עבור לתוכן

Yoni

חבר חטיבה
  • הודעות פעילות

    2,012
  • הצטרפות

  • ביקור לאחרון

כל דבר שפורסם על-ידי Yoni

  1. בהצלחה ניסים, כל הכבוד!
  2. חבר'ה כל הכבוד על האירוע, אך בכל זאת חשוב לי להביע דעתי ולהגיד שלטעמי אין זאת מתאים ביום שכזה - בו מתקיימת הפגנה חשובה מאין כמוה בארץ. העם רוצה צדק חברתי, האמנם?
  3. ברוכי המון מזל טוב! כל הכבוד ! ו... חג שמח (:
  4. מתי נדע? הטיסה שלי בעוד 5 שעות.
  5. בקשר ללימודים, יש מסלולי למידה קשים יותר, קשים פחות, ממוצעים.. אני משתייך לאלה שלומדים קשה, אני נמצא במסלול שדורש הרבה, בין היתר הרבה זמן לקריעת תחת.. אני מחכה לרגע שיהיה לי זמן לעלות לטיסה, אך כרגע זה לא מתאפשר לי.. ומעלה לי את הסעיף שחושבים שאני משתמש בזה כתירוץ :S אף אחד לא דיבר אליך ספציפי, מה שלי מעלה את הסעיף זה הודעות כמו שלך, אז פעם הבאה שאתה לוחץ על "שלח" תחשוב פעמיים. רון מעלה נקודה חשובה, בין אם נכונה ובין אם לא, יש לנהל דיון תרבותי כמו שרון ניהל ולא וויכוחים סתמיים. שבוע טוב.
  6. דוד היקר, אני משתתף בצערך. בכל אשר תצטרך, אתה מוזמן לפנות אליי בכל עת. שלא תדע עוד צער.
  7. אני רוצה להודות לצוות החד"ב ולפקחים על פיקוח נהדר ומקצועי. תודה רבה.
  8. תשמע באמת אין לי מה להגיד, אתה יודע בדיוק מה אני חושב עליך (אני מקווה) ב3 מילים - אתה פשוט מלך! כל הכבוד ותודה על הכל.
  9. ועל זה אני אומר :fist: די כבר עם זה.
  10. Yoni

    talash וranbs

    טל talash ורן ranbs מתבקשים להיכנס לתיבת ההודעות הפרטיות בפורום, וזאת כדי שלא אצטרך לקרוא לכם בכינויי שם המשתמש אלא בשם מלא. תודה.
  11. בגלל שפחות או יותר, אין להם מה להפסיד. או יותר מדויק : בגלל שיש להם תמיכה :roll:
  12. קח בחשבון גם שבזמן הזה שאתה "לוקח" אנשים אחרים שאין להם את חיידק הטיסה בונים לעצמם בית, קריירה, משפחה, חיים. מתישהוא תצטרך לפנות זמן גם לדברים הפעוטים האלו. לזמן יש תכונה מוזרה שאי אפשר להחזיר אותו אחורה. ממש לא חפרת ניר. פשוט כל הכבוד לך, אני מעריץ אותך!
  13. בבקשה viewtopic.php?f=13&t=33430
  14. אני מאמין שכשהמבוגר לובש את מסכת החמצן קל לו יותר לעזור לילד מאשר שמסכת החמצן לא תהיה עליו.
  15. תודה על פיקוח מצוין של אור בהרי, מיקי ליפ, אביב קרבל ואוהד שלו, בדיוק על הJ13 הסימולטור החליט שלא בא לו לעבוד אז לצערי לא אעלה שנית הערב, אני לא רוצה שהלב שלי ישבר עוד פעם תודה בכל מקרה.
  16. קיים. אם תרצה קישור http://info.mot.gov.il/PDF/AIP/ENR/ENR_6-4.pdf
  17. כן. ובדיוק בגלל זה התנגדותי לרעיון זה. אין מה לעשות, צריך לשים את הדפים על השולחן : האסימון הזה שאתה מדבר עליו הוא ליאור אורן (למרות שלא נעים להגיד את זה), ומכיוון שהחטיבה לא מורכבת רק מליאור אורן אז בואו נוריד את הרעיון ופשוט נגיד לכולם: טוסו יותר, דברו פחות, אתה לא חושב כך אמיר?
  18. הבעיה היא לא בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות, ואתה יודע את זה. הבעיה היא שאני צריך לקבל את אישורכם כדי להיפגש בתמך עם שאר חבריי מהחטיבה. לא מדויק. אתה יכול להיפגש ולארגן. אתה צריך אישור בשביל: 1.לפתוח שירשור של 10 דפים בג'נרל שמדבר על תאריך 2.לפתוח סקר 3.לשים את שניהם בדביק 4.לפתוח הודעת פירסום - ולשים גם אותה בדביק. כל אלו נעשים בחסות VATIL מסכים איתי? למה שלצוות לא תהיה לפחות בקרה מינימלית על הדברים (וראה את ההסבר על התחרות הסמויה בפורום ניהול). ואז מה אם יש תחרות סמויה? תחרות זה דבר בריא, ואם זהגורם למפגשים נהדרים כמו שהיו בעבר לגדול - אדרבא!
  19. אבל התנגדותי היא לא למה שכתבת בנ"ל, והתנגדותי היא גם לא לכך שצריך לשלוח אימייל לצוות החטיבה, הבעיה לכך היא שאני צריך לקבל אישור. הבעיה שלי זה שאם ארצה לתרום לחטיבה במפגש בתמך אני צריך לקבל ממך (או מכל אחד אחר בצוות) אישור, וזאת לא בעיה כלפיך אלא כלפי הכלל/עיקרון. אם היית מספק לי משהו עבור האירוע, או שהיית קורא לו "אירוע רשמי של VATIL", אבל אני לא מקבל כלום ממך וההרגשה שלי זה שאתם רוצים שליטה לגבי כל אירוע קטן שרוצים לעשות. אם אני מחר רוצה להמריא לרומא ולהציע לכמה אנשים לבוא איתי על גבי הפורום, אני לא צריך לבקש ממך אישור.
  20. הבעיה היא לא בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות, ואתה יודע את זה. הבעיה היא שאני צריך לקבל את אישורכם כדי להיפגש בתמך עם שאר חבריי מהחטיבה. לא מדויק. אתה יכול להיפגש ולארגן. אתה צריך אישור בשביל: 1.לפתוח שירשור של 10 דפים בג'נרל שמדבר על תאריך 2.לפתוח סקר 3.לשים את שניהם בדביק 4.לפתוח הודעת פירסום - ולשים גם אותה בדביק. כל אלו נעשים בחסות VATIL מסכים איתי? למה שלצוות לא תהיה לפחות בקרה מינימלית על הדברים (וראה את ההסבר על התחרות הסמויה בפורום ניהול). אם זה ככה, אז מן הסתם גם ELALVA צריכה אישור לקבל דביק למען אירוע וצריכה לשלוח אימייל לצוות (אני לוקח את אלעל סתם כדוגמא).
  21. הבעיה היא לא בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות, ואתה יודע את זה. הבעיה היא שאני צריך לקבל את אישורכם כדי להיפגש בתמך עם שאר חבריי מהחטיבה.
  22. יכול להיות שזה נכון, אבל עם כל הכבוד גם המישהו הזה שהיה שם הוא לא מקור מהימן כי כפי שאתה יודע צריך למצוא את הנעדרים (מה שעוד לא קרה, אז לצאת בהצהרות לא יעזור, בטח אם אתה לא דובר צה"ל ואתה לא מקור מהימן) במצב חי או מת (נקווה שחיים), ועד אז מחשבות פסימיות כמו הן מחשבות טיפשיות ואכזריות.
  23. בירוקרטיה מיותרת שרק תדכא יוזמות שגם ככה מעטות הסיבה מאחורי זה ברורה וזה עוד יותר מאכזב ומעורר דאגה, עדיף כבר לפתוח קבוצה בפייסבוק למפגש תמך או בפורום תפוז, יותר פשוט וקל גם ככה כולם שם וכולם שם. שאר הסעיפים בהחלט הגיוניים ולגיטימים משום מה נראה לי שהשרשור נפתח בעקבות חבר חטיבה שרצה לקיים מפגש נוסף בתמך / ILS. כל הסעיפים פה הם סעיפים שמדכאים את היוזמה של אותו בן אדם (כפי שאמר זיירמן) ועובדה שאחרי שירדן סלבי ועידו רהב פתחו את השרשור למפגש בתמך אף אחד לא צייץ. מדוע כדי לקבוע מפגש בתמך אני צריך לקבל אישור מחבר צוות? - מצטער, לדעתי זה טמטום. איזה החלטה יש לקבל בנוגע ליוזמה? אני מסכים לגבי קביעת מטס ברשת, אבל VATIL היא החטיבה הישראלית של VATSIM, ואם המפגש הוא לא בVATIL/VATSIM (רשת) והוא הרי גם לא בתמיכתם הרשמית (ראו דוגמת השרשור של סלבי) אין שום צורך בכאלה חוקים ובהסכמת צוות החטיבה (עם כל ההערכה שיש לי אליהם/אליכם). אני מסכים שאותו איש טס פחות ומדבר יותר (עד כמה שלא נעים להגיד את זה) אבל זאת לא סיבה למנוע ממנו לנסות ליזום מפגש שיכול להיות נחמד ונעים. יזם וירטואלי - לא זכור לי שהמפגשים בתמך ובILS הם וירטואליים. זה מה שאני חושב.
  24. סופ"ש באמסטרדם לא כזה כמו שאתה חושב :mrgreen: יהיו שעתיים חופשיות
  25. יפה אמרת -1 הTS משמש כחלק מהלמידה של בית הספר IFS ושל חטיבת VATIL כולה, אפשר לעלות לטוס וגם לחפש מי עושה בעיות בטימספיק, תאמינו לי - מניסיון. וכמו שאמרת רן, הTS לא צריך להיראות כמו בורדל (גם אם הוא מנוהל על ידי החטיבה וגם אם הוא מנוהל על ידי מנהלי IFS) .
×
×
  • יצירת חדש...