עבור לתוכן
royisher

EKO.... תמונות שלו בעמוד 4

Recommended Posts

פורסם

סוף סוף :mrgreen: החבר הכי טוב החדש שלי :mrgreen:

כמו שאני הבנתי הוא מגיע עוד 3 ימים אלינו

מה שיותר מעניין אותי זה איך הקבינה תראה לפי התמונות באירליינרס היא צפופה חבל על הזמן וכמובן שיהיה נחמד אם ישאירו בMCP את הספרות בכחול סגול

בכל מקרה מזל טוב :mrgreen:

פורסם

מה שיותר מעניין אותי זה איך הקבינה תראה לפי התמונות באירליינרס היא צפופה חבל על הזמן וכמובן שיהיה נחמד אם ישאירו בMCP את הספרות בכחול סגול

ברור לך שזהו הקונפיג של הפהג, ושאלעל שינתה אותו לקונפיג שלה? זה לא מטוס של סאן דור אלא של אלעל, אלעל חייבת לשים בפנים ביזנס, אולי את האקונומי היא לא תשנה, רק תוציא כמה שורות מקדימה.

רועי

פורסם

ברור לך שזהו הקונפיג של הפהג, ושאלעל שינתה אותו לקונפיג שלה? זה לא מטוס של סאן דור אלא של אלעל, אלעל חייבת לשים בפנים ביזנס, אולי את האקונומי היא לא תשנה, רק תוציא כמה שורות מקדימה.

רועי

זה שהקונפיג בתמונות הוא של הפג אני יודע אבל המטוס מוחכר בדיוק כמו EKI שאצלו אלעל לא שינתה את הקונפיג בכל מקרה אני באמת מקווה שהם ישנו הכל גם את האקונומי

פורסם

רועי

זה שהקונפיג בתמונות הוא של הפג אני יודע אבל המטוס מוחכר בדיוק כמו EKI שאצלו אלעל לא שינתה את הקונפיג בכל מקרה אני באמת מקווה שהם ישנו הכל גם את האקונומי

אלעל כן שינתה את הקונפיג ב EKI, הוסיפה ביזנס, את האקונומי היא השאירה.

רועי

פורסם

צודק ב-100% מיתר!

אבל אמרו שהוא לא יצבע בצבעים מלאים!

כי הוא חכור!! {שמעתי שהוא יצבע רק בלי הפס הגדול כמו EAJ}

תקנו אותי..!

פורסם
אם תסתכלו מתחת לכנף רואים את הרישום 4X-EKO..

בזווית של המטוס בצילום, נראה שזה קצת בעיה לעשות את הרישום בעריכה לא?

אז מה זה הרישום שנמצא על גוף המטוס D-ATUI?

אני מאמין שפשוט לא שינו את הרישום על הגוף עדיין.

תסכים איתי שאם העורך היה כל כך משקיע בעריכה כזאת, פרט כזה הוא לא היה שוכח .

פורסם

אני לא מאמין!!!!!!!!!! אל על?!!? חכור!? צביעה מלאה!??!!?

וואוווווווווווווווו זה פשוט לא הגיוני!

תקשיבו.. י' יחזור מהחופשה בסוף השבוע הבא וינסה לקנפג לכם משהו!! אולי אפילו עוד מחר אם יהיה כמה דקות זמן.. אבל עד השבוע הבא תשיגו לי בבקשה את מספרי הקן נסע שלו..

תודה!!

פורסם

אהה ואגב הרישום? לדעתי זה פשוט שמכינים את המטוס בגרמניה.. עד הרגע שהוא יועבר לאל על הוא ישאר עם הרישום הגרמני.. הרישום על הכנף לא כ"כ נחשב.. יש הרבה מטוסים שאני מכיר וראיתי שיש 2 רישומים.. במיוחד על מטוסים במהלך ייצור לפני מסירה לחברה מסויימת

פורסם
העורך לא היה שוכח אבל צובעי המטוס כן היו שוכחים? במיוחד אם צבעו צביעה מלאה?

תקנו אותי אם אני טועה, אבל יכול להיות שהמטוס בהכנות לההעברה ועד שהוא לא יבצע את טיסת ההעברה שלו/יגיע לארץ לא יכולים לשנות לו את הרישוי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...