Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 אוקיי.. אחרי שבועיים ראשונים מייגעים סוף סוף חזרתי הביתה! ותאמינו לי זה כיף! כל מה שאני יכול לחשוב עכשיו זה איזה חרופ ארוך ארוך.. הגעתי לטירונות במחשבה שאני יוצא הביתה.. ובאמת.. שבת ראשונה זה היה היומולדת שלי.. ככה שזה היה הולך להיות נחמד אם זה היה קורה.. אבל לצערי ביום השני אמרו לנו כי אנחנו סוגרים שבת.. ושבועיים לא לראות את הבית פעם ראשונה זה פשוט קריעה.. היה לנו סמל פשוט #$%#$%#$ (צונזר ) שהשליט עלינו רק טרור ועוד טרור.. את המטווחים שלנו עשינו בניצנים וכן כן אירגנתי איזה פשיגה בחטף עם ברק.. וזהו.. היום חזרתי הביתה.. יום ראשון גומרים טירונות ויום שני מתפזרים לקורסים ובתקווה לבוא לפה בשבוע הבא גם! קיבלתי עדכונים לגבי כל החידושים של הסימ.. בקשר לEKO ברגע שאני מקבל מספר קן נסע אני ינסה לשחרר אותו בהקדם המיידי. אז יאללה אנשים.. עד כאן לפעם מי'!
אורח פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ירדן ברוך השב, עיין בהודעת ה EKO, אני מאמין שתמצא שם את מבוקשך תעלה מולי בבקשה כשתוכל, יש לי בקושנת קטנה . שינה מתוקה
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 11, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 תודה.. נישן טוב.. בשבוע שעבר שסגרתי שבת ישנתי כמו איזה דוב נמלים.. ועוד שבת ראשונה שאתה סוגר ושזה יוצא יומולדת שלך אז זה בגלל מנחוס.. טוב נו לפחות עכשיו אני בבית כדי לחרופ!
Liav Nefesh פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ירדן, ברוך שובך! כבר עברו שבועיים? מי שם לב בכלל... איפה אתה עושה טירונות? איך הולך?
Omer Efrat פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ברוך שובך ! ותנצל טוב טוב את המיטה. ירדן, ברוך שובך! כבר עברו שבועיים? מי שם לב בכלל... איפה אתה עושה טירונות? איך הולך? ליאב, עוד 30 יום גם אתה תרגיש איך עוברים שבועיים
Liav Nefesh פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ברוך שובך ! ותנצל טוב טוב את המיטה.ירדן, ברוך שובך! כבר עברו שבועיים? מי שם לב בכלל... איפה אתה עושה טירונות? איך הולך? ליאב, עוד 30 יום גם אתה תרגיש איך עוברים שבועיים :shock:
moti פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 טוב לשמוע ממך ירדני תישן טוב ותתעדכן ב-EKO, הוא אוטוטו כבר נכנס לשירות וכמעט מוכן לגמרי חיצונית (מספר, רישום וצביעה).
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 טוב לשמוע ממך ירדני תישן טוב ותתעדכן ב-EKO, הוא אוטוטו כבר נכנס לשירות וכמעט מוכן לגמרי חיצונית (מספר, רישום וצביעה). כולם מדברים על ה-EKO... שכחתם את ה-PSS 777 שעוד ערום... :|
Itay Zecharia פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 טוב לשמוע ממך ירדני תישן טוב ותתעדכן ב-EKO, הוא אוטוטו כבר נכנס לשירות וכמעט מוכן לגמרי חיצונית (מספר, רישום וצביעה). כולם מדברים על ה-EKO... שכחתם את ה-PSS 777 שעוד ערום... :| מילים כדורבנות
Izik Bakshi פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ברוך הבא, מקווה שהתחלת להתרגל לראות את הפורום/רשת פעם בשבוע/שבועיים...
אורח פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ירדן... אנחנו מדברים על טירונות 02 נכון? איזה טרור כבר יכול להשליט המ"כ? אל תשכח שהוא כולה מ"כ טירונות 02 שירותו הצבאי, כך שברור לך איזה פייטר גדול הוא...
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ירדן... אנחנו מדברים על טירונות 02 נכון?איזה טרור כבר יכול להשליט המ"כ? אל תשכח שהוא כולה מ"כ טירונות 02 שירותו הצבאי, כך שברור לך איזה פייטר גדול הוא... דווקא אלה יותר גרועים... מנסים לצאת גברים על טירונים מסכנים.
אורח פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ממה שאני זוכר מכים וסמלים של טירונות 02 הם או גיבורי ישראל מהקרביים שקיבלו צ'ופר, או פאקיונרים עם הרבה P שבמקום לקבל כלא וכו' העדיפו לשכוח מהם בטירונות של 02. אצלי לפחות כולם היו יוצאי צנחנים וגבעתי ואת הטירונות שלי עשיתי בניצנים. ד"א הכל תלוי בגישה, כשהסמל צרח זה פשוט הצחיק אותי בטירוף. נ.ב. ד"ש לגבעת הדמעות
אורח פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ממה שאני זוכר מכים וסמלים של טירונות 02 הם או גיבורי ישראל מהקרביים שקיבלו צ'ופר, או פאקיונרים עם הרבה P שבמקום לקבל כלא וכו' העדיפו לשכוח מהם בטירונות של 02.אצלי לפחות כולם היו יוצאי צנחנים וגבעתי ואת הטירונות שלי עשיתי בניצנים. ד"א הכל תלוי בגישה, כשהסמל צרח זה פשוט הצחיק אותי בטירוף. נ.ב. ד"ש לגבעת הדמעות אצלינו הם היו פשוט אנשים שכשהם סיימו קורס מפקדי טנקים לאף אחד לא היתה כוונה לתת להם לעלות שוב על טנק...
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 11, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ממה שאני זוכר מכים וסמלים של טירונות 02 הם או גיבורי ישראל מהקרביים שקיבלו צ'ופר, או פאקיונרים עם הרבה P שבמקום לקבל כלא וכו' העדיפו לשכוח מהם בטירונות של 02.אצלי לפחות כולם היו יוצאי צנחנים וגבעתי ואת הטירונות שלי עשיתי בניצנים. ד"א הכל תלוי בגישה, כשהסמל צרח זה פשוט הצחיק אותי בטירוף. נ.ב. ד"ש לגבעת הדמעות אני יפתיע אותך זה 01 מקוצר מה שאני עושה ויש כאלה שמתפקעים מצחוק שעומדים בהקשב ולא יכולים לעצור את עצמם. זה פשוט קורע.. אותם אנשים היו אומרים לקבל שבת אבל נתנו להם 3 שעות ביציאה.. הטירונות שלי אני לא עושה בבט"ר.. לצערי זה לא כאן לפורום איפה שאני עושה את זה אבל יש לנו תנאים יחסית טובים לעומת בט"ר.. אנחנו במבנים ולא באוהל, וכו'.
Raz Gueta פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 תעשה חיים , הטירונות אחת התקופות היפות!. רן, על פי מה שאני מכיר היום, (אני גם "נהינתי" משריונרים כמו אורן כמפקדים בטירונות), המכים של 02 הם מתגייסים ישירות לזה. לא נפלים או חבר'ה שאתה יכול להחזיק מהם, חבר'ה שכל השירות הצבאי שלהם עושים מחזורים של טירונים אחד אחרי השני בלי שום קשר כזה או אחר לצה"ל, צבא נפרד ומנותק.... ירדן, כמו שאמרתי תהנה מזה אתה עוד תתגעגע.....
אורח פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 טוב בכל זאת עברו כמה שנים טובות מאז הטירונות שלי :|