royisher פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 אהלן חברים, והלן המטוס החדש: http://www.skyliner-aviation.de/viewpho ... picid=2404 רועי
אורח Ofek פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 יפייפה,טוב לראות מטוס חכור שסוף סוף נצבע בצבעים מלאים.
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 אוי,הוא כל כך יפה... אני מקווה שהוא יטוס בבקרים בעיקר (כמו EKI..) ואני אוכל לראות אותו כל יום (:
alon_a פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 סוף סוף :mrgreen: החבר הכי טוב החדש שלי :mrgreen: כמו שאני הבנתי הוא מגיע עוד 3 ימים אלינו מה שיותר מעניין אותי זה איך הקבינה תראה לפי התמונות באירליינרס היא צפופה חבל על הזמן וכמובן שיהיה נחמד אם ישאירו בMCP את הספרות בכחול סגול בכל מקרה מזל טוב :mrgreen:
royisher פורסם אוקטובר 29, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 סוף סוף :mrgreen: החבר הכי טוב החדש שלי :mrgreen: כמו שאני הבנתי הוא מגיע עוד 3 ימים אלינו מה שיותר מעניין אותי זה איך הקבינה תראה לפי התמונות באירליינרס היא צפופה חבל על הזמן וכמובן שיהיה נחמד אם ישאירו בMCP את הספרות בכחול סגול בכל מקרה מזל טוב :mrgreen: ברור לך שזהו הקונפיג של הפהג, ושאלעל שינתה אותו לקונפיג שלה? זה לא מטוס של סאן דור אלא של אלעל, אלעל חייבת לשים בפנים ביזנס, אולי את האקונומי היא לא תשנה, רק תוציא כמה שורות מקדימה. רועי
alon_a פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 סוף סוף :mrgreen: החבר הכי טוב החדש שלי :mrgreen: כמו שאני הבנתי הוא מגיע עוד 3 ימים אלינו מה שיותר מעניין אותי זה איך הקבינה תראה לפי התמונות באירליינרס היא צפופה חבל על הזמן וכמובן שיהיה נחמד אם ישאירו בMCP את הספרות בכחול סגול בכל מקרה מזל טוב :mrgreen: ברור לך שזהו הקונפיג של הפהג, ושאלעל שינתה אותו לקונפיג שלה? זה לא מטוס של סאן דור אלא של אלעל, אלעל חייבת לשים בפנים ביזנס, אולי את האקונומי היא לא תשנה, רק תוציא כמה שורות מקדימה. רועי זה שהקונפיג בתמונות הוא של הפג אני יודע אבל המטוס מוחכר בדיוק כמו EKI שאצלו אלעל לא שינתה את הקונפיג בכל מקרה אני באמת מקווה שהם ישנו הכל גם את האקונומי
asaf742 פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 נראה כמו עריכה , נראה לי קצת חשוד מעניין, הוא מטוס חכור ודווקא אותו צובעים בצבעים מלאים? למה לא את EAJ ELS או EKI :?
Erez Savir פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 גם לדעתי זאת עריכה.. אבל מה שתגידו... :roll:
royisher פורסם אוקטובר 29, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 סוף סוף :mrgreen: החבר הכי טוב החדש שלי :mrgreen: כמו שאני הבנתי הוא מגיע עוד 3 ימים אלינו מה שיותר מעניין אותי זה איך הקבינה תראה לפי התמונות באירליינרס היא צפופה חבל על הזמן וכמובן שיהיה נחמד אם ישאירו בMCP את הספרות בכחול סגול בכל מקרה מזל טוב :mrgreen: ברור לך שזהו הקונפיג של הפהג, ושאלעל שינתה אותו לקונפיג שלה? זה לא מטוס של סאן דור אלא של אלעל, אלעל חייבת לשים בפנים ביזנס, אולי את האקונומי היא לא תשנה, רק תוציא כמה שורות מקדימה. רועי זה שהקונפיג בתמונות הוא של הפג אני יודע אבל המטוס מוחכר בדיוק כמו EKI שאצלו אלעל לא שינתה את הקונפיג בכל מקרה אני באמת מקווה שהם ישנו הכל גם את האקונומי אלעל כן שינתה את הקונפיג ב EKI, הוסיפה ביזנס, את האקונומי היא השאירה. רועי
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 אם תסתכלו מתחת לכנף רואים את הרישום 4X-EKO.. בזווית של המטוס בצילום, נראה שזה קצת בעיה לעשות את הרישום בעריכה לא?
אורח NNN פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 צודק ב-100% מיתר! אבל אמרו שהוא לא יצבע בצבעים מלאים! כי הוא חכור!! {שמעתי שהוא יצבע רק בלי הפס הגדול כמו EAJ} תקנו אותי..!
alon_a פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 התמונה מקורית 100% לספוטר שצילם את התמונה יש 140+ תמונות באיירלינרס מה גם שהאתר בו התמונה נמצאת אמין לדעתי
hagay פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 אם תסתכלו מתחת לכנף רואים את הרישום 4X-EKO..בזווית של המטוס בצילום, נראה שזה קצת בעיה לעשות את הרישום בעריכה לא? אז מה זה הרישום שנמצא על גוף המטוס D-ATUI?
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 אם תסתכלו מתחת לכנף רואים את הרישום 4X-EKO..בזווית של המטוס בצילום, נראה שזה קצת בעיה לעשות את הרישום בעריכה לא? אז מה זה הרישום שנמצא על גוף המטוס D-ATUI? אני מאמין שפשוט לא שינו את הרישום על הגוף עדיין. תסכים איתי שאם העורך היה כל כך משקיע בעריכה כזאת, פרט כזה הוא לא היה שוכח .
hagay פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 העורך לא היה שוכח אבל צובעי המטוס כן היו שוכחים? במיוחד אם צבעו צביעה מלאה?
Itai Ganor פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 כמו שאמרו אפשר לראות מתחת לכנף את ה4X-EKO, אני די בטוח שזה המדובר המטוס.
royisher פורסם אוקטובר 29, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 צריך להפסיק את הדיון הזה. חכו שבוע הבא ותראו אם זאת הצביעה. כרגיל...מתאים.
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 אני לא מאמין!!!!!!!!!! אל על?!!? חכור!? צביעה מלאה!??!!? וואוווווווווווווווו זה פשוט לא הגיוני! תקשיבו.. י' יחזור מהחופשה בסוף השבוע הבא וינסה לקנפג לכם משהו!! אולי אפילו עוד מחר אם יהיה כמה דקות זמן.. אבל עד השבוע הבא תשיגו לי בבקשה את מספרי הקן נסע שלו.. תודה!!
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 אהה ואגב הרישום? לדעתי זה פשוט שמכינים את המטוס בגרמניה.. עד הרגע שהוא יועבר לאל על הוא ישאר עם הרישום הגרמני.. הרישום על הכנף לא כ"כ נחשב.. יש הרבה מטוסים שאני מכיר וראיתי שיש 2 רישומים.. במיוחד על מטוסים במהלך ייצור לפני מסירה לחברה מסויימת
Jonathan Perelmuter פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 העורך לא היה שוכח אבל צובעי המטוס כן היו שוכחים? במיוחד אם צבעו צביעה מלאה? תקנו אותי אם אני טועה, אבל יכול להיות שהמטוס בהכנות לההעברה ועד שהוא לא יבצע את טיסת ההעברה שלו/יגיע לארץ לא יכולים לשנות לו את הרישוי
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 פרלמוטר אתה עוד לא טועה... אז תאמינו לתמונה חחח