Or Netzer פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 לא אל תשמחו אני לא עוזב אותכם להמון זמן. :wink: מחר אני (וידידי נבו ואלון גוטרמן), ממריאים בטיסת LOT1152 על מטוס B763 בקו ב"ג - ורשה בשעה 4:50 לפנות בוקר (בלילה שבין רביעי לחמישי בעצם), למסע שורשים אל השואה הנוראית. חזרה משוערת יום שישי לפנות בוקר ה28 שעה 04:30. צפו להמוון תמונות ולא רק של מטוסים, חמוש בקנוןA95 שלי ו512 כרטיס זכרון + 32 כרטיס זכרון.
e_dor פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 שיהיה לכם מסע מוצלח ומעניין ! שמרו על עצמכם ותעדכנו אותנו בתמונות וחוויות. חג שמח !
matan פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 אחי גבר גבר,שיהיה לך בהצלחה,אל תשכח לשמור על עצמך,זה הכי חשוב,להנות אני לא אגיד כי פרט לטיסה זה בעצם טיסה למקום עצוב......,אני רק מקווה שתשמור על עצמך ותחזור הנה בריא ושלם,וכמובן,שלא תאיז לחזור בלי תמונות :!: :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 סע בשלום ותחזור בשלום, מאחל לך קוקפיט..
moti פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 טיסה נעימה ובטוחה חברים! שיהיה לכם מסע מחכים, מעניין ותורם.
Itai Ganor פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 תהנו חברה! אצלינו נוסעים בי'ב, ואגב התבלבתם קצת LOT1152 זה קוד שייר עם אל על, המטוס של אל על הוא 763 ולא המטוס של LOT, חברת LOT באים עם 735 לארץ :wink:. תהנו!.
ron פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 תהנו חברה! אצלינו נוסעים בי'ב, ואגב התבלבתם קצת LOT1152 זה קוד שייר עם אל על, המטוס של אל על הוא 763 ולא המטוס של LOT, חברת LOT באים עם 735 לארץ :wink:. תהנו!. מביאים להם 763 שלLOT במיוחד. יאללה חברה תשמרו על עצמכם שם ותהנו במה שאפשר...
oz פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 LOT??? השנה במכרז על הטסת התלמידיםזכו ארקיע מוזר שאתם טסים עם לוט:\ בכל מקרה שתיהיה לכם מסע נחמד! ותלשבו הרבה בגדים חמים!!! אני היתי שם באוגוסט וירד גשם והיה קר:\
Almog Atar פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 תהנו חברה! אצלינו נוסעים בי'ב, ואגב התבלבתם קצת LOT1152 זה קוד שייר עם אל על, המטוס של אל על הוא 763 ולא המטוס של LOT, חברת LOT באים עם 735 לארץ :wink:. תהנו!. מביאים להם 763 שלLOT במיוחד. יאללה חברה תשמרו על עצמכם שם ותהנו במה שאפשר... גם כיתות י"ב בבית ספר שאני לומד על אותה טיסה תחזרו בשלום..
Liav Nefesh פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 זה מסע לא קל (רגשית ופיזית) כמעט בטוח שאת רוב המראות כבר ראיתה בסרטים אבל ת'כלס, כשאתה שם אתה מבין באמת (עד כמה שניתן) מה הלך שם, כשאני טסטי לפולין לפני שנתיים ההכנה שעשו לנו הייתה ממש יסודים ושכבר הגענו לשם ידענו מי נגד מי מתי ובאיזה אופן, וזה קצת הרס כי לא היה לנו "ואוו" כשהגענו... בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה, זה נשאר לכל החיים המסע הזה, ושתדע, LOT = שכונה!!!
asaf742 פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 ביי לכל הפולנים שעוזבים טיסה נעימה, טיול מהנה (אם בכלל אפשר לומר על זה מהנה :x ) ותחזרו בשלום (עם הרבה תמונות כמובן) :!:
Shai B פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 סע בשלום ותחזור בשלום, מאחל לך קוקפיט.. שרן בונפיל יבוא לספר מה זה להכנס לקוקפיט כשיש חברים מבצפר על המטוס :? טיסות נעימות תחזרו בשלום
Ran Bonfil פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 קודם כל, טיסות נעימות, ותחזרו בשלום!! וכן..לפי מה ששי אמר..אפשר להבין שזה לא הכי כיף להיכנס לקוקפיט עם "חברים" מבצפר.. שאני חזרתי מסינגפור עם משלחת מבצפר אז בטיסה מבנגקוק לת"א ביקשתי להיכנס לקוקפיט.. בלי שום הכנה מוקדמת לכל המעוניינים האמת שהצוות החביב של אל על הסכים דיי מהר ונכנסתי לקוקפיט, ישבתי בJump seat של ה744 המדהים הזה משהו כמו שעתיים. אחרי השעתיים המדהימות האלה, בנתיים ראיתי את הזריחה מהקוקפיט בלי שהדיילת אומרת לסגור את החלון נדלק האור הכתום של הקריאה מהקבינה :? הקפטן ענה לקריאה, ובסיום השיחה הקצרצרה הזאת הוא אמר לי שהוא מאוד מאוד מצטער אבל "חברים" שלי רוצים גם להיכנס לקוקפיט :x מה שהיה הכי מרגיז, זה שהקפטן אמר לי שאני יוכל להישאר לנחיתה, כי היה מקום פנוי, ובנוסף היינו כבר שעה לTOD :x. אפשר לומר שאלה שביקשו להיכנס לתא הטייס אז, היום הם כבר לא ממש חברים (לפחות שלי)
oz פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 קודם כל, טיסות נעימות, ותחזרו בשלום!!וכן..לפי מה ששי אמר..אפשר להבין שזה לא הכי כיף להיכנס לקוקפיט עם "חברים" מבצפר.. שאני חזרתי מסינגפור עם משלחת מבצפר אז בטיסה מבנגקוק לת"א ביקשתי להיכנס לקוקפיט.. בלי שום הכנה מוקדמת לכל המעוניינים האמת שהצוות החביב של אל על הסכים דיי מהר ונכנסתי לקוקפיט, ישבתי בJump seat של ה744 המדהים הזה משהו כמו שעתיים. אחרי השעתיים המדהימות האלה, בנתיים ראיתי את הזריחה מהקוקפיט בלי שהדיילת אומרת לסגור את החלון נדלק האור הכתום של הקריאה מהקבינה :? הקפטן ענה לקריאה, ובסיום השיחה הקצרצרה הזאת הוא אמר לי שהוא מאוד מאוד מצטער אבל "חברים" שלי רוצים גם להיכנס לקוקפיט :x מה שהיה הכי מרגיז, זה שהקפטן אמר לי שאני יוכל להישאר לנחיתה, כי היה מקום פנוי, ובנוסף היינו כבר שעה לTOD :x. אפשר לומר שאלה שביקשו להיכנס לתא הטייס אז, היום הם כבר לא ממש חברים (לפחות שלי) וואלה?? כשאני טסתי לפולין בארקיע והמטוס היה מלא בילדים היתי בקופקיט מההמראה עד הים השחור למרות שהקפטן אמר לי שאני יכול להישאר לנחיתה אחרי שיצאתי הדיילת הראשית אמרה לי שילדים ביקשו להיכנס אבל היא לא הרשתה להם היא הרשתה רק לי כי היא מכירה אותי אז קיבלתי יחס מיוחד