Opher Ben Peretz פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 שלום, מיטב איחולי החלמה מהירה ומליאה למנהיג מדינתנו אריאל שרון!
רפאל פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 מקווה שייצא מזה בשלום ...! אגב הזכיר לי את מקרה עפרה חזה ז"ל ב2000. (תרופות לא נכונות,פריצה למהדורות החדשות, בזבוז זמן ייקר בפינוייה לבית חולים.) עופר,אשמח אם תספר לי מה היה חלקו של שרון במלחמת יום הכיפורים,וב101 . תודה,ושוב איחולי החלמה מהירה.
Yoav פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 קודם כל אני רוצה לאחל לאריאל שרון הרבה בריאות והחלמה מהירה! רפאל, אין פה שום דימיון למקרה ההוא.... פה הביאו אותו בזמן - האירוע המוחי כנראה התרחש בדרכו לבית החולים, תרופות היו בהחלט נכונות - הוא השתמש בתרופות מדלדלות דם בגלל המקרה הקודם ואני לא רואה פה הרבה דימיון..
e_dor פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 קודם כל אני רוצה לאחל לאריאל שרון הרבה בריאות והחלמה מהירה!רפאל, אין פה שום דימיון למקרה ההוא.... פה הביאו אותו בזמן - האירוע המוחי כנראה התרחש בדרכו לבית החולים, תרופות היו בהחלט נכונות - הוא השתמש בתרופות מדלדלות דם בגלל המקרה הקודם ואני לא רואה פה הרבה דימיון.. מצטרף לאיחולי ההחלמה. אכן, האירוע עצמו אירע סמוך מאוד לבית החולים, דיווחים מסויימים אומרים שאפילו בדרכו במסדרונות בית החולים. גם עניין התרופות - זו איזושהי דעה שצוות החדשות החליט לנפח, כמו כל דבר - אבל מדובר על התרופה שהתאימה למקרה הקודם שלו, שלא קשור למקרה הזה. ואם אתה רוצה מידע על אריק שרון, תוכל למצוא כזה כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%95%D7%9F
Itai Ganor פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 למרות שהמצב לא נראה טוב..החלמה מהירה לאריאל שרון.
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 5, 2006 אני לא רופא, אולם נראה קשר אפשרי בין תרופות לדילול דם לבין שטף דם במוח, כי התרופות מונעות מהדם הפורץ בתחילה כזרזיף להיקרש. קודם כל אני רוצה לאחל לאריאל שרון הרבה בריאות והחלמה מהירה!רפאל, אין פה שום דימיון למקרה ההוא.... פה הביאו אותו בזמן - האירוע המוחי כנראה התרחש בדרכו לבית החולים, תרופות היו בהחלט נכונות - הוא השתמש בתרופות מדלדלות דם בגלל המקרה הקודם ואני לא רואה פה הרבה דימיון.. מצטרף לאיחולי ההחלמה. אכן, האירוע עצמו אירע סמוך מאוד לבית החולים, דיווחים מסויימים אומרים שאפילו בדרכו במסדרונות בית החולים. גם עניין התרופות - זו איזושהי דעה שצוות החדשות החליט לנפח, כמו כל דבר - אבל מדובר על התרופה שהתאימה למקרה הקודם שלו, שלא קשור למקרה הזה. ואם אתה רוצה מידע על אריק שרון, תוכל למצוא כזה כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%95%D7%9F
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 5, 2006 שלום, מעבר לויקיפדיה- את תפקידו כראש מה"ד מילא כאל"מ ולא אלוף ככתוב שם. אז הכרתיו לראשונה, היה רזה, חטוב ונמרץ. במלחמת יום כיפור גוייס ופיקד על אוגדתו 143, שלחמה בגזרה הצפונית בתעלה. שרון לא נשמע לאלוף הפיקוד שמואל גונן, נוצרו בעיות קשות בניהול הלחימה בחזית הדרום ולכן החליטו שר הביטחון דיין והרמטכ"ל דוד אלעזר למנות את אלוף חיים ברלב לתפקיד מפקד חזית הדרום מעל אלוף הפיקוד, בכדי לרסן את שרון ולנצל את יכלתו כמצביא. לפי הזכור לי, ולא למדתי את הנושא לעומק, חציית התעלה שביצע היתה ביוזמתו ובניגוד להחלטות הממשלה והנחיות המטכ"ל והפיקוד. עם תום המלחמה חנתה אוגדתו בגזרה הצפונית מערבית לתעלה, כשמפקדתו ממוקמת בידית 36, כ- 8 ק"מ צפונית לאיסמעיליה 2 ק"מ מערבית לתעלה, וחוסמת את הארמיה המצרית השניה שממזרח לתעלה. שרתתי במלחמה זו כמפקד טייסת מסוקי סיור 125, וטסתי עם שרון פעמים רבות לשם ובחזרה. הוא היה נערץ על כל פיקודיו. כבר אז היה מגודל כהיום, ולא הצליח לחגור כראוי את חגורת ההצלה הימית שחגרנו כשטסנו בגובה 15 רגל מעל לאגם המר הגדול בכדי להימנע מירי טילים מצריים נגד מטוסים. בעת המראתו עם אחד מטייסי במסוק אלואט 2 מהמפקדה באותו זמן, נכשל מנוע המסוק מיד לאחר המראה, והסג"מ, קברניט יום צעיר, הנחית אותם יפה ובבטחה ליד המפקדה. המסוק פונה במשאית ריו דרך הגשר מעבר לתעלה ולמחרת כבר טס טיסת מבחן אחרי החלפת מנוע בטייסת בשדה דב, ובחזרה לעבודה. מקווה שייצא מזה בשלום ...!אגב הזכיר לי את מקרה עפרה חזה ז"ל ב2000. (תרופות לא נכונות,פריצה למהדורות החדשות, בזבוז זמן ייקר בפינוייה לבית חולים.) עופר,אשמח אם תספר לי מה היה חלקו של שרון במלחמת יום הכיפורים,וב101 . תודה,ושוב איחולי החלמה מהירה.
Niv Malin פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 שלום,מעבר לויקיפדיה- את תפקידו כראש מה"ד מילא כאל"מ ולא אלוף ככתוב שם. אז הכרתיו לראשונה, היה רזה, חטוב ונמרץ. במלחמת יום כיפור גוייס ופיקד על אוגדתו 143, שלחמה בגזרה הצפונית בתעלה. שרון לא נשמע לאלוף הפיקוד שמואל גונן, נוצרו בעיות קשות בניהול הלחימה בחזית הדרום ולכן החליטו שר הביטחון דיין והרמטכ"ל דוד אלעזר למנות את אלוף חיים ברלב לתפקיד מפקד חזית הדרום מעל אלוף הפיקוד, בכדי לרסן את שרון ולנצל את יכלתו כמצביא. לפי הזכור לי, ולא למדתי את הנושא לעומק, חציית התעלה שביצע היתה ביוזמתו ובניגוד להחלטות הממשלה והנחיות המטכ"ל והפיקוד. עם תום המלחמה חנתה אוגדתו בגזרה הצפונית מערבית לתעלה, כשמפקדתו ממוקמת בידית 36, כ- 8 ק"מ צפונית לאיסמעיליה 2 ק"מ מערבית לתעלה, וחוסמת את הארמיה המצרית השניה שממזרח לתעלה. שרתתי במלחמה זו כמפקד טייסת מסוקי סיור 125, וטסתי עם שרון פעמים רבות לשם ובחזרה. הוא היה נערץ על כל פיקודיו. כבר אז היה מגודל כהיום, ולא הצליח לחגור כראוי את חגורת ההצלה הימית שחגרנו כשטסנו בגובה 15 רגל מעל לאגם המר הגדול בכדי להימנע מירי טילים מצריים נגד מטוסים. בעת המראתו עם אחד מטייסי במסוק אלואט 2 מהמפקדה באותו זמן, נכשל מנוע המסוק מיד לאחר המראה, והסג"מ, קברניט יום צעיר, הנחית אותם יפה ובבטחה ליד המפקדה. המסוק פונה במשאית ריו דרך הגשר מעבר לתעלה ולמחרת כבר טס טיסת מבחן אחרי החלפת מנוע בטייסת בשדה דב, ובחזרה לעבודה. מקווה שייצא מזה בשלום ...!אגב הזכיר לי את מקרה עפרה חזה ז"ל ב2000. (תרופות לא נכונות,פריצה למהדורות החדשות, בזבוז זמן ייקר בפינוייה לבית חולים.) עופר,אשמח אם תספר לי מה היה חלקו של שרון במלחמת יום הכיפורים,וב101 . תודה,ושוב איחולי החלמה מהירה. גם אני שולח את האיחולים שלי לבריאות שלמה לשרון ומקווה רק לטוב! עופר סיפור מעניין מאוד!
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 5, 2006 בויקיפדיה יש קישורים למידע נוסף ביניהם מאמר על שרון של אורי מילשטיין, כדאי לקרוא. שלום,מעבר לויקיפדיה- את תפקידו כראש מה"ד מילא כאל"מ ולא אלוף ככתוב שם. אז הכרתיו לראשונה, היה רזה, חטוב ונמרץ. במלחמת יום כיפור גוייס ופיקד על אוגדתו 143, שלחמה בגזרה הצפונית בתעלה. שרון לא נשמע לאלוף הפיקוד שמואל גונן, נוצרו בעיות קשות בניהול הלחימה בחזית הדרום ולכן החליטו שר הביטחון דיין והרמטכ"ל דוד אלעזר למנות את אלוף חיים ברלב לתפקיד מפקד חזית הדרום מעל אלוף הפיקוד, בכדי לרסן את שרון ולנצל את יכלתו כמצביא. לפי הזכור לי, ולא למדתי את הנושא לעומק, חציית התעלה שביצע היתה ביוזמתו ובניגוד להחלטות הממשלה והנחיות המטכ"ל והפיקוד. עם תום המלחמה חנתה אוגדתו בגזרה הצפונית מערבית לתעלה, כשמפקדתו ממוקמת בידית 36, כ- 8 ק"מ צפונית לאיסמעיליה 2 ק"מ מערבית לתעלה, וחוסמת את הארמיה המצרית השניה שממזרח לתעלה. שרתתי במלחמה זו כמפקד טייסת מסוקי סיור 125, וטסתי עם שרון פעמים רבות לשם ובחזרה. הוא היה נערץ על כל פיקודיו. כבר אז היה מגודל כהיום, ולא הצליח לחגור כראוי את חגורת ההצלה הימית שחגרנו כשטסנו בגובה 15 רגל מעל לאגם המר הגדול בכדי להימנע מירי טילים מצריים נגד מטוסים. בעת המראתו עם אחד מטייסי במסוק אלואט 2 מהמפקדה באותו זמן, נכשל מנוע המסוק מיד לאחר המראה, והסג"מ, קברניט יום צעיר, הנחית אותם יפה ובבטחה ליד המפקדה. המסוק פונה במשאית ריו דרך הגשר מעבר לתעלה ולמחרת כבר טס טיסת מבחן אחרי החלפת מנוע בטייסת בשדה דב, ובחזרה לעבודה. מקווה שייצא מזה בשלום ...!אגב הזכיר לי את מקרה עפרה חזה ז"ל ב2000. (תרופות לא נכונות,פריצה למהדורות החדשות, בזבוז זמן ייקר בפינוייה לבית חולים.) עופר,אשמח אם תספר לי מה היה חלקו של שרון במלחמת יום הכיפורים,וב101 . תודה,ושוב איחולי החלמה מהירה. גם אני שולח את האיחולים שלי לבריאות שלמה לשרון ומקווה רק לטוב! עופר סיפור מעניין מאוד!
OmRI פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 אכן,מצער המקרה הזה של ראש ממשלתנו אריאל שרון. אני באמת מאחל לו רפואה שלמה,בשבילי הוא מסמל הרבה דברים האמתי וגם קראתי את ספרו שנקרא "הרועה" למי שמכיר. הנה משהו שהכנתי אך לפני אוסיף שהמשפט שחשבתי עליו וכתבתי בתמונה זה משפט שאמור לסמל גם את המשכיותו של אריאל שרון בממשל שלנו בעתיד ותמיד שיראה נוכחות או שדרכו תומשך. הנה: (אני מציין גם בנוגע לתמונות שהינכם רואים בתמונה שעשיתי,תמונת הרקע צולמה על ידי וכך גם דגל מדינת ישראל.המפה ותמונת אריאל שרון לא). מאחל למנהיג שלנו באמת רפואה שלמה,אני מתפלל שיסתיים בטוב ולא ברע.
Moshe Bensal פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 מצטרף לתפילת כולם,שתהיה לו החלמה מהירה ורפואה שלמה.
dani-manusis פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 מה שנותר לומר הוא...אמן אמן ואמן מנהיג חזק בעל חזון שהתבטא בשטח. ולא נשכח שהוא אדם כמו כל אחד מאיתנו עם משפחה, בנים ואשה מכאן אני שולח למשפחתו שיהיו חזקים ובעזרת השם זה יגמר.
OmRI פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 מה שנותר לומר הוא...אמן אמן ואמןמנהיג חזק בעל חזון שהתבטא בשטח. ולא נשכח שהוא אדם כמו כל אחד מאיתנו עם משפחה, בנים ואשה מכאן אני שולח למשפחתו שיהיו חזקים ובעזרת השם זה יגמר. לא רק שהחזון התבטא בשטח,הוא ימשיך להתבטא גם אם שרון לא יעמוד בראש הממשלה. העיקר שהוא יחיה ולא יסבול,אין ספק שהוא חשוב לכל עם ישראל. לצערנו אישתו נפטרה אך יש לו את בניו שלהם הוא חשוב מאוד כמו שכל אב חשוב לבנו. ממשיך להחזיק אצבעות ולהתפלל לרפואה שלמה בשבילו.
ohad פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 עצוב מאוד אני רוצה לאחל החלמה מהירה יש לו עכשיו עוד דימום :cry:
4X-OMR פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 מאחל לראש ממשלתנו כל האיחולים שאפשר לאחל!! החלמה מהירה!!! ומלאה!!
Ben Zwebner פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 My thoughts are with Mr. Sharon and his family during this hard time... :cry:
ha5mvo פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 אני לא רופא, אולם נראה קשר אפשרי בין תרופות לדילול דם לבין שטף דם במוח, כי התרופות מונעות מהדם הפורץ בתחילה כזרזיף להיקרש. Yoav is right , anticoagulants such as "plavix" or "coumadin" are given among other, after a stroke or a so-called TIA( that's a "mini-stroke") like the one he had experienced a few days earier. It is an unfortunate sequence of events that the drug given to prevent one complication, might have aggrevated another. At any rate there is NO mistake or negligence whatsoever on part of the medical team . I would like to join everyone in wishing well the man and his family
Yoav פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 אני לא רופא, אולם נראה קשר אפשרי בין תרופות לדילול דם לבין שטף דם במוח, כי התרופות מונעות מהדם הפורץ בתחילה כזרזיף להיקרש. Yoav is right , anticoagulants such as "plavix" or "coumadin" are given among other, after a stroke or a so-called TIA( that's a "mini-stroke") like the one he had experienced a few days earier. It is an unfortunate sequence of events that the drug given to prevent one complication, might have aggrevated another. At any rate there is NO mistake or negligence whatsoever on part of the medical team . I would like to join everyone in wishing well the man and his family איזה מזל שאבא שלי קרדיולוג שמסביר לי את כל הדברים האלה אני רוצה לאחל לאריק שרון החלמה מהירה שוב פעם, ולהודות לעופר על המידע המעניין
Eldar Sella פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 אנשים, תתמודדו עם העובדה, אבל אריאל שרון..איך לומר? בוא נגיד שהוא לא יחזור לתפקוד מלא, אין סיכוי. עצוב מאוד :| וקשה לעיכול.
NoX פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 שוב, אני מצטרף לאיחולי ההחלמה, אבל לאחר דבר כזה, לפוליטיקה הוא לא יחזור, ואני בספק אם הוא גם יחזור לתפקוד נורמלי ותקין. מניסיון אישי. (יותר נכון, ניסיון של אמי..)
dani-manusis פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 אכן לפוליטיקה וסדר היום הציבורי הוא לא ממש יחזור. בשל פגיעתו בעונה הימנית של המוח נפגע צד שמאל של גופו. ממה שהבנתי בעונה הימנתי נמצא מרכז הדיבור ולכן אם יצא בחיים (אמן אמן ואמן) לא בטוח שיכול לדבר. תשימו לב לכך שיש הצטלבות בצוואר ויוצר X עונה שמאלית בעצם שולטת על צד הגוף הימני ולהפך, העונה הימנית שולטת על הצד השמאלי. הדיווח האחרון לכרגע : החמרה קשה במצב שרון. רה"מ הוכנס לחדר הניתוחיום שישי, 6 בינואר 2006, 12:09 מאת: מערכת וואלה!
Ilan Jonas פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 אין לרפואה שום דרך לדעת מה יהיה התפקוד שלו, ובטח שלפורום ואטיל אין יכולת כזו :? אפשר יהיה לדעת את יכולת התפקוד של ראש הממשלה רק כשיקום ממיטתו, וכולנו מתפללים לרגע שזה יקרה.
zvi rodes פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 אני מתפלל לשלומו של ראש ממשלתי ,כולי תיקווה שיחלים וימשיך להיות איתנו,אמן ואמן.
Avi Dudai פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 שלום,מעבר לויקיפדיה- את תפקידו כראש מה"ד מילא כאל"מ ולא אלוף ככתוב שם. אז הכרתיו לראשונה, היה רזה, חטוב ונמרץ. במלחמת יום כיפור גוייס ופיקד על אוגדתו 143, שלחמה בגזרה הצפונית בתעלה. שרון לא נשמע לאלוף הפיקוד שמואל גונן, נוצרו בעיות קשות בניהול הלחימה בחזית הדרום ולכן החליטו שר הביטחון דיין והרמטכ"ל דוד אלעזר למנות את אלוף חיים ברלב לתפקיד מפקד חזית הדרום מעל אלוף הפיקוד, בכדי לרסן את שרון ולנצל את יכלתו כמצביא. לפי הזכור לי, ולא למדתי את הנושא לעומק, חציית התעלה שביצע היתה ביוזמתו ובניגוד להחלטות הממשלה והנחיות המטכ"ל והפיקוד. עם תום המלחמה חנתה אוגדתו בגזרה הצפונית מערבית לתעלה, כשמפקדתו ממוקמת בידית 36, כ- 8 ק"מ צפונית לאיסמעיליה 2 ק"מ מערבית לתעלה, וחוסמת את הארמיה המצרית השניה שממזרח לתעלה. שרתתי במלחמה זו כמפקד טייסת מסוקי סיור 125, וטסתי עם שרון פעמים רבות לשם ובחזרה. הוא היה נערץ על כל פיקודיו. כבר אז היה מגודל כהיום, ולא הצליח לחגור כראוי את חגורת ההצלה הימית שחגרנו כשטסנו בגובה 15 רגל מעל לאגם המר הגדול בכדי להימנע מירי טילים מצריים נגד מטוסים. בעת המראתו עם אחד מטייסי במסוק אלואט 2 מהמפקדה באותו זמן, נכשל מנוע המסוק מיד לאחר המראה, והסג"מ, קברניט יום צעיר, הנחית אותם יפה ובבטחה ליד המפקדה. המסוק פונה במשאית ריו דרך הגשר מעבר לתעלה ולמחרת כבר טס טיסת מבחן אחרי החלפת מנוע בטייסת בשדה דב, ובחזרה לעבודה. מקווה שייצא מזה בשלום ...!אגב הזכיר לי את מקרה עפרה חזה ז"ל ב2000. (תרופות לא נכונות,פריצה למהדורות החדשות, בזבוז זמן ייקר בפינוייה לבית חולים.) עופר,אשמח אם תספר לי מה היה חלקו של שרון במלחמת יום הכיפורים,וב101 . תודה,ושוב איחולי החלמה מהירה. עופר שלום, צר לי על שאני נאלץ לתקן אותך. עד היום בכל הידיעות שלך היית מאוד מדויק ותמיד אני נהנה לקרוא אותך. שרון ציית לכל הפקודות תוך מחאה חריפה ומתמשכת. והסיבה למינוי בר לב לא קשורה במישרין לשרון. שרון דאג, בטרם ביצע את כול הפקודות שניתנו לו, הלא נכונות לדעתו, לנסות ולהעמיד את הפיקוד העליון, על האסון שיגרם, במידה ולא יקבלו את המלצותיו ותוכניות מתקפת הנגד שהציע. כולל חציית התעלה לצד המצרי והתווכח רבות עם הפיקוד הבכיר באותה עת, בטענה שהם יושבים בתל אביב ולא מבקרים בשטח ולא מבינים מה מתרחש. שרון קיבל מפי החיילים והעם את הכינוי "שרון מלך ישראל" בזכות ביצוע מתקפת הנגד שביצעה "אוגדת שרון" אשר חצתה את תעלת סואץ והכריעה את מלחמת יום כיפור. לאחרונה התפרסם ספר "בשם הרועה - ספור חייו של אריאל שרון" ביוגרפיה אשר לאחר קריאתו נראה לי כי הוא יחסית אובייקטיבי ולא נוקט בעמדה חד צדדית. ספר זה מנסה, למיטב הבנתי, להביא את כל הזויות האפשריות מנקודות מבט שונות. (אישית יש לי נקודות השוואה רבות בין חלק מהארועים המוזכרים בספר לבין המציאות מאחר ונפלה בזכותי האפשרות לעבוד בצמוד לשרון, בין השאר גם, כעוזרו ויועצו של אריאל שרון שנים רבות (1976-1986)בתקופות מאוד מעניינות בחייו ובחיי המדינה) ולכן אני ממליץ בפניכם לרכוש את הספר. נתפלל ונקווה שאריאל שרון בן ורה שינרמן יחלים במהרה וישוב להנהיג את עם ישראל.