ראם אדם פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 עכשיו ערוץ 22 שעה 21:50 יש את תוכנית עובדה עם אילנה דיין כדאי לראות זה צריך להתחיל כל רגע! :!: :!:
matan פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 קודם כל זה היה 2050 ולא 2150,ודבר שני,עדיין הם לא משדרים את זה,כרגע בפירסומות.ומצלמים לנו 757 במקום 767:S:S
Shai B פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 כן די מעצבן הקטע של ה-752 גם הקטע של ה- "מסלול אר 22" המנכ"לית די מפגרת.. וממש אהבתי איך הוא הסביר לה על הדפית
רפאל פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 גם את ה767-300ER בקנדי על המסלול,מסיע, וממריא . וגם בILS12 בנחיתה בישראל. נכון שהראו גם 757-200 (EBT),באילת ובנתב"ג.... תחקיר מצויין לפי דעתי
Hafuta פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 סליחה על ההתבטאות אבל המנכלית של ישראר כ"כ מפגרת... "דברים כאלה קורים בעשרות שדות תעופה בעולם מידי יום..." (לא זוכר בדיוק את הניסוח), "המטוסים בטוחים יותר מהכביש"... (מי שאל אותך בכלל אתה השאלה הזאת!??!?!?!) אני דווקא לא זוכר הרבה מקרים של מטוס שחצה מסלול בזמן שמטוס אחר מאיץ עליו והמרחק ביניהם הוא 3 מטר... , היו צריכים להושיב מומחה באולפן לצידה של אילנה דיין שידע להגיב במקום אילנה דיין שיושבת שם בלי להגיב כי אין לה מושג :cry: בקיצר יאללה נגמרו הפרסומות, חוזרים לראות :wink:
אורח פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 בצילום של google earth של קנדי הראו את הישראייר 767 אבל מטוס המטען 757 צימח עוד זוג מנועים. אה כן עוד מעט דרמה מאילנה, מטוס המטען הענק ... כמוכן כשהם הראו את הדרך בה הסיעה ה 767 של ישראל הם הראו כאילו הוא פונה ימינה ל H. מעמדה 12 פונים שמאלה ל H. הקלטות של הקוקפיט בייחוד של הדיווח של הקצין ראשון פשוט מצמררות.
Yoav פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 אהבתי את המסלול באילת בסוף, באובך. איזה צבע יפה =] לדעתי אין פה אשמים ברורים בכמעט אסון. זה שילוב של הרבה חוסר מזל/מזל, מז"א, שיפוצים, ועוד אלף גורמים. לגבי הטיוח - כאן זה לא המקום... אבל זוהי רק דעתי
Itai Ganor פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 לא יאמן פשוט איך ניסו לטייח את האירוע, איך שהכתב הוריד את הדרגה מחמור לבינוני, לא יאמן! איך הם ניסו להישאר בפרופיל נמוך. ועוד הטייס האיטלקי ניסה לעזור והטייס הישראלי החזיר תמצרעות אחורה, אבל סבינה בירן הזו חירטוט אחד גדול היא צריכה להתפטר או משהו דומה לזה, איך ליאל הטייס כתב לחברים שלו שהם ניסו לשנות את הדוח בכוונה ושהוא לוקח על עצמו את האחריות אם היה קורה אסון.. מצמרר בטירוף יחד עם ההקלטות מהמגדל. העיקר שנמנע אסון כבד. :|
רפאל פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 משהו הזכיר לי כאן את טנריף ב 1977 ... המנכ"לית ממש מפגרת ברמות ... תחקיר בסדר...ההקלטות מצמררות. בצילום של google earth של קנדי הראו את הישראייר 767 אבל מטוס המטען 757 צימח עוד זוג מנועים.אה כן עוד מעט דרמה מאילנה, מטוס המטען הענק ... כמוכן כשהם הראו את הדרך בה הסיעה ה 767 של ישראל הם הראו כאילו הוא פונה ימינה ל H. מעמדה 12 פונים שמאלה ל H. הקלטות של הקוקפיט בייחוד של הדיווח של הקצין ראשון פשוט מצמררות.
אורח פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 לא יאמן פשוט איך ניסו לטייח את האירוע, איך שהכתב הוריד את הדרגה מחמור לבינוני, לא יאמן! איך הם ניסו להישאר בפרופיל נמוך.ועוד הטייס האיטלקי ניסה לעזור והטייס הישראלי החזיר תמצרעות אחורה, אבל סבינה בירן הזו חירטוט אחד גדול היא צריכה להתפטר או משהו דומה לזה, איך ליאל הטייס כתב לחברים שלו שהם ניסו לשנות את הדוח בכוונה ושהוא לוקח על עצמו את האחריות אם היה קורה אסון.. מצמרר בטירוף יחד עם ההקלטות מהמגדל. העיקר שנמנע אסון כבד. :| בו נחשוב בייחד, האיטלקי לא אומר מילה אבל קופץ לך על המצערות. כל טייס בעולם היה נותן לו נבוט בראש ועוצר את המטוס ואולי אף שוקל להכניס את הבטחון לתא כדי להעיף אותו משם.
Shai B פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 גם את ה767-300ER בקנדי על המסלול,מסיע, וממריא .וגם בILS12 בנחיתה בישראל. נכון שהראו גם 757-200 (EBT),באילת ובנתב"ג.... תחקיר מצויין לפי דעתי 4X-EBT הוא של אלעל, לישראייר יש 2 מטוסי 752 פעילים, 4X-EBI ו-4X-EBM [ה-EBM הוא האחד עם הכחול]
yuval_el פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 לא יאמן פשוט איך ניסו לטייח את האירוע, איך שהכתב הוריד את הדרגה מחמור לבינוני, לא יאמן! איך הם ניסו להישאר בפרופיל נמוך.ועוד הטייס האיטלקי ניסה לעזור והטייס הישראלי החזיר תמצרעות אחורה, אבל סבינה בירן הזו חירטוט אחד גדול היא צריכה להתפטר או משהו דומה לזה, איך ליאל הטייס כתב לחברים שלו שהם ניסו לשנות את הדוח בכוונה ושהוא לוקח על עצמו את האחריות אם היה קורה אסון.. מצמרר בטירוף יחד עם ההקלטות מהמגדל. העיקר שנמנע אסון כבד. :| בו נחשוב בייחד, האיטלקי לא אומר מילה אבל קופץ לך על המצערות. כל טייס בעולם היה נותן לו נבוט בראש ועוצר את המטוס ואולי אף שוקל להכניס את הבטחון לתא כדי להעיף אותו משם. מאיפה האיטלקי הזה הגיע בכלל לקוקפיט?
ראם אדם פורסם ינואר 4, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2006 אני פשוט הצטמררתי מהתחקיר הזה ואני לא מאמין כמה טמטום ה' הכניס בתוך אישה אחת (אני מתכוון למנכלית [חחחח.... מנכלית]) איזה מזל היה שם לטייסים ולאנשי הצוות שלא נדבר על הנוסעים שישבו שם כמו צאן לטווח ... אהבתי איך אילנה חנקה והלחיצה את מנכלית ישראייר ליפני הפסקת הפרסומות, ואת השאלה האחרונה(האם את חושבת שאת היית צריכה גם כן להתפטר) לא יאמן איך היום הזה היה יכול להיגמר - תארו לעצמכם לא רק שאנחנו המדינה הכי "אהובה" בעולם (בערך כמו פרונקל באמצע הפרצוף), עכשיו אנחנו צריכים גם את זה :?
Nimrod פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 בושה וחרפה שככה מנכל"ית של חברת תעופה מדברת ! ועוד דופקת חתיכת פירסומת בסוף התחקיר
zmatan פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 לא יאמן פשוט איך ניסו לטייח את האירוע, איך שהכתב הוריד את הדרגה מחמור לבינוני, לא יאמן! איך הם ניסו להישאר בפרופיל נמוך.ועוד הטייס האיטלקי ניסה לעזור והטייס הישראלי החזיר תמצרעות אחורה, אבל סבינה בירן הזו חירטוט אחד גדול היא צריכה להתפטר או משהו דומה לזה, איך ליאל הטייס כתב לחברים שלו שהם ניסו לשנות את הדוח בכוונה ושהוא לוקח על עצמו את האחריות אם היה קורה אסון.. מצמרר בטירוף יחד עם ההקלטות מהמגדל. העיקר שנמנע אסון כבד. :| בו נחשוב בייחד, האיטלקי לא אומר מילה אבל קופץ לך על המצערות. כל טייס בעולם היה נותן לו נבוט בראש ועוצר את המטוס ואולי אף שוקל להכניס את הבטחון לתא כדי להעיף אותו משם. מאיפה האיטלקי הזה הגיע בכלל לקוקפיט? לא בדיוק סופר ודווח על כך,מה שצויין שהוא הגיע כדי להשגיח על הטייסים או משהו.. אולי אחד מנהלי ביטחון או משהו בסגנון...
רפאל פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 וואלה נכון אני רגיל כבר לEBT. EBM,התבלבלתי ועימכם הסליחה . גם את ה767-300ER בקנדי על המסלול,מסיע, וממריא .וגם בILS12 בנחיתה בישראל. נכון שהראו גם 757-200 (EBT),באילת ובנתב"ג.... תחקיר מצויין לפי דעתי 4X-EBT הוא של אלעל, לישראייר יש 2 מטוסי 752 פעילים, 4X-EBI ו-4X-EBM [ה-EBM הוא האחד עם הכחול]
Yarden Antebi פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 משהו הזכיר לי כאן את טנריף ב 1977 ...המנכ"לית ממש מפגרת ברמות ... תחקיר בסדר...ההקלטות מצמררות. כי זה מה שקרה בטנריף,רק שפה המטוס הספיק להמריא ולא לגעת במטוס השני... ובקשר ל EBT\EBM,זה או EBS או EBT :? כי ל EBM יש רק מאחור את הצביעה שנשארה מאל על,ומקדימה אין. ובצילום זאת הייתה הצביעה הישנה המלאה.
Meitar Lugasi פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 בצילום של google earth של קנדי הראו את הישראייר 767 אבל מטוס המטען 757 צימח עוד זוג מנועים.. המטוס היה DC-8 http://www.airliners.net/open.file/948016/L/
Yoav פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 בצילום של google earth של קנדי הראו את הישראייר 767 אבל מטוס המטען 757 צימח עוד זוג מנועים.. המטוס היה DC-8 http://www.airliners.net/open.file/948016/L/ אבל הקטע העקרוני הוא שלא משנה אם זה מטוס מנהלים קטן או A380, פגיעה בשלב הזה יכלה לגרום לפיצוץ ולהשמיד כליל את ה763 וגם את הפוגע...
Ilan Jonas פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 אין מילים לתאר כמה שזה מכעיס. אוקיי, עופר, ברק, איתי - אני צריך אתכם לצידי רגע :wink: אין דבר כזה לשנות או ליפות תחקיר, נקודה. אין שום עניין כלכלי בתחקיר, ולמחלקה המסחרית של חברת תעופה אין ואסור שתהיה חצי נגיעה לצד המקצועי. כל מה שנוגע לצד המקצועי הוא לא יותר מנתון קבוע עבור המנכ"ל(ית). מי שלא מדווח אמת מלאה ויבשה בתחקיר יש לו רק דין אחד: לא לחזור למקצוע יותר. פקחים עפים כמו טיל על זה, טייסים מקורקעים (ועוברים לתותחנים...) - זה פשוט לא יכול להתקיים! ולמי שלא מבין למה: האירוע הזה הסתיים בנס ללא נפגעים. תפקידו של התחקיר הוא למנוע את האירוע הבא. דווח אמת ותחקיר איכותי תפקידם הוא למנוע הישנות אירועים דומים, ואת זה ניסו בישראיר למנוע. אלמלא הטייסים שחזרו בהם, ישראיר הייתה גורמת בזמן כלשהו בעתיד למותם של 500 נוסעים. לא יעלה על הדעת שהמעורבים במעשה החמור הזה ישארו בעולם התעופה - חד וחלק.
Ran Bonfil פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 ההקלטות היו מצמררות.... המנכלית ממש מפגרת "קורה כל יום אירוע כזה במגוון שדות תעופה בעולם" [בטח] בסה"כ יכל להיגמר רע מאוד מאוד!! וטוב שנגמר כך, העיקר שהטייסים למדו מזה... עניין "טיוח" התחקיר ממש עיצבן אותי!
Shai B פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 בצילום של google earth של קנדי הראו את הישראייר 767 אבל מטוס המטען 757 צימח עוד זוג מנועים.. המטוס היה DC-8 http://www.airliners.net/open.file/948016/L/ אני גם הבנתי [מאיפושהו, לא זוכר..ניראה לי איזשהו אתר עם מידע מקוצר על תאונות תעופה וכאלה] שזה DC-8 אבל משום מה הבנתי שהוא של DHL. בכל מקרה מטוס ענק, טוב שלא קרה כלום, תודה לאל, ותודה לטייס על ה-DC-8 [אגב, זה די חמור העניין הזה, בהתחשב בעובדה שהיו לא מעט תקלות לישראייר (אני עד לאחת יאי)]. אבל איך שאותה תקלה של ה-752 באילת לא התפרסמה בשום מקום, יכול להיות שהיו עוד תקלות שאף אחד חוץ מהטייסים, ואולי הנוסעים [ואולי מנכ"לית ישראייר והדויד בן גורי או איך שקוראים לו]. חוץ מזה שלעובדה יש את היכולת לשבש דברים, וגם לגרום לאנשים להתאבד בבוקר שלמחרת התוכנית :|
אורח פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 המנכ"לית הזאת בדרך החוצה לדעתי. ראיתם את העיגולים השחורים מתחת לעיניים? את התוקפנות? היא לא נראתה טוב בכלל...
dani-manusis פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 פשוט מצמרר... הטימטום או יותר נכון הטיפשות של המנכלית פשוט מדהים :shock: :shock: לא האמנתי עד כמה אפשר.. ועוד דופקת חתיכת פירסומת בסוף התחקיר זה היה פשוט...אין מילים