Boeing744 פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 הפעם החלטנו שגיא ואנוכי לשאול שאלה מעולם הססנה והפרופלורים החד מנועיים: מהו ה- P Factor ? (עופר ונועם לא לענות )
Yarden Antebi פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 בגלל שיש רק מנוע אחד,המטוס רוצה לסטות לאחד הכיוונים כי אין מנוע שני שיאזן אני חושב :?
Boeing744 פורסם נובמבר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 היי ירדן, בכיוון אבל לא מדוייק - למה זה קורה?
Yarden Antebi פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 ניחוש ממש פרוע בגלל הלהבים של הפרופלור? (הרוח והזרמי אוויר שהם עושים) יותר מזה אני לא בטוח כל כך שאני יודע...
Chen Cohen פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 נראה לי שזה אפקט אווירודינמי שקורה בגלל הלהבים של הפרופלור בגלל גובה טיסה גבוה ומהירות נמכוה(נראה לי..)
Omer Efrat פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 במטוס חד מנועי, כשטסים במהירות נמוכה,צריך כדי להישאר באוויר להיות בזווית התקפה גדולה יותר ולכן דיסקת הפרופלור בזווית מסויימת ביחס לזרימת האוויר. בגלל זה, הלהב היורד נמצא בזווית התקפה גדולה יותר מאשר הלהב העולה ובורח מהזרימה. אפקט זה גורם שלהב ימין של הפרופלור מייצר יותר עילוי מאשר שמאל והמטוס מנסה לסבסב שמאלה.ולכן יש לדחוף את רגל ימין יותר מהרגיל.
Omer Efrat פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 בשביל זה קיימת החתיכת פלסטיק המעוקמת בזנב. אם אני זוכר נכון החתיכת פלסטיק הקטנה מונעת שתסבסב שמאלה כאשר אתה בישרה ואופקית. ללא החתיכה הזאת היית צריך להחזיק רגל ימין כל הטיסה.
Boeing744 פורסם נובמבר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 סופסוף מישהו חדש עונה תשובה נכונה!!! יפה עומר.