Oren Geva פורסם דצמבר 12, 2005 דיווח פורסם דצמבר 12, 2005 http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... =0&thold=0 הפעם מובטח לנו פיקוח מלא באוסטרליה, על כן נא להגיע בזמן (השעה היא גם כך מאוחרת עבור הפקחים האוסטרלים). 21:30 מטוס ראשון יוצא, 21:00 נפגשים ברחבה בבאלי. כולם מוזמנים!
yuval_el פורסם דצמבר 12, 2005 דיווח פורסם דצמבר 12, 2005 היי, יש נהלים מיוחדים או נדב"ר קצת שונה באוסטרליה? (כמו ההבדלים שיש בין אירופה לארה"ב) ד"א, אם כבר עושים תדריך למה לא להוסיף מרחק טיסה וזמן טיסה משוער? :wink:
zmatan פורסם דצמבר 12, 2005 דיווח פורסם דצמבר 12, 2005 היי,יש נהלים מיוחדים או נדב"ר קצת שונה באוסטרליה? (כמו ההבדלים שיש בין אירופה לארה"ב) ד"א, אם כבר עושים תדריך למה לא להוסיף מרחק טיסה וזמן טיסה משוער? :wink: כן מה שבאתי להוסיף... תוסיפו באמת... תודה!
אורח פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 היי,יש נהלים מיוחדים או נדב"ר קצת שונה באוסטרליה? (כמו ההבדלים שיש בין אירופה לארה"ב) ד"א, אם כבר עושים תדריך למה לא להוסיף מרחק טיסה וזמן טיסה משוער? :wink: אנחנו רוצים שתהיה לכם הפתעה... אבל בכל זאת אורך וזמן הטיסה עודכנו. לגבי נדב"ר מיוחד - יש לפנות לפקחים בכינוי MATE במקום SIR. אילו טיסות IFR, בכל העולם הנהלים הם אותם נהלים...
אורח פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 היי,יש נהלים מיוחדים או נדב"ר קצת שונה באוסטרליה? (כמו ההבדלים שיש בין אירופה לארה"ב) ד"א, אם כבר עושים תדריך למה לא להוסיף מרחק טיסה וזמן טיסה משוער? :wink: אנחנו רוצים שתהיה לכם הפתעה... אבל בכל זאת אורך וזמן הטיסה עודכנו. לגבי נדב"ר מיוחד - יש לפנות לפקחים בכינוי MATE במקום SIR. אילו טיסות IFR, בכל העולם הנהלים הם אותם נהלים... אבל אם מישהו מעוניין להעמיק יותר, אז הלינק לדפיות באוסטרליה הוא הלינק ל-AIP האוסטרלי המלא. תחקרו את האתר שם, יש שם את כל המידע שאתם צריכים.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 טוב מאוד אחרי חודשים של שממה במזרח הרחוק וחבר העמים סוף סוף פיקוח גם החבר'ה של נורמן חיבים לנו בגדול אחרי שהם ייבשו אותנו שהם יזדחלו עם ססנות משארם ללא דפיות לארץ רק צריך לבוא בהפרדות תקינות כדי שהם לא ישברו כמו המקרה המצער שהיה לנו בהיתרו :roll:
אורח פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 מה שאנחנו צריכים זה שכל אחד ייקח 5 דקות על שעון המטוס לפני שהוא ממריא. ובכל אופן, אחריות הפקחים להפריד אותנו בריתוקים אם אנחנו קרובים מידי!
iroth פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 לגבי נדב"ר מיוחד - יש לפנות לפקחים בכינוי MATE במקום SIR. גדול... וניתן להוסיף ברידבק: No worries mate השעה היא גם כך מאוחרת עבור הפקחים האוסטרלים הייתי אומר שהשעה קצת מוקדמת (אנחנו ממריאים ב-5 בבוקר שלהם - ההפרש לדרווין הוא שבע וחצי שעות). אולי כדאי בשבוע הבא לטוס קצת יותר מאוחר או שזה מתאים להם? ישראל
Ilan Jonas פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 אם זה ככה אז אולי נטוס כבר השבוע יותר מאוחר? כדאי לשאול אותם אם זה עדיף, כי זה ישפר את הסיכוי לפיקוח מלא ואת הסיכוי הנכסף שגם אני אספיק להגיע :wink:
BarakH פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 הידד! אחרי הברזה בשבוע שעבר, אני אגיע. דרך אגב, הלינק לדפיות של באלי בתדריך של השבוע שבור (יותר מידי spaw ב-URL). הלינק בתדריך של לפני שבוע עובד היטב.
אורח פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 מוזר, בבוקר זה היה בסדר. בכל מיקרה זה תוקן, תודה ובחיסור הבאה שלך, אתה עובר להטיס B727 ללא INS רק עם VORים
אורח פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 אני אשאל את נורמן אם הם מעדיפים שעה מאוחרת יותר... קובי דיבר איתי אחרי שהוא כבר סגר איתו...
אורח פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 וואלק קמתי בשביל הליצנים שלו ב 6 בבוקר כדי לגלות שהם יגיעו אלי שלוש שעות אחרכך... ובפעם אחרי זה המתנתי שלוש שעות לחבורת ססנות מעפנות.. שימתינו זה בריא
danb2000 פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 רציתי לשאול. לפי מה קובעים ב-TFC את ה-SID ו-STAR מראש? אני רואה שצפוי פיקוח אוסטרלי ( ) האם לא יותר כיף לעשות את זה ריאליסטי עד הסוף ולתכנן STAR לפי הוראת פקח / מז"א / ATIS בזמן הטיסה??? (נדמה לי גם שה-TURTS1N מתאים רק לגישה ל-11, מה אם 29 בשימוש???)
אורח פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 שימו לב שהשעה חזרה לשעה המקורית, נפגשים ברחבה ב 21:00 לאחר התייעצות עם נורמן. יהיה לנו גם פיקוח אוקיאני. לגבי השאלה של דן - אנחנו קובעים את ה-SID וה-STAR לפי הנקודות בנתיב. שים לב שרשמתי GABI1 ולא GABI1A או GABI1B - מכיוון שאילו אכן תלויים במסלול בשימוש. אבל כל מקרה נצא על GABI1 בדיוק כמו שבטיסה לקפריסין תצא על DEENA1. לגבי ה-STAR, אתה צודק. ה-STAR ייקבע עפ"י המסלול בשימוש ע"י הפקחים. התוכנית תוקנה. כשיש בשדות מסלול מועדף, אנחנו נוהגים לרשום את ה-SID/STAR המתאים לו תוך ציון העובדה שהליך אחר עשוי להיות בשימוש.
danb2000 פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 תודה אורן. הבנתי (ד"א בגלל זה נתתי דוגמה ל-STAR כי לגבי ה-SID זה היה לי ברור) בכל מקרה מקווה להגיע השבוע - כפוף לשת"פ מהתאומות : (בשבוע שעבר עלמה התעוררה כשהייתי בפיינל ונעמי הואילה בטובה להמתין עד שאגיע לגייט :lilangel: )
iroth פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 כדי להכניס אתכם לאווירה האוסטרלית חשבתי שתתאים התמונה הזו: http://www.airliners.net/open.file/807166/L/ (על אף שלא מתוכנן לבקר בשדה הזה) ישראל
danb2000 פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 אם כבר התחלת באווירה אוסטרלית ישראל, אז אל תתפלאו לראות בזמן ההסעה משהו כזה: http://www.johnwhitephotos.com/Australia/Aust540x360/373-7350_IMG-3.jpg
אורח פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 גם בשדה הזה לא נהיה, אבל שימו לב לשורה האחרונה... http://forums.simflight.com/files/ybun-ersa_131.jpg
mickey lip פורסם דצמבר 13, 2005 דיווח פורסם דצמבר 13, 2005 שמה עוד לא היינו..... ממש מערכון של הגשש נהיה פה.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 תודה אורן. הבנתי (ד"א בגלל זה נתתי דוגמה ל-STAR כי לגבי ה-SID זה היה לי ברור) בכל מקרה מקווה להגיע השבוע - כפוף לשת"פ מהתאומות : (בשבוע שעבר עלמה התעוררה כשהייתי בפיינל ונעמי הואילה בטובה להמתין עד שאגיע לגייט :lilangel: ) זה לא בדיוק נכון - להשאיר את הנתיב ללא סטאר בסיור בדיספאצ'ר באלעל הסבירו - שבכל מקרה מחברים STAR לנתיב אפילו שלא יודעים על איזה מסלול נכנס שמים את ה STAR שמייצג את התסריט הגרוע ביותר בצריכת דלק. ולפי זה מוציאים חישוב דלק ותוכנית טיסה.
Kobi David פורסם דצמבר 15, 2005 דיווח פורסם דצמבר 15, 2005 טיסה מעניינת, בהחלט מקווה להצטרף! מובטח לנו מנורמן פיקוח ביעד, מתי יצא לכם לטוס באוסטרליה עם פיקוח? :wink: