Yarden Ben-Dor פורסם יולי 9, 2014 דיווח פורסם יולי 9, 2014 חברים, חטיבת ואטיל גאה להשיק את מסלול 21 ברשת! לכבוד המאורע החלטנו שעדיף לחגוג את העסק איך לא? באירוע!אז מה בתוכנית? ביום שישי, ה-25 ליולי בין השעות 14:00-17:00 שלנו נפעיל את כל המרחב כמנהגינו בקודש מהעמדות הנמוכות ביותר בבן גוריון ועד לבקרות המרחביות כולל בקרת תל אביב! במהלך האירוע תוכלו אתם, חברי החטיבה וטייסים זרים כאחד לנחות לראשונה על מסלול 21 כפי שנהוג במציאות החל מסוף חודש מאי! תאריך זה נבחר כדי לאפשר השתתפות מקסימאלית הן של ציבור שומרי השבת שבינינו, והן כדי לאפשר תעבורה ריאליסטית של טיסות אל על הנוהגות להגיע לארץ בשיירות בימי שישי אחה"צ לקראת השבת. שימו לב! כמה ימים לפני תחילת האירוע ברשת נקיים הדרכת חובה לפקחים, בה נקיים סימולציות אמיתיות בהם ייתבקשו חברי חטיבה לנחות על מסלול 21. במקביל גם נעלה שידורים חיים של הטיסות האלה כך שיש למה לצפות!! שימו לב לעדכונים השוטפים של פוסט זה בכל הקשור למועד ההדרכות והסימולציות! *** 18/7/2014 עודכן*** רשימת פקחים: חברים שימו לב , האירוע הנל הינו במתכונת מצומצמת יותר במספר הפקחים וזו על מנת להגדיל את מספר הטייסים המשתתפים , עדיפות היא למספר טייסים רב ככל שניתן , תודה על ההבנה !**הערה נוספת: פקחים בהשגחות אינם יכולים להירשם בשלב זה, כיוון שמדובר באירוע בו מתנסים בפעם הראשונה בנהלים חדשים. עמכם הסליחה. כל העמדות מאוישות ! - תודה לכל הפקחים שיהיה ארוע מהנה ~ קרקע מזרח: 14:00-17:00: אסף כץ קרקע מערב: 14:00-15:30: רום שקד 15:30-17:00: עמית חנניה מגדל המראות: 14:00-17:00: ישראל רוטרו מגדל נחיתות: 14:00-17:00: ריי פרנקל גישה המראות: 14:00-17:00: איילי בכר גישה נחיתות: 14:00-17:00: אמיר פרידלנד תל אביב: 14:00-17:00: אלמוג עטר תדרוך פקחים יועבר ע''י מחלקת מבצעים וארועים בשרת ה TS בשעה 13.45 - 15 ד' לפני הארוע - על כל הפקחים המשתתפים להגיע .
אורח amit kleinman פורסם יולי 9, 2014 דיווח פורסם יולי 9, 2014 כל הכבוד! לצערי לא אוכל להשתתף באירוע כי אני בחו"ל.
David Rosenfeld פורסם יולי 9, 2014 דיווח פורסם יולי 9, 2014 במהלך האירוע תוכלו אתם, חברי החטיבה וטייסים זרים כאחד לנחות לראשונה על מסלול 21 כפי שנהוג במציאות החל מסוף חודש מאי! תאריך זה נבחר כדי לאפשר השתתפות מקסימאלית הן של ציבור שומרי השבת שבינינו, והן כדי לאפשר תעבורה ריאליסטית של טיסות אל על הנוהגות להגיע לארץ בשיירות בימי שישי אחה"צ לקראת השבת. כרגע אין לי פתרון לטייסים זרים פניתי לFSADDON לשיתוף פעולה בנושא כרגע אין תגובה אני מבקש לא ליזום פניות לFSADDON נמתין עד תחילת שבוע הבא דוד Israel Rotaru הגיבו לזה 1
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 9, 2014 מחבר דיווח פורסם יולי 9, 2014 כרגע אין לי פתרון לטייסים זרים פניתי לFSADDON לשיתוף פעולה בנושא כרגע אין תגובה אני מבקש לא ליזום פניות לFSADDON נמתין עד תחילת שבוע הבא דוד אין שום בעיה. לא היתה גם כוונה כזו. בכל מקרה, אנחנו גם מחכים לעניין הזה- אשמח אם תוכל לעדכן אותנו בעניין כדי שנוכל גם לקיים את זה מול הזרים.
Haim Shukrun פורסם יולי 10, 2014 דיווח פורסם יולי 10, 2014 הי כל הכבוד ותודה על ארגון האירוע אגיע להשתתף חי.
Haim Shukrun פורסם יולי 20, 2014 דיווח פורסם יולי 20, 2014 שלום לכולם אני מעוניין להתקין את הסינרי המעודכן של בן גוריון לקראת האירוע - אשמח לקבל מידע לגבי התהליך המסודר של רכישת הסינרי או קבלתו בהתאם לנהלים/זכויות יוצרים תודה, חי.
Joel Strikovsky פורסם יולי 20, 2014 דיווח פורסם יולי 20, 2014 לדעתי זה לא מהלך חכם לפתוח את מסלול 21 כאשר אחוז לא מבוטל לא יוכל להשתמש בו. כל עוד אין פתרון למסלול 21 ו למי שרכש את הסינרי של דוד לא חבר חטיבה, זה מיתר לחלוטין, זה יצור בלבול בקרב הטייסים. מה שכן אפשר לעשות , הוא ב ATIS להגיד נחיתה על מסלול 12 (דוגמא) או 21 ע"פ דרישה. זה יותר חכם לטעמי
amir friedland פורסם יולי 21, 2014 דיווח פורסם יולי 21, 2014 שלום לכולם אני מעוניין להתקין את הסינרי המעודכן של בן גוריון לקראת האירוע - אשמח לקבל מידע לגבי התהליך המסודר של רכישת הסינרי או קבלתו בהתאם לנהלים/זכויות יוצרים תודה, חי. http://vatil.org.il/forum/index.php/topic/41982-ָָתזכורות-מבציעות-לקראת-הפתיחה-המחודשת-של-מסלו/
Izik Bakshi פורסם יולי 21, 2014 דיווח פורסם יולי 21, 2014 זמין לפקח היכן שצריך. עריכה - עקב בלת״מ לא אוכל להשתתף.
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 23, 2014 מחבר דיווח פורסם יולי 23, 2014 עקב בלת״מ לא אוכל להשתתף. אין שום בעיה איציק, תודה רבה על ההודעה
Asaf Katz פורסם יולי 25, 2014 דיווח פורסם יולי 25, 2014 האירוע התחיל וכל העמדות מחוברות, בואו לטוס ולחנוך את המסלול החדש! Gregory Verba הגיבו לזה 1
Gregory Verba פורסם יולי 25, 2014 דיווח פורסם יולי 25, 2014 תודה לכולם! היה אחלה אירוע. הפעם טסתי כאוסטריאן 9102 ללרנקה.רציתי גם לבצע טיסה חזור אבל לא הספקתי. בכל מקרה היה כיף. Asaf Katz הגיבו לזה 1
Israel Rotaru פורסם יולי 25, 2014 דיווח פורסם יולי 25, 2014 היה אירוע מעולה, יישר כוח! תודה לכל המארגנים, הפקחים והטייסים הנהדרים שבאו לייצר תנועה ולחנוך רשמית (ברשת) את מסלול 21
amir friedland פורסם יולי 25, 2014 דיווח פורסם יולי 25, 2014 חברים , ללא ספק היה אירוע מהנה ביותר ! אני באופן אישי לא זוכר אירוע כה כמוס בשנה האחרונה , בהחלט היה תענוג. תודה רבה לכל המסייעים במלאכה. Ray Frenkel הגיבו לזה 1
Ray Frenkel פורסם יולי 26, 2014 דיווח פורסם יולי 26, 2014 אירוע מדהים, טייסים ברמה גבוהה שבאו בכמויות אדירות, היה תענוג.
Almog Atar פורסם יולי 26, 2014 דיווח פורסם יולי 26, 2014 אהלן, היה אירוע מרשים ועמוס בתנועה. תודה לכל מי שהגיע לטוס ולפקח באירוע, הוכחנו שוב שאנחנו חטיבה חזקה ומלאת פעילות גם בתקופה פחות טובה שעוברת על המדינה. אני רוצה להודות לכל מי שלקח חלק בפתיחת המסלול ובאירוע: בראש ובראשונה למחלקת מבצעים - אמיר פרידלנד - שעבד ימים כלילות על הנוהל ודאג שנהיה הכי as real as it gets שרק אפשר. לירדן על תכנון אירוע מושלם, כל נושא פרסום ויח"צ של האירוע הוא הגורם החשוב והמשמעותי ביותר באירוע והוא זה שבסוף חורץ את הדין של מוצלח או לא ואין ספק שבוצעה כאן עבודה טובה. תודה לאוהד על עדכון הסקטור ועבודה מסביב לשעון וללא פשרות ! גל מינץ- תודה ענקית בשם כולנו על התמיכה והעזרה בכתיבת הנוהל. וכמובן כלל הנהלת החטיבה שהייתה מעורבת בכל הקשור לפתיחת המסלול והגדרת הנהלים. שבוע טוב לכולם !