עבור לתוכן
Erez Savir

FS-X עכשיו זה רשמי!

Recommended Posts

פורסם

ולי זכורים מקרים כאלה באבסים, כולל עם צביעות שלי.

אבסים מצהירים שהם סורקים קובץ לוירוסים ומעלים אותו. האדם שמעלה את הקובץ בוחר מה לשים בו, מה הוא כותב עליו ולאיזו קטגוריה הוא שולח. מנהלי הספריה לא מתקינים ובודקים כל קובץ אישית וזה בסדר גמור.

פורסם

אלעד, אני מסכים איתך, אבל אל תשכח שברגע שFS10 יוצא מבחינת כל יוצרי התוספים FS9 מת וכל המטוסים והסינרים החדשים יצאו ל-FS10.

מבחינת רמת הגרפיקה אין ספק שיש פה שיפורים אבל זה ברמת החביב ולא ברמת הוואו, אהבתי שכשיורד גשם אז יש שלוליות על הקרקע ומשתקף המטוס.

הם מדברים על שיפורים באופצית הMULTIPLAYER אבל לא רושמים מה בדיוק, אולי נראה איזשהו SB מובנה, יהיה יפה אם תתווסף האופציה לכמה אנשים להטיס מטוס אחד (דוגמת FSNET).

פורסם

מבדיקה קרובה של הצילומים הבחנתי במספר חידושים, אם כי איני סגור על זה

1.יש הצללה מתחת לעצים של האוטוגן והם ניראים מעוגלים

2.בצילום של המטוס העומד בחניה במזג אויר גשום אין צל מתחת למטוס כך שזה יחכול להיות חידוש מעניין מכיוון שב-FS2004 יש צל כאילו זורחת השמש במזג אוויר גשום

כל השאר כבר הוזכר

לגבי המיבנים הסטנדרטים של האוטוגן ניראים כמו בFS2004

ולידיעתך אורן עד כמה שאני מבין בחקים של זכויות יוצרים FSPLANET כן פוגע בזכויות יוצרים

ראיתי כבר יוצרים שכתבו שאינם רוצים לראות את עבודותהם באתר והם כן נימצאים שם וחמור מכך לעולם לא תצליח להוריד גם עבודה כלשהי שאתה בעצמך יצרת כחופשית אלא אם נירשמת כVIP או משהו דומה ושילמת כסף בכדי להוריד עבודה חופשית שיצרת וזה מניסיוני, זה קיים גם בFlightsim אך שם כן ניתן להיכנס אחרי מספר נסיומות

דוד רוזנפלד

פורסם

אהבתי גם את זה שהג'מבו צבוע בצבעי בואינג במקום בצבעי חברת תעופה דמיונית.

סה"כ נראית עבודה יפה, אני לא רוצה לחשוב על המפרט שזה דורש בכדי לרוץ באמת טוב...

מה שכן - מרחוק המים נראים מצוין אבל לפחות בתמונות - התקריב נראה פשוט מזעזע !

שורה תחתונה - עבודה יפה של מייקרוסופט מבחינת גרפיקה, הם מיהרו להגיד שזה יותאם גם למחשבים ברמה בינונית אבל קשה לי להאמין ממה שראיתי בתמונות.

נקווה שישפרו עוד דברים שלא קשורים רק לגרפיקה 8)

פורסם
אהבתי גם את זה שהג'מבו צבוע בצבעי בואינג במקום בצבעי חברת תעופה דמיונית.

סה"כ נראית עבודה יפה, אני לא רוצה לחשוב על המפרט שזה דורש בכדי לרוץ באמת טוב...

מה שכן - מרחוק המים נראים מצוין אבל לפחות בתמונות - התקריב נראה פשוט מזעזע !

שורה תחתונה - עבודה יפה של מייקרוסופט מבחינת גרפיקה, הם מיהרו להגיד שזה יותאם גם למחשבים ברמה בינונית אבל קשה לי להאמין ממה שראיתי בתמונות.

נקווה שישפרו עוד דברים שלא קשורים רק לגרפיקה 8)

זה אף פעם לא היה תואם למחשבים שהם פחות ממחשבי הקצה העליון בזמן היציאה של הסימולטור... לדרישות החומרה שלהם אני לא מאמין בגרוש.

אבל מראש אני לוקח רכישת מחשב חדש בחשבון עלויות הסימולטור החדש...

פורסם

האמתי שדווקא הבל 206 מאכזב מאוד בראש ובראשונה כי הוא בעל 4 להבים וכפי שלכולם ידוע לבל 206 יש אך ורק שני להבים גם ברוטור הראשי וגם באחורי.

מלבד זאת שטקסטורת הרוטור לא נראית גם משהו,מזכירה את מה שהיה ב-FS2002 לפי דעתי.

בכל זאת,מקווה שיהיה טוב עם כל הסימולטור הזה ושהוא איך שהוא ירוץ על המחשב שלי בצורה סבירה.

פורסם
האמתי שדווקא הבל 206 מאכזב מאוד בראש ובראשונה כי הוא בעל 4 להבים וכפי שלכולם ידוע לבל 206 יש אך ורק שני להבים גם ברוטור הראשי וגם באחורי.

מלבד זאת שטקסטורת הרוטור לא נראית גם משהו,מזכירה את מה שהיה ב-FS2002 לפי דעתי.

בכל זאת,מקווה שיהיה טוב עם כל הסימולטור הזה ושהוא איך שהוא ירוץ על המחשב שלי בצורה סבירה.

2 להבים...

http://www.avsim.com/pages/0106/FSX/fsx004.jpg

והטקסטורה דווקא די יפה

פורסם

ירדן התמונה הזאת נראית בול כמו FS2004 |:

בטח כל התמונות עד עכשיו זה סגנון ארז סביר, האיזורים הכי מפורטים על הפרטים הכי גבוההים עם עריכות :cry:

אז זה אומר בעצם שרק יהיו פחות באגים ויותר מטוסים דיפולטים? :|

פורסם
אלעד, אני מסכים איתך, אבל אל תשכח שברגע שFS10 יוצא מבחינת כל יוצרי התוספים FS9 מת וכל המטוסים והסינרים החדשים יצאו ל-FS10.

FSNET).

נכון אבל אל תשכח שעד שתראה את התוספים ייקח לפחות חצי שנה עד שנה בתקופה הזאת ייתכן ולא ישתלם לך לקנות את הסימולטור ולשרג מחשב יהיה עדיף לחכות את השנה ואז לשדרג עם חומרה סבירה במחיר זול(אותה חומרה שבזמן יציאת הסימולטור הייתה חומרת קצה) ככה תנצל יותר את הפוטנציאל של הגרסה הקודמת וגם הנזק לכיס יהיה זול יותר במידה ואכן תרצה לשדרג. ( אישית מקווה שיהיה בשביל מה לשדרג).

פורסם

FSNET).

נכון אבל אל תשכח שעד שתראה את התוספים ייקח לפחות חצי שנה עד שנה בתקופה הזאת ייתכן ולא ישתלם לך לקנות את הסימולטור ולשרג מחשב יהיה עדיף לחכות את השנה ואז לשדרג עם חומרה סבירה במחיר זול(אותה חומרה שבזמן יציאת הסימולטור הייתה חומרת קצה) ככה תנצל יותר את הפוטנציאל של הגרסה הקודמת וגם הנזק לכיס יהיה זול יותר במידה ואכן תרצה לשדרג. ( אישית מקווה שיהיה בשביל מה לשדרג).

אישית מקווה שלא כי הרבה אנשים ירצו להתנסות בסימולטור החדש ולא לכולם יש כסף להוציא על שידרוגים...

פורסם
מעניין כמה $$$$$ שילמה בואינג לביל גייטס בשביל שיעשה לה פרסומת שכזו.

אני לא ממש חושב שהם שילמו להם, כי בלי בואינג לא תייהיה לסימולטור הצלחה [בעיקר בארה"ב] למרות שבטח הם גם ישימו איירבאס עכשיו...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...