עבור לתוכן
Oren Geva

FSINN 1.1 - רשמים

Recommended Posts

פורסם

לאחר בחינה קצרה של FSINN 1.1 הרשו לי להצטרף למחמאות.

התוכנה פשוט מצויינת. כעת, כשנוספו לה מנגנון VOICE פנימי לשימוש בואטסים וערוץ קול פרטי מבחינתי היא עולה על SB3.

קיימים בה כל הפיצ'רים הישנים.

קרתה לי תקלה אחת איתה, והיא שהערוץ לא השתנה לערוץ של פקח אחר, אולם הדבר לא חזר על עצמו שבדקתי אותה שוב ושוב.

נקודה שיש לשים לב אליה בגירסא החדשה היא שעל מנת לאפשר שימוש בספרית ה-VIP יש צורך בפאץ' הבא:

ftp://www.mcdu.com/mcdu/FSInn%201.1%20VIP%20Enabler.zip

פורסם

אורן אם הFSINN לא עובר לך לתחנה אחרת מה שאתה עושה אתה הולך לATC בוחר את הפקח שאתה רוצה לתקשר איתו ועושה REFRESH ATIS.

פורסם

ידוע. זה לא עבד. בכל אופן, אם זו השיטה אז FSINN לא יכול לתפקד כתחליף ל SB3.

תדר מחליפים ברדיו ולא בשום מקום אחר. אתה אמור לסיים את ההתעסקות עם תכנת החיבור לרשת ברגע שקראת לקבלת מרשה.

אבל כמו שאמרתי, זה לא קרה שוב.

פורסם

אורן, אם הכל עובד כמו שצריך, במה לדעתך התוכנה עולה על SB3 ? (שגם היא למיטב ידיעתי עובדת כמו שצריך) - לא שיש לי משהו בעד תוכנה זו או אחרת, אלא שאני צריך סיבה טובה על מנת להשקיע את המאמץ במעבר...

ישראל

פורסם

1. האפשרות לשנות את דגמי המטוסים שאתה רואה כאוות נפשך, כולל הצגת דגמים שלא מצויים ב-VIP.

2. האפשרות להגיד ערוץ פרטי כשערוץ ATC מקבל עליו עדיפות (כלומר כשהפקח משדר הפרטי משתתק).

3. ב-SB3 אני חווה בזמן האחרון ירידת בביצועים בטיסות לאורך זמן (ע"ע התרסקויות בפיינל). עד כמה שאני יכול לקבוע (מנסיון באמת קצר) נראה ש FSINN יציבה יותר.

פורסם
אורן, אם הכל עובד כמו שצריך, במה לדעתך התוכנה עולה על SB3 ? (שגם היא למיטב ידיעתי עובדת כמו שצריך) - לא שיש לי משהו בעד תוכנה זו או אחרת, אלא שאני צריך סיבה טובה על מנת להשקיע את המאמץ במעבר...

ישראל

אז תתעדכן SB3 לא עובדת כמו שצריך.

פורסם

ישראל

אז תתעדכן SB3 לא עובדת כמו שצריך.

קביעה קצת חזקה, לא?

http://tfc.rwy12.com

עד כמה שידוע לי רב החברה האלה עובדים עם SB3 לא רע בכלל...

פורסם

אורן אני אישית סבלתי המון זמן בעיות בSB3,של התנתקויות בזמן עומס,(הFS והSB3 פשוט קרסו) גם לאחר שעות של מחיקות של הFS,ניקוי המחשב,והתקנה שוב זה לא עזר.ואז עברתי לFSSIN והכל עבד חלק.לאחר מכן פירמטתי בגלל וירוס כלשהו,התקנתי SB3 והכל עובד חלק ב100%!

אבל כנראה שאני גם יעבור לFSSIN החדש,בכול אופן,תודה רבה על הדיווח המדויק,אני בטוח שעזרת כאן להמון אנשים שהתלבטו.

פורסם

אני תמיד טוען שמשהו מנצח לא מחליפים

ואין מה לעשות הSB3 עבד אצלי מההתחלה טוב אז לא היה לי צורך להחליף גם עכשיו הוא עובד מעולה

אבל היותר אפשרויות גרמו לי להוריד את הFSINN

אבל מה אני מסתכל על הSB3 בשביל להתחבר בהתחלה אתה רק רושם ID וסיסמא מקש PTT וזהו

בFSINN זה הרבה יותר מזה ועדין לא הצלחתי להבין את כל מה שצריך להגדיר וזה חבל

פורסם

הנה שוב חוזר הריטואל הדבילי והילדותי - שאצלי זה לא עובד אז זה דפוק לחלוטין.

סיבה 2- שאורן ציין - עדיפות קשר בזמן ATC - היא בהחלט סיבה מוצדקת שאני יעבור לתוכנה מאז ומעולם שתי התוכנות עבדו אצלי מצויין פשוט SB3 יותר פשונה וקלה להפעלה- FSINN לפי דעתי פחות ידידותית אבל זה זניח כי לילמוד תוכנה לוקח בדיוק שעה גג.

ויוצרי FSINN כנראה פתחו עיניים סביבם- וענו על דרישת ה"שוק" שהייתה מהותית- והיא תוכנה אחידה גם לקול וגם לתקשורת- הגיע הזמן ואם היא באמת טובה ברור שאני יעבור אליה

נ.ב בהקשר לTFC - עד עכשיו כאשר FSINN לא הייתה ברמה שוות ערך ל SB3- אם SB3 לא היה קיים זה היה סיפור מהתחת לתקשר בינינו בערוץ פרטי סגור ונוח

פורסם

לצורך התגברות על תקלה כזו, ניתן לשנות תדרים באמצעות פקודה בתיבת צ'אט, כנ"ל עם שינוי הספרה גם לרדיו 2. הנקודה משמאל לטקסט בכל הפקודות:

.comm1 132.1

ניתן לקבל תצוגת מצבי ותדרי עבודה של שני מכשירי הקשר והתוכי:

.radio

יש עוד כמה, בספר.

לא כל כך חשוב מי מנצחת בתחרות האיכות, אך חשוב שיש חלופה. לא מעט אנשים לא מצליחים להתחבר ונתקלים בבעיות שונות עם מוצר אחד, ולא עם השני.

הבעייה הגורמת למספר אנשים והם בודדים להיתקל בקשיים הינה בסבירות גבוהה בעייה במחשב שלהם, חומרה או תוכנה. לרוב המכריע שניסה, שתיהן עובדות ללא בעייה מיוחדת. לחלק מאלה שתוכנה מסוימת לא עבדה, פעולה כלשהי, כגון פרמוט, החלפת דרייבר, מודול או התקנה מחודשת, פתרה את בעייתם.

קרתה לי תקלה אחת איתה, והיא שהערוץ לא השתנה לערוץ של פקח אחר, אולם הדבר לא חזר על עצמו שבדקתי אותה שוב ושוב.

פורסם
הנה שוב חוזר הריטואל הדבילי והילדותי - שאצלי זה לא עובד אז זה דפוק לחלוטין.

סיבה 2- שאורן ציין - עדיפות קשר בזמן ATC - היא בהחלט סיבה מוצדקת שאני יעבור לתוכנה מאז ומעולם שתי התוכנות עבדו אצלי מצויין פשוט SB3 יותר פשונה וקלה להפעלה- FSINN לפי דעתי פחות ידידותית אבל זה זניח כי לילמוד תוכנה לוקח בדיוק שעה גג.

ויוצרי FSINN כנראה פתחו עיניים סביבם- וענו על דרישת ה"שוק" שהייתה מהותית- והיא תוכנה אחידה גם לקול וגם לתקשורת- הגיע הזמן ואם היא באמת טובה ברור שאני יעבור אליה

נ.ב בהקשר לTFC - עד עכשיו כאשר FSINN לא הייתה ברמה שוות ערך ל SB3- אם SB3 לא היה קיים זה היה סיפור מהתחת לתקשר בינינו בערוץ פרטי סגור ונוח

שעבדנו עם התוכנה הקודמת, ועשר דקות היה צריך להפעיל הכל כדי להתחבר, ואז ראינו מטוסי קנגרו באויר, היה בסדר, ועכשיו שיש מה לבחור יש גם פינוקים, נו טוב צרות של עשירים.

פורסם

שלום לכולם,

מזג אוויר רבותי!!

ב- SB3 אף פעם לא יורד גשם וגם העננים בדרך כלל לא משהו.

ב- FSINN יש יופי של מזג אוויר כולל גשם המתעדכן לבחירתך משרת של FSINN או מהשרת של VATSIM.

בשבילי זו הסיבה העיקרית למעבר ל- FSINN כי מעבר לכך, הממשק של SB3 יותר ידידותי למשתמש לדעתי.

פורסם

התקלה היתה שונה. מתברר שחייבים להשאיר את רכיב הקונטרול פאנל פעיל מחוץ לסימולטור על מנת לעבוד עם ה VOICE המובנה. הדבר לא מצויין במדריך ולא מופעל באופן אוטומטי אם ביטלת את האפשרות שהוא יעלה מיד עם הפעלת הסימולטור אוטומטית.

לצורך התגברות על תקלה כזו, ניתן לשנות תדרים באמצעות פקודה בתיבת צ'אט, כנ"ל עם שינוי הספרה גם לרדיו 2. הנקודה משמאל לטקסט בכל הפקודות:

.comm1 132.1

ניתן לקבל תצוגת מצבי ותדרי עבודה של שני מכשירי הקשר והתוכי:

.radio

יש עוד כמה, בספר.

לא כל כך חשוב מי מנצחת בתחרות האיכות, אך חשוב שיש חלופה. לא מעט אנשים לא מצליחים להתחבר ונתקלים בבעיות שונות עם מוצר אחד, ולא עם השני.

הבעייה הגורמת למספר אנשים והם בודדים להיתקל בקשיים הינה בסבירות גבוהה בעייה במחשב שלהם, חומרה או תוכנה. לרוב המכריע שניסה, שתיהן עובדות ללא בעייה מיוחדת. לחלק מאלה שתוכנה מסוימת לא עבדה, פעולה כלשהי, כגון פרמוט, החלפת דרייבר, מודול או התקנה מחודשת, פתרה את בעייתם.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...