Omer Efrat פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 שלום לכולם, היום אני עולה הרצליה מגדל (השגחה אוהד שלו, פקח הגישה הטרי ) מהשעה 20:00 לקראת בחינה מעשית. אשמח לראות כמה שיותר תנועה. תודה, עומר.
talkaplan פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 מצטער שאני לא יכול לבוא אני במד"א מחמש עד 8 וחצי כשאני יחזור אולי אני יעלה...
אורח Ofek פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 יש לי מחר מבחן במתמטיקה (בעעע 3 מבחנים בשבוע :cry: ) ,אבל אשתדל לבוא לטיסה קצרה\הקפות
Yarden Antebi פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 מצטער שאני לא יכול לבוא אני במד"א מחמש עד 8 וחצי כשאני יחזור אולי אני יעלה... ואני במכבי אש עד 8... אני מקווה להגיע...
E.Z פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 אנשים יקרים באמת מעניין לנו את הסבתא אם אתם הולכים להציל אנשים מאוניה טובעת\לכבות שריפות\להמציא מקור אנרגיה חלופי לדלק מאובן- אתם יכולים לבוא סבבה תכתבו לא יכולים - התוכניות שלכם לא מעניינות אותנו גם ככה אתם כותבים אותם במסנג'ר 319 פעמים עד שזה יוצא לנו מהאף
Niv Malin פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 אנשים יקרים באמת מעניין לנו את הסבתא אם אתם הולכים להציל אנשים מאוניה טובעת\לכבות שריפות\להמציא מקור אנרגיה חלופי לדלק מאובן- אתם יכולים לבוא סבבה תכתבו לא יכולים - התוכניות שלכם לא מעניינות אותנו גם ככה אתם כותבים אותם במסנג'ר 319 פעמים עד שזה יוצא לנו מהאף חחחחחח אחי קרעת אותי
David Misha פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 אנשים יקרים באמת מעניין לנו את הסבתא אם אתם הולכים להציל אנשים מאוניה טובעת\לכבות שריפות\להמציא מקור אנרגיה חלופי לדלק מאובן- אתם יכולים לבוא סבבה תכתבו לא יכולים - התוכניות שלכם לא מעניינות אותנו גם ככה אתם כותבים אותם במסנג'ר 319 פעמים עד שזה יוצא לנו מהאף מה הבעייה?? דווקה חשבתי לעשות תרגיל התרסקות עם המפלצת שלי ואני אצטרך חילוץ
Eldar Sella פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 אנשים יקרים באמת מעניין לנו את הסבתא אם אתם הולכים להציל אנשים מאוניה טובעת\לכבות שריפות\להמציא מקור אנרגיה חלופי לדלק מאובן- אתם יכולים לבוא סבבה תכתבו לא יכולים - התוכניות שלכם לא מעניינות אותנו גם ככה אתם כותבים אותם במסנג'ר 319 פעמים עד שזה יוצא לנו מהאף לא מצחיק. זה באמת מפריע לחיים שלך שאנשים כותבים את עיסוקם באותו יום?
Bar69 פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 אני בא אם הבלאקהוק לתרגל כמה דברים דבר איתי במסנג'ר אולי נטוס ביחד? vegita@hotmail.co.il
טייסופה/ נאור פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 אנשים יקרים באמת מעניין לנו את הסבתא אם אתם הולכים להציל אנשים מאוניה טובעת\לכבות שריפות\להמציא מקור אנרגיה חלופי לדלק מאובן- אתם יכולים לבוא סבבה תכתבו לא יכולים - התוכניות שלכם לא מעניינות אותנו גם ככה אתם כותבים אותם במסנג'ר 319 פעמים עד שזה יוצא לנו מהאף אני לא מבין מה הבעיה עם כל אותם שרשמו, וחוץ מזה יש דרך להגיד דברים. בכל אופן אני אגיע
E.Z פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 אנשים יקרים באמת מעניין לנו את הסבתא אם אתם הולכים להציל אנשים מאוניה טובעת\לכבות שריפות\להמציא מקור אנרגיה חלופי לדלק מאובן- אתם יכולים לבוא סבבה תכתבו לא יכולים - התוכניות שלכם לא מעניינות אותנו גם ככה אתם כותבים אותם במסנג'ר 319 פעמים עד שזה יוצא לנו מהאף לא מצחיק. זה באמת מפריע לחיים שלך שאנשים כותבים את עיסוקם באותו יום? תענה בכנות יעניין אותך אם עכשיו אני יבוא ויספר לך שהכלב שלי גנב את הנעלי בית שלי ואני פוחד לעלול לטוס כי אני עלול להתחשמל? (אני צנצנת אם כן), יש כאן המון קוראים בפורום ולא מעניין אותם הבעיות האישיות והמוגבלות של מישהו לטוס אם בכלל , את זה אפשר לעשות במסרים אישיים כן מתעסקים בנושאים רלוונטים לדיון (דוגמא: כן אני יכול לבוא לטוס רק עד מתי תיהיה פתוח בבקשה?\איזה יופי אני יעלה IFR יש מצב להמריא ממסלול 26 החרוש?). ולא מעניין אותנו שאתה הולך לקטוף בשדה חמניות ותיהיה בהיייי מיזה במקום לטוס. חומר למחשבה אני חשבתי על כל מילה שיצאה לי בהמקלדת (בחיי)
Almog Atar פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 סיימתי עכשיו טיסה של 1:30 בהרצליה, מי שלא בא הפסיד את "המופע" של הטייסים העיוורים בניצוחם של אוהד ותמיר, עומר הפגין פיקוח מצויין מאוד והצליח לפתור 95% מהתקלות שביצענו לו, כל הכבוד עומר !
Bar69 פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 סיימתי עכשיו טיסה של 1:30 בהרצליה, מי שלא בא הפסיד את "המופע" של הטייסים העיוורים בניצוחם של אוהד ותמיר, עומר הפגין פיקוח מצויין מאוד והצליח לפתור 95% מהתקלות שביצענו לו, כל הכבוד עומר ! תמיר ואוהד היו גדולים,הרג אותי מצחוק היה כיף לראות. היה דבר אחד מצחיק ועצוב,מיד תשימו לב מה לא בסדר בתמונה(אלא אם כן אתם סובלים ממשהו) לא משנה מי זה היה. אני עשיתי היום ש"ד>>יונה>>בית חנן>>יונה>>קאנטרי>>הרצליה>>הקפות>>תל ארשף>>ש"ד עומר היית סבבה כל הכבוד בהצלחה
Omer Efrat פורסם נובמבר 9, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 תודה רבה לכל מי שהגיע, מקווה שבקרוב יהיה שוב.
Eldar Sella פורסם נובמבר 10, 2005 דיווח פורסם נובמבר 10, 2005 אנשים יקרים באמת מעניין לנו את הסבתא אם אתם הולכים להציל אנשים מאוניה טובעת\לכבות שריפות\להמציא מקור אנרגיה חלופי לדלק מאובן- אתם יכולים לבוא סבבה תכתבו לא יכולים - התוכניות שלכם לא מעניינות אותנו גם ככה אתם כותבים אותם במסנג'ר 319 פעמים עד שזה יוצא לנו מהאף לא מצחיק. זה באמת מפריע לחיים שלך שאנשים כותבים את עיסוקם באותו יום? תענה בכנות יעניין אותך אם עכשיו אני יבוא ויספר לך שהכלב שלי גנב את הנעלי בית שלי ואני פוחד לעלול לטוס כי אני עלול להתחשמל? (אני צנצנת אם כן), יש כאן המון קוראים בפורום ולא מעניין אותם הבעיות האישיות והמוגבלות של מישהו לטוס אם בכלל , את זה אפשר לעשות במסרים אישיים כן מתעסקים בנושאים רלוונטים לדיון (דוגמא: כן אני יכול לבוא לטוס רק עד מתי תיהיה פתוח בבקשה?\איזה יופי אני יעלה IFR יש מצב להמריא ממסלול 26 החרוש?). ולא מעניין אותנו שאתה הולך לקטוף בשדה חמניות ותיהיה בהיייי מיזה במקום לטוס. חומר למחשבה אני חשבתי על כל מילה שיצאה לי בהמקלדת (בחיי) חומר למחשבה? אתה לא רוצה לקרוא את עיסוקם? אל תקרא. זה כמו ששמת תמונה שלך אם אני לא טועה רוקד במועדון סלסה, שזה גם מוזר אבל לא חשוב, זה אמור לעניין אותנו ? :roll:
E.Z פורסם נובמבר 10, 2005 דיווח פורסם נובמבר 10, 2005 כנראה שעוד בבית ספר לא לימדו אותך להבחין בעיקר אולי גם מראה על סוג של בגרות מסויימת- לקחנו תמונה מצחיקה אמרנו וואללה בוא נעשה צחוקים להצחיק את החבר'ה וועבד לעומת זאת- שרשור כמו הנוכחי- כמו שאמרתי - את מי זה מעניין שאתה לא יכול לבוא? אתה רוצה שאני יבוא אלייך הבייתה וילטף לך את הראש יגיד לך אל תידאג יהיה בסדר? או סתם ינפח לך את האגו ויגיד לך אתה טייס מלך חבל שלא באת? או שחס וחלילה יש לכם כאן חשבונות לסגור אם מישהו לא מגיע לשביעות רצונו של הפקח אז אתם פוחדים? במקום לשמור על שרשיר ענייני הקורא צריך לעבור מעשיות ולו"ז מטכ"לי של 10 חברי חטיבה שגאים בפרוייקט המחוייבות האישית שלהם (או לחילופין הערות סרקסטיות שלי ר"ל) וזה כמובן לעומת שרשיר שייעודו היה כבדיחה (כנ"ל ר"ל).