Doron_Angel פורסם מרץ 5, 2006 דיווח פורסם מרץ 5, 2006 רפאל, צר לי לשמוע. מאחל רפואה שלמה ומהירה, דורון
saar23 פורסם מרץ 6, 2006 דיווח פורסם מרץ 6, 2006 רפאל רפואה שלמה, מצטער לשמוע. ושלא תדע עוד מקרים כאלה.
רפאל פורסם מרץ 6, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2006 תודה רבה. אתם מאד מחזקים אותי. תרגיש טוב בנאדם!אם יש משהו שאתה צריך, VATIL פה. תודה קובי.
cs21 פורסם מרץ 7, 2006 דיווח פורסם מרץ 7, 2006 לי אישית נקטע חצי פרק מהקמיצה של יד שמאל שהייתי בכיתה ו' זמן ההחלמה היה כ חודש וחצי (הייתי ישן עם יד קשורה בחוט למוט שמחזיק את הוילון) ואח"כ היד חזרה לתפקוד מלא. תרגיש טוב חן
רפאל פורסם מרץ 8, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2006 שלום, היום הלכתי לבדיקות,והאצבע שחורה לגמרי, כלומר יש נמק,יורידו אותה לצערי. אין דבר - אי אפשר לשנות את העבר.
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 בתור אחד שנקטעו לו שתי אצבעות יד ימין בגיל 33, אני מבין אותך היטב. אספר לך איך הסתדרתי בחזרה לחיי יומיום, לעבודה ולטיסה פעילה (הבעייה העיקרית היתה לעבור את בדיקת הרופא בוועדה הרפואית). בעת ירי בצפע (מכסא טייס אחורי) יש להפעיל ביד ימין מעבר לעצם ההיגוי גם 4 לחצנים- קשר פנים/חוץ, מקזז, משבת והדק. לאחר הקטיעה תוצאות המקלענות שלי בטייסת הצפע הראשונה השתפרו, זהו! שלום,היום הלכתי לבדיקות,והאצבע שחורה לגמרי, כלומר יש נמק,יורידו אותה לצערי. אין דבר - אי אפשר לשנות את העבר.
OmRI פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 רפואה שלמה רפאל,מצטער לשמוע ותרגיש טוב! כמו שעברת את הבעייה הקודמת אתה תעבור גם את זו בריא ושלם! אתה יודע שאם אתה צריך אותי לכל סוג של עזרה אז פשוט תגיד.
Shmulik Lin פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 שלום רפאל באמת צר לשמוע ,אבל יש להמשיך הלאה בכל הכוח גם בלי אצבע תחזיק מעמד ותעבור את התקופה הראשונה בשלום אח"כ מסתגלים ומתרגלים כאחד ששבר את כל גפיו ידיים ורגליים ,ברכיים וקרסוליים במהלך השנים פריצת דיסק בצואר,חוליה בעמוד השדרה התחתון שלא במקומה עקב תאונת צניחה אני אומר תודה לאל שזה רק זה.... "קטן עליך" תהיה בריא!
Eran Granola פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 שלום,היום הלכתי לבדיקות,והאצבע שחורה לגמרי, כלומר יש נמק,יורידו אותה לצערי. אין דבר - אי אפשר לשנות את העבר. יש דבר אחד שאולי לא עשית, לך לייעוץ שני להתייעץ עם רופא אחר. אולי יגידו עוד שיטה או משהו אחר לפני שמורידים את האצבע. קבל גם ממני רפואה שלמה והחלמה מהירה