OmriSoudry פורסם נובמבר 19, 2005 דיווח פורסם נובמבר 19, 2005 מזל טוב לעיט תעופה!!! ב-30 לנובמבר (עוד 11 יום מהיום) "עיט תעופה" תהיה בת שנתיים!! כן...שנתיים של אירועים, מערכות חדשות, מירוצים ומטוסים קלים שעברו ככה מהר.. מאז עמוד הHTML הראשון על השרת החינמי שהיה לנו ועד למערכות המורכבות בASP שיש לנו בשרת (הלא חינמי ) שיש לנו היום, גדלנו והתפתחנו המון. את ההתפתחות הזאת אני יכול לזקוף לטובת צוות החברה (מכל הזמנים, לא רק הנוכחי) שתמיד ידע לתרום לעזור ולפתח את החברה - גם אם לפעמים זה היה קשה, ובא על חשבון דברים אחרים. אז תודה לכם! תודה נוספת מגיעה לטייסים שלנו, שכבר שנתיים מדווחים טיסות, שואלים שאלות והכי חשוב - נהנים מעולם התעופה הקלה! לכבוד יום ההולדת שנתיים הכנו כמה דברים...ונתחיל עם: בתאריך ה-26 לחודש (יום שבת עוד שבוע מהיום) יתקיים אירוע לכבוד יום ההולדת של עיט. כולכם מוזמנים להיכנס (ע"י לחיצה על הבאנר למעלה) לעמוד האירועים שלנו לפרטים על האירוע, קישור לדפיות, סינרים, הורדת תכנית הטיסה לSB3, סרטון האירוע וכו'... האירוע יתחיל בשעה 19:00 (מקומי), במגידו (חייבים לנצל את הסינרי החדש, לא? :wink: ). משם נטוס לחיפה, ניגע שם ונמשיך על קו החוף עד לשדה דוב. עמוד ההרשמה לאירוע: לחצו כאן. * שימו לב שלא ניתן להירשם עם אותה קריאה פעמיים ועל כן אם ברצונכם לתפוס קריאה ספציפית עליכם להירשם כמה שיותר מהר. עוד דברים חדשים... בנוסף לאירוע, עיט תעופה תעבור בשבועות הקרובים לשרת חדש, אמין יותר, ולאחסון גדול יותר. לאחר מכן נתחיל בתרגום של האתר לשפה האנגלית (כולל מערכת הBlackBox שתתורגם לשפה האנגלית כבר ב- BlackBox 2 שאנו עובדים עליו כרגע). היכנסו לאתר לעדכונים נוספים (כשיהיו) בקשר למועד המעבר ומה יקרה במהלכו. מקווים לראותכם באירוע ושוב מזל טוב לעיט!! אני מאחל לנו שנמשיך לגדול ולהתפתח כמו שאנו עושים היום..!! יום הולדת שמח!
×�פיק פורסם נובמבר 19, 2005 דיווח פורסם נובמבר 19, 2005 מזל טוב עיט! אני גאה להיות מבין צוות האתר לשעבר... טייסי עיט תעופה-תעריכו את מה שהצוות הנוכחי עשה ועושה, הוא פועל רבות כדי להביא לכם את הדברים הכי מעניינים, במקסימום השקעה והוצאה. תהנו באירוע! נ.ב. מה עם פיקוח? איפה נרשמים? אפיק.
Or Netzer פורסם נובמבר 19, 2005 דיווח פורסם נובמבר 19, 2005 מזל טוב עיט!אני גאה להיות מבין צוות האתר לשעבר... טייסי עיט תעופה-תעריכו את מה שהצוות הנוכחי עשה ועושה, הוא פועל רבות כדי להביא לכם את הדברים הכי מעניינים, במקסימום השקעה והוצאה. תהנו באירוע! נ.ב. מה עם פיקוח? איפה נרשמים? אפיק. אם מיסטטר סודרי היה סוגר איתי סופית על האירוע היה גם הרשמת פקחים :x בכל מקרה פקחי פלוטו חיפה ושדה דוב מוזמנים ליצור איתי קשר בהודעה פרטית.
e_dor פורסם נובמבר 19, 2005 דיווח פורסם נובמבר 19, 2005 מזל טוב לעיט ! סיבה טובה להתקין את הסימולטור מחדש ... מקווה מאוד להיות שם - אשתדל. אני מודה - אני עצלן מידי
אורח Ofek פורסם נובמבר 19, 2005 דיווח פורסם נובמבר 19, 2005 מזל טוב אנשים, תמשיכו לעשות את עיט מדהימה כמו שהיא,תודה לכם על כל מה שעשיתם עד עכשיו. אני כמובן אגיע
Liav Nefesh פורסם נובמבר 19, 2005 דיווח פורסם נובמבר 19, 2005 כל הכבוד לצוות עיט! אחלה חבר'ה אחלה חברה פשוט יופי לראות איך הם מתקדמים ומפתחים את החברה המון המון מזל טוב ושרק תכפילו את עצמכם
Niv Malin פורסם נובמבר 19, 2005 דיווח פורסם נובמבר 19, 2005 מזל טוב ושמחה טוב אני גאה להיות ברשימת הטייסים ונהנה מכל רגע של טיסה בבלק בוקס! כל הכבוד לצוות האתר, המשיכו כך!
Or Netzer פורסם נובמבר 21, 2005 דיווח פורסם נובמבר 21, 2005 מזל טוב!יש אפשרות להצטרף מחיפה? חיובי , רק יש מצב שיהיה עומס כבד על המסלול אז תצטרך להמתין קצת. למה שלא תעשה את הנתיב הכולל? סה"כ זה תוספת של עוד 5 דקות טיסה.
אורח Ofek פורסם נובמבר 21, 2005 דיווח פורסם נובמבר 21, 2005 לא הבנתי משהו בתוכנית טיסה,אחרי בת גלים כתוב "SHORE LINE-LLSD" הכוונה להמשיך לאורך קו החוף במרשה מיוחד עד שדה דוב,או שהכוונה פשוט ל"עתלית>צומת פרדיס>אולגה>וינגייט>שפיים>קאנטרי"?
Yarden Antebi פורסם נובמבר 21, 2005 דיווח פורסם נובמבר 21, 2005 מזל טוב!יש אפשרות להצטרף מחיפה? חיובי , רק יש מצב שיהיה עומס כבד על המסלול אז תצטרך להמתין קצת. למה שלא תעשה את הנתיב הכולל? סה"כ זה תוספת של עוד 5 דקות טיסה. כי אני לא מכיר כל כך את הנקודות ממגידו לחיפה...
אורח Ofek פורסם נובמבר 21, 2005 דיווח פורסם נובמבר 21, 2005 לא חייבים להכיר,אתה יכול להשתמש בחישוב פשוט של מהירות וזמן. למשל ,עם נפתח את הפמ"ת במפת CVFR צפון נראה שהנקודה צלמון נימצאת במרחק 10 מייל ימי ובכיוון 356 מהנקודת כפר תבור,עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה מרגע הגעתך לנקודת דיווח כפר תבור,זה לטוס בכיוון 356 במצפן,ולחלק את המהירות הנוכחית שלך ב-60 (מרחק לדקה),עכשיו פתח סטופר ,ותראה תוך כמה דקות הגעת למרחק שמצויין בין שתי הנקודות. לדוגמא אני טס במהירות של 100 מיילים לשעה,אני אחלק את המהירות ב-60,ואני אקבל שבכל דקה שעוברת אני עובר מרחק של 1.666 מייל ימי,והופ יוצא שתוך 6 דקות בקרוב אני אגיע לנקודה צלמון. או שאתה יכול לטוס עם הסקרין שוטס של חגי ,וללמוד באוף ליין את הנקודות
Meitar Lugasi פורסם נובמבר 21, 2005 דיווח פורסם נובמבר 21, 2005 וכמובן יש לתקן כיוון לאחר חישוב סחיפת הרוח.
OmriSoudry פורסם נובמבר 21, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 21, 2005 המסלול לא קשה, מסלול באמת נחמד וכיפי, מותאם לכולם לפי דעתי ההרשמה לאירוע לא תיסגר עד סוף האירוע, אך זכרו: 1) הרשמות מוקדמות מבטיחות שמירה של הקריאה שלכם במערכת. 2) הרשמות מאוחרות מדי לא יטופלו, לא יקבלו שעת המראה במייל וכו'... עוד תזכורת - האירוע יום שבת הזה :!:
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 21, 2005 דיווח פורסם נובמבר 21, 2005 מזל טוב!יש אפשרות להצטרף מחיפה? חיובי , רק יש מצב שיהיה עומס כבד על המסלול אז תצטרך להמתין קצת. למה שלא תעשה את הנתיב הכולל? סה"כ זה תוספת של עוד 5 דקות טיסה. כי אני לא מכיר כל כך את הנקודות ממגידו לחיפה... ירדן, אם תשים לב הנתיב לא יוצא ישירות ממגידו לחיפה, עושים עיקוף טסים חצי דרך לראש פינה (עד צלמון) ומשם ממשיכים כמו ראש פינה - חיפה
אורח Ofek פורסם נובמבר 24, 2005 דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 המיילים כבר נשלחו? כי האירוע עוד יומיים ,ולמרות שנרשמתי לא קיבלתי אף הודעה במייל...
Omer Efrat פורסם נובמבר 24, 2005 דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 המיילים כבר נשלחו?כי האירוע עוד יומיים ,ולמרות שנרשמתי לא קיבלתי אף הודעה במייל... ישלחו ביום שישי
Or Netzer פורסם נובמבר 24, 2005 דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 פקחים יקרים! פקחי פלוטו שדה דוב וחיפה! ליצור איתי קשר דחוף , אני מתפלא שעוד אף אחד לא יצר קשר.
OmriSoudry פורסם נובמבר 24, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 מי שקיבל אימייל מטעם עיט, זו טעות. אימייל נוסף ישלח מחר (שישי).