Tomer Haim פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 טוב, דיברו על זה בעבר http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... light=2006 , אבל הייתי רוצה לפתוח שרשור נוסף (וחדש בתחום) , שרשור בו כל אחד יכתוב מה לא היה בסדר ב FS2004 שיכולים לתקן ב 2006 ואני לא מתכוון לגרפיקה דימיונית או לפריימים אינסופיים, אלה לדברים מקצועייםשתלויים בטכנולוגיה נוכחית.. אולי דרך BETA טסטרים שלנו (קובי?) נוכל לרכז את כל הדברים ולהעביר למייקרוסופט, ממש בצורה מקצועית. אני אתחיל.. 1) עודף פוטנציאל למטוסים - ב FS2004 אם מטוס נמצא בשיוט במהירות 100 קשר לדוגמה , הוא מרים אף ומתחיל טיפוס, המהירות קטנה ל בזמן זה למטוס יש פוטנציאל לטפס בשעור נסיקה גבוה מהנורמלי, מצב זה בסימולטור 2004 לוקח יותר מידי זמן ביחס למציאות (במשך הגרסאות חל שיפור בתחום זה ואני מקווה שימשיכו) 2) ה"בול" הכדור הקטן במד שעור פנייה והטייס לא ממושמע, דוחפים רחל והוא חוזר לסורו, במיוחד בתרגול טיסה אסימטרית על מנוע אחד 3) טורבולנס וקפיצות: חל שיפור מגרסאות קודמות אבל עדיין לא הגיעו לרמה גבוהה של קפיצות במישור האנכי, חסר ה"בומים"... 4) מד שעור נסיקה והנמכה: המכשיר הזה במציאות קצת משוגע הוא מושפע מלחצים שונים למשל הרמת אף חריפה בשלב ראשון תגרום לירידת מחט ה VSI, אז למה לא גם ב 2004? 5) מכשירי ניווט לא תמיד קולטים את העזר בצורה מיטבית ויש השפעות שונות כמו ברקים והפרעות חשמאליות - הדמיה של תופעות אלה , נחמדות 6) הצפה: אם ניתן, אז להגביר את אפקט הקרקע, המטוס שוקע במהירות נמוכה יותר מידיי 7) מצב אף, ב FS5 לא היה הבדל משמעותי בין שיוט במשקלים/מהירויות שונות למצב האף של המטוס, עם הגרסאות זה הלך והשתפר, ב FS2004 זה מוגזם, ההבדל בין מצב האף בין טיפוס לשיוט מוגזם מידיי, בנחיתה עם 172 בסוף ההצפה לא רואים את המסלול ובגלישה עם כל המדפים ב 70 קשר , לא רואים שמיים... בטח יש עוד.. תוסיפו...
iroth פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 הדבר הראשון שעלה לי לראש זה נושא הסינרי: 1. MESH דיפולטי ברמת פירוט גבוהה בכל העולם 2. נהרות אגמים וכבישים במקומם הנכון וברמת פירוט טובה יותר 3. לנדקלאס דיפולטי מדוייק יותר 4. טעינה יותר חכמה של הסינרי למניעת קפיצות בנושא אחר קרוב ללבי: תשתית של מיקרוסופט לבניית קוקפיטים והרצה של הסימולטור על מספר מחשבים (משהו כמו WIDEVIEW) מזג אוויר יותר משוכלל (כמו ACTIVE SKY) כל הנ"ל אפשרי בטכנולוגיה של היום ישראל
טייסופה/ נאור פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 שלום הייתי רוצה לראות תנאים פיזיקלים מוגברים. קרקע, או למשל משהו שהוזכר פה בעבר: בסוף מסלול יש מן עליה כזו, שיעשו את זה. כל מה שבא ברכה. פוטוריל עולמי באיכות גבוהה!, יחסוך להם הרבה עבודה. סינרים מובנים, ומדויקים. לדעתי מייקרוסופט צריכה לעתיק מpmdg מהחברות את המטוסים לעוד יותר מזה. ועוד דבר שממש עצבן אותי, יש בארץ את השדה בעזה. למה הוא לא מופיע ברשימת השדות?! זה ממש מרגיז! נאור
Shmulik Lin פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 לי תמיד הפריע כל נושא הקיזוז הלא ריאלי בכלל בקלים רק מזיזים שן אחת וטיפסנו 3450 רגל
E.Z פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 שהסינרי יהיה פחות "שטוח" שנרגיש שיש למסלול שאנחנו רצים עליו שיפוע מסויים בהנחה שקיים, WAKE TURBOLENCE, שנראה בילה של התאורה מבחוץ בלילה, שנראה ייצטברות של אדים על החלונות במידה ולא הפעלנו מפשיר אדים כנ"ל לגבי הקרחה.
Asaf Brietbard פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 הוספת יכולת להגדיר מסלול המראה (וגם הסעה) בגבהים משתנים - כלומר, לא ל"יישר" את הקרקע סביב האיזור האווירי, אלא להוסיף לראליזם ע"י "בטן" או "גבעה" לאורך המסלול.
tamir_yosef פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 חייבים לשפר את המסוקים כי המסוקים במציאות מושפעים מהרבה דברים למשל ינשוף לא יכול לטוס ב45 מעלות! וגם הטמפרטורה משפיעה על הלהבים,הריחוף ממש לא מציאותי ההגאים לא מגיבים כמו במציאות השפעות רוחות בזמן המראה של מסוק ממש לא מציאותי והרשימה עוד ארוכה.....
BarakH פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 בשתי מילים: פיזיקה ופיזיקה. אני מוכן לוותר מאה פעמים על שיפורי גרפיקה בשביל שיפורים בהתנהגות הפיזיקלית / אוירודינאמית של המטוסים. במקום השני שיפור הרזולוציה של מזג האויר כלומר תנאי מיקרו אקלים כגון חתחותים, גזירות רוח, השפעת תואי קרקע וכו'.
Ilan Jonas פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 טייסופה/ נאור כתב: \ועוד דבר שממש עצבן אותי, יש בארץ את השדה בעזה. למה הוא לא מופיע ברשימת השדות?!זה ממש מרגיז! נאור הוא כן מופיע, ובמקום הנכון שלו. הוא לא שייך לישראל אלא לרש"פ וסימנו כמדומני הוא LVGZ.
rubi פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 ס י נ ר י ם ..פ י ז ק ה ...וא פ ק ט י ם ..שכדור הארץ יראה כמו הדבר האמיתי וגם התנהג ככה ולא שכמעט כל מקום בעולם נראה אותו הדבר גם לא ב30000 רגל ללא טרמיקות ועוד המון דברים שקשורים לפיזיקה מצידי שהיו רק שני מטוסים. בוכנה ,וסילון אבל ראליסטים [מי צריך עשרות שאף אחד מהם לא שווה ]בכול זאת לא צריך לגזול פרנסה לחברות של התוספות[ רק לגבי מטוסים] בקיצור הם צריכים לדאוג ל"כ ד ו ר ה א ר ץ " אבל עד שזה יצא לאור יהיה כבר 2010 למה לא נראה שמשהו זז בעיניין...... :roll: :roll: :roll:
zeev פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 חברים, נושא זה נדון בהרחבה מדי פעם בפורומים רבים ובעיקר ב- Avsim . בואו נהיה מציאותיים: Microsoft מייצרת מוצר שמיועד למיליון קונים בשנה. רבים מהם מתייחסים אליו כאל משחק חד-פעמי ואחרי שתי נחיתות לא מוצלחות (ראה פורום תפוז למשל) זורקים אותו לערמה הגדולה של "פעם גם לי היה". לפי ההערכות הרווחות רק 5% מהקונים הופכים את המוצר לתחביב ממשי - אנחנו ביניהם. מזה Microsoft לא תעשה כסף. דבר נוסף, לרוב הקונים יש מחשבים בינויים ומטה שלא מסוגלים להרים נושאים כמו Photoreal עולמי. מסקנה: התחביב בנוי כולו על תוספים (בחינם ובתשלום) ואת זה Microsoft יודעת וגם מעודדת חלקית ע"י פרסום ה- SDK השונים. לצערנו חלקיים בלבד. רוב הקוד נשמר בכספות שלהם. מה שאנחנו צריכים לבקש זה פתיחת יותר חלקים מהקוד לציבור הרחב, כמובן לא במידה שתסכן את המוצר מבחינת Microsoft . את כל היתר הם עושים בקצב הנכון ולפי התפתחות ה-Hardware . יש לזכור גם ש- Microsoft עומדת להוציא בשנה הבאה את מערכת ההפעלה החדשה שלה ויש להניח שהסימולטור הבא (FS10) יהיה תואם למערכת זו, עם כל המשתמע ממנה. זו גם הסיבה לעיכוב בהוצאת הסימולטור החדש. לסיכום, אני שבע רצון לגמרי מהסימולטור. לא שהוא עונה על כל הציפיות שלי אבל הוא ממש נהדר בכל קנה מידה. תנסו להיזכר מה היה לכם לפני 5 שנים ומה יש לכם היום (בתנאי כמובן שיש לכם מחשב שיכול להרים את כל האופציות). תודה רבה ביל גייטס !!!
rubi פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 zeev כתב: חברים, נושא זה נדון בהרחבה מדי פעם בפורומים רבים ובעיקר ב- Avsim . בואו נהיה מציאותיים: Microsoft מייצרת מוצר שמיועד למיליון קונים בשנה. רבים מהם מתייחסים אליו כאל משחק חד-פעמי ואחרי שתי נחיתות לא מוצלחות (ראה פורום תפוז למשל) זורקים אותו לערמה הגדולה של "פעם גם לי היה". לפי ההערכות הרווחות רק 5% מהקונים הופכים את המוצר לתחביב ממשי - אנחנו ביניהם. מזה Microsoft לא תעשה כסף. דבר נוסף, לרוב הקונים יש מחשבים בינויים ומטה שלא מסוגלים להרים נושאים כמו Photoreal עולמי. מסקנה: התחביב בנוי כולו על תוספים (בחינם ובתשלום) ואת זה Microsoft יודעת וגם מעודדת חלקית ע"י פרסום ה- SDK השונים. לצערנו חלקיים בלבד. רוב הקוד נשמר בכספות שלהם. מה שאנחנו צריכים לבקש זה פתיחת יותר חלקים מהקוד לציבור הרחב, כמובן לא במידה שתסכן את המוצר מבחינת Microsoft . את כל היתר הם עושים בקצב הנכון ולפי התפתחות ה-Hardware . יש לזכור גם ש- Microsoft עומדת להוציא בשנה הבאה את מערכת ההפעלה החדשה שלה ויש להניח שהסימולטור הבא (FS10) יהיה תואם למערכת זו, עם כל המשתמע ממנה. זו גם הסיבה לעיכוב בהוצאת הסימולטור החדש. לסיכום, אני שבע רצון לגמרי מהסימולטור. לא שהוא עונה על כל הציפיות שלי אבל הוא ממש נהדר בכל קנה מידה. תנסו להיזכר מה היה לכם לפני 5 שנים ומה יש לכם היום (בתנאי כמובן שיש לכם מחשב שיכול להרים את כל האופציות). תודה רבה ביל גייטס !!! שיעשו 2 גרסאות ,רגילה[עם קצת שינויים]. וממש אבל ממש מקצועית[בהתאם למחיר]
Bar69 פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 כמו שתמיר אמר,שיבנו את המסוקים כמו שצריך ושיוסיפו את מנחת ראשון
talkaplan פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 Bar69 כתב: כמו שתמיר אמר,שיבנו את המסוקים כמו שצריך ושיוסיפו את מנחת ראשון אני בעד הוספת מנחתים לאולטרה לייטים... ומטוס כבד משהו כמו 737 של מיקרוסופט אבל עם מחשב טיסה והכל... הגרפיקה לא ממש חשובה... יותר ריאליזם מבחינת פיזיקה ואפקטים..
Omer Efrat פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 לדעתי זאב צודק, שיעשו עוד אפשרויות לשליטה דרך תוכנות חיצוניות וכל מה שקשור בפיתוח פרטי של הסימולטור. אבל גם לשאר הדברים שנאמרו לא הייתי מתנגד.