עבור לתוכן
Omer Efrat

הרצליה - היום בשעה 20:00

Recommended Posts

פורסם

יש לי מחר מבחן במתמטיקה (בעעע 3 מבחנים בשבוע :cry: ) ,אבל אשתדל לבוא לטיסה קצרה\הקפות

פורסם

אנשים יקרים

באמת מעניין לנו את הסבתא אם אתם הולכים להציל אנשים מאוניה טובעת\לכבות שריפות\להמציא מקור אנרגיה חלופי לדלק מאובן- אתם יכולים לבוא סבבה תכתבו לא יכולים - התוכניות שלכם לא מעניינות אותנו גם ככה אתם כותבים אותם במסנג'ר 319 פעמים עד שזה יוצא לנו מהאף

פורסם
אנשים יקרים

באמת מעניין לנו את הסבתא אם אתם הולכים להציל אנשים מאוניה טובעת\לכבות שריפות\להמציא מקור אנרגיה חלופי לדלק מאובן- אתם יכולים לבוא סבבה תכתבו לא יכולים - התוכניות שלכם לא מעניינות אותנו גם ככה אתם כותבים אותם במסנג'ר 319 פעמים עד שזה יוצא לנו מהאף

חחחחחח אחי קרעת אותי :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם
אנשים יקרים

מה הבעייה?? דווקה חשבתי לעשות תרגיל התרסקות עם המפלצת שלי ואני אצטרך חילוץ :lol::lol::lol:

פורסם
אנשים יקרים

לא מצחיק. זה באמת מפריע לחיים שלך שאנשים כותבים את עיסוקם באותו יום?

פורסם
אנשים יקרים

אני לא מבין מה הבעיה עם כל אותם שרשמו, וחוץ מזה יש דרך להגיד דברים.

בכל אופן אני אגיע :lol:

פורסם
אנשים יקרים

תענה בכנות יעניין אותך אם עכשיו אני יבוא ויספר לך שהכלב שלי גנב את הנעלי בית שלי ואני פוחד לעלול לטוס כי אני עלול להתחשמל? (אני צנצנת אם כן), יש כאן המון קוראים בפורום ולא מעניין אותם הבעיות האישיות והמוגבלות של מישהו לטוס אם בכלל , את זה אפשר לעשות במסרים אישיים כן מתעסקים בנושאים רלוונטים לדיון (דוגמא: כן אני יכול לבוא לטוס רק עד מתי תיהיה פתוח בבקשה?\איזה יופי אני יעלה IFR יש מצב להמריא ממסלול 26 החרוש?).

ולא מעניין אותנו שאתה הולך לקטוף בשדה חמניות ותיהיה בהיייי מיזה במקום לטוס.

חומר למחשבה אני חשבתי על כל מילה שיצאה לי בהמקלדת (בחיי)

פורסם

סיימתי עכשיו טיסה של 1:30 בהרצליה, מי שלא בא הפסיד את "המופע" של הטייסים העיוורים בניצוחם של אוהד ותמיר, עומר הפגין פיקוח מצויין מאוד והצליח לפתור 95% מהתקלות שביצענו לו, כל הכבוד עומר !

פורסם
סיימתי עכשיו טיסה של 1:30 בהרצליה, מי שלא בא הפסיד את "המופע" של הטייסים העיוורים בניצוחם של אוהד ותמיר, עומר הפגין פיקוח מצויין מאוד והצליח לפתור 95% מהתקלות שביצענו לו, כל הכבוד עומר !

תמיר ואוהד היו גדולים,הרג אותי מצחוק היה כיף לראות.

היה דבר אחד מצחיק ועצוב,מיד תשימו לב מה לא בסדר בתמונה(אלא אם כן אתם סובלים ממשהו)

350KB-whatswrong.jpg

לא משנה מי זה היה.

אני עשיתי היום

ש"ד>>יונה>>בית חנן>>יונה>>קאנטרי>>הרצליה>>הקפות>>תל ארשף>>ש"ד

עומר היית סבבה כל הכבוד בהצלחה

פורסם
אנשים יקרים

תענה בכנות יעניין אותך אם עכשיו אני יבוא ויספר לך שהכלב שלי גנב את הנעלי בית שלי ואני פוחד לעלול לטוס כי אני עלול להתחשמל? (אני צנצנת אם כן), יש כאן המון קוראים בפורום ולא מעניין אותם הבעיות האישיות והמוגבלות של מישהו לטוס אם בכלל , את זה אפשר לעשות במסרים אישיים כן מתעסקים בנושאים רלוונטים לדיון (דוגמא: כן אני יכול לבוא לטוס רק עד מתי תיהיה פתוח בבקשה?\איזה יופי אני יעלה IFR יש מצב להמריא ממסלול 26 החרוש?).

ולא מעניין אותנו שאתה הולך לקטוף בשדה חמניות ותיהיה בהיייי מיזה במקום לטוס.

חומר למחשבה אני חשבתי על כל מילה שיצאה לי בהמקלדת (בחיי)

חומר למחשבה? אתה לא רוצה לקרוא את עיסוקם? אל תקרא.

זה כמו ששמת תמונה שלך אם אני לא טועה רוקד במועדון סלסה, שזה גם מוזר אבל לא חשוב, זה אמור לעניין אותנו ? :roll:

פורסם

כנראה שעוד בבית ספר לא לימדו אותך להבחין בעיקר אולי גם מראה על סוג של בגרות מסויימת- לקחנו תמונה מצחיקה אמרנו וואללה בוא נעשה צחוקים להצחיק את החבר'ה וועבד לעומת זאת- שרשור כמו הנוכחי- כמו שאמרתי - את מי זה מעניין שאתה לא יכול לבוא?

אתה רוצה שאני יבוא אלייך הבייתה וילטף לך את הראש יגיד לך אל תידאג יהיה בסדר? או סתם ינפח לך את האגו ויגיד לך אתה טייס מלך חבל שלא באת? או שחס וחלילה יש לכם כאן חשבונות לסגור אם מישהו לא מגיע לשביעות רצונו של הפקח אז אתם פוחדים?

במקום לשמור על שרשיר ענייני הקורא צריך לעבור מעשיות ולו"ז מטכ"לי של 10 חברי חטיבה שגאים בפרוייקט המחוייבות האישית שלהם (או לחילופין הערות סרקסטיות שלי ר"ל) וזה כמובן לעומת שרשיר שייעודו היה כבדיחה (כנ"ל ר"ל).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...