OmriSoudry פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 מחר (ה-8 לדצמבר) ליאב נכנס למדים (יש במידה שלך? ) ומתגייס לחיל האוויר!! אני רוצה לאחל לאיש (והסובארו ) ליאב גיוס קל ונעים, ושירות מהנה בצה"ל!! בהצלחה בתפקיד שקיבלת, ותחזור מהר!! (מישהו יצטרך לקחת אותי לחד"ב, לא? :wink: ) אל תשכח להתקשר מדי פעם!!
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 שפשוף נעים ליאב ! הוא כבר מתגייס מילואימנק עם כל הותק בהכנת קפה (אל תשכח לנקות את המימיה עם משחת שיניים וחצץ שלא תרעיל אותם עם המים שלך!)
Omer Efrat פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 בהצלחה ליאב! תהנה ותתקשר! מחכים לשמוע חויות.
tamir_yosef פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 שהיה לך שפשופ נעים ומקווים לראות אותך בהקדם
oz פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 בהצלחה ליאב!!!!! מחכים לשמוע ממך איך שם בשמירות בעזה
Liav Nefesh פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 תודה רבה רבה על כל הברכות עומרי אל תדאג, אני ידבר עם המפקד בשביל אישור לחד"ב עוז אני לא ממש "שומר בעזה" חחח רק חודש טירונות בזיקים
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 תודה רבה רבה על כל הברכות עומרי אל תדאג, אני ידבר עם המפקד בשביל אישור לחד"ב עוז אני לא ממש "שומר בעזה" חחח רק חודש טירונות בזיקים טירונות 02 נו מה? תירה רק כדי לצאת מיידי חובה... בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אחי ותשתדל להנות מה-3 + שנים הללו כמו כולם מחכה לשמוע חויות בחמשוש, או רק בשישבת
Avi Cohen פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 גיוס קל ונעים אחי. שמור על עצמך כדי שנמשיך להכין קפה בערבים ב ILS .
Shmulik Lin פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 בהצלחה ליאב וגיוס נעים לך גם אם תעשה טירונות 02- ולא משנה איפה זה עדיין טירונות וחשוב לדעת לקחת הכל בקלילות למרות ה- אחד על אחד בשתיים בלילה ושלוש מיטות על ארבעה טירונים עד 05:00 בבוקר. בהצלחה
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 ליאב! שיהיה לך גיוס קל ונעים.. והכי חשוב שמור על עצמך!
OmRI פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 ליאב כמו שכבר אמרתי לך אתה בנאדם מדהים,אני בטוח שתתרום בצבא אף יותר משאתה תורם לקהילה. שיהיה לך שיפשוף נעים ומעניין והכי חשוב שמור על עצמך ומדי פעם צור קשר. בהצלחה שיהיה במהלך השירות
Omer Efrat פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 תודה רבה רבה על כל הברכות עומרי אל תדאג, אני ידבר עם המפקד בשביל אישור לחד"ב עוז אני לא ממש "שומר בעזה" חחח רק חודש טירונות בזיקים מקסימום אולי אני אקפיץ אותך, אם תיהיה ילד טוב
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 תודה רבה רבה על כל הברכות עומרי אל תדאג, אני ידבר עם המפקד בשביל אישור לחד"ב עוז אני לא ממש "שומר בעזה" חחח רק חודש טירונות בזיקים מקסימום אולי אני אקפיץ אותך, אם תיהיה ילד טוב תקפיץ אותו ??? לזיקים הוא יכול ללכת ברגל
Bar69 פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 ליאב גיוס קל ונעים בחיל האוויר שלנו מצפה לחוויות בחמשוש הראשון שלך