב סבבה סחטת את המיץ לסימולטור ניצלת את מה שעומד לרשותך סבבה ובאמת תמונה אחלה כמו שאמרתי הכל עניין של שיווק ואריזה...
פליקס פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 אתם יכולים לראות עוד כמה תמונות:http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 643&page=3 ליוצר התמונות יש סופר מחשב: מעבד AMD FX-55 2 כרטיסי מסך GTX 7800 בסדור SLI שמתי לב לזה שחוץ "מסופר מחשב" הוא גם שינה משהו בהגדרות של ה FS9.CFG "the importants settings (for this specific system) for photoreal scenery: in fs9.cfg (i work with diffrent cfgs, one for IFR, one for Photorealscenery ond one for heliflying) TERRAIN_ERROR_FACTOR=100.000000 TERRAIN_MIN_DEM_AREA=10.000000 TERRAIN_MAX_DEM_AREA=100.000000 TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=21 TERRAIN_TEXTURE_SIZE_EXP=8 TERRAIN_AUTOGEN_DENSITY=5 TERRAIN_USE_GRADIENT_MAP=1 TERRAIN_EXTENDED_TEXTURES=0 ****very important! TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=8.500000 TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=8.500000 TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=1242456 i know this makes no sense but in my case i "think" it helps! " אני עשיתי את זה גם ואני מרגיש בהבדל לטובה בסיינרים הפואטוריאלים אני ממליץ לכם גם לנסות הנה תמונה מהמחשב שלי אחרי השינוי לפי דעתי יש שינוי לטובה
Boeing744 פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 מעבר לכל מה שנאמר, אני נתקלתי במקרה הפוך, לא פעם אני פוגש תמונות עם גרפיקה ירודה אבל משום מה אנשים מגיבים ההפך "אחלה גרפיקה" וכו'. חשוב לתת תגובה שתהלום את שני הצדדים, את הגרפיקה ואת הרעיון שמאחרוי התמונה. למשל: אם אני טס לדרום אמריקה לשדה בגובה 4 ק"מ בתור אתגר, צריך להתייחס לא רק לאיכות תמונה שעשיתי עם הכרטיס מסך, אלא למהות של לטוס לשדה שבד"כ 747 לא טס אליו.
אורח פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 אלא למהות של לטוס לשדה שבד"כ 747 לא טס אליו זה לא עושה את זה טיסה טובה, אתה יודע... זה כמו 747 שממריא מהרצליה (תלוי בשדה כמובן).
רפאל פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 באמת מעודד סודרי! בראבו... אני אגיד לכם איך אני רואה את זה...קודם נענה על מה שכתבת - כן, האיכות היא חלק מהביקורת. תחשוב על זה, כשאתה רואה תמונה איכותית אתה חושב "וואו, מדהים! הלוואי עליי ככה " ומגיב בדיוק את זה. לעומת זאת כשהתמונה לא איכותית אז מה שעובר לך בראש זה "נחמד, אבל מה מיוחד בתמונה הזאת? יש 1000 כמוה...". למרות זאת, מה ששכחת זה שדברים נוספים קובעים את התגובות לתמונה. 1) מידת העניין של הצופים - יש אנשים שאוהבים תמונות של מטוסי נוסעים, יש שאוהבים תמונות של מסוקים ויש כאלה שאוהבים מטוסים קלים או מטוסים צבאיים. אם פרסמת למשל תמונות מטיסה שעשית במסוק צבאי, אולי קלעת לחובבי תמונות המסוקים וחובבי תמונות הצבא. את השאר זה לא מעניין וחלק קטן מהשאר אולי יגיב על התמונה שלך מתוך נימוס.. 2) רמת הטיסה - היו בעבר מקרים של אנשים שהדגימו ידע גרוע בטיסה וישר פרסמו תמונות. לי אישית זכור מקרה של נחיתה עם 767 על מסלול 03 בנתב"ג, 747 טס טיסה 500 מעפ"ש ועוד....כשאנשים רואים מישהו שלא שווה להגיב לו, הם לא יגיבו לו. זה גם כולל מקרים של "צילמתי 17 תמונות בכל שניה מהטיסה, אבל בדיוק את התמונות מהנחיתה מחקתי בטעות". 3) מה רואים בתמונה - אם צילמת מטוס קל ממריא מאיזה שדה כמו קריית שמונה, זה לא ממש משהו ששווה התלהבות, כי אחרי הכל אין מה לראות חוץ ממסלול ומטוס. 4) איך צילמת את התמונה - תאורה (שקיעה, זריחה...), זווית הצילום... 5) ייחודיות - מה מיוחד בתמונה שלך שלא ראינו כבר 900 פעם בעבר? אם זה זווית חדשה שאף אחד לא השתמש בה, או שימוש באפקטים של הסימולטור (למשל אור השמש דרך חלונות מטוס הנוסעים שלך) וכו'... בקיצור, יש עוד 1001 דברים שעושים את התמונה חוץ מהאיכות. נכון, איכות היא לא מילה גסה ( ), אבל יש עוד דברים שמשפיעים על מה שיגידו שורה תחתונה על התמונה. מקווה שעזרתי במשהו...