עבור לתוכן
OmRI

מזל טוב לבר פרייז,טייס טוב וחבר יקר!

Recommended Posts

פורסם

לילה טוב לכולם,

כן כן,בר פרייז ב-13/3 יחגוג את יום הולדתו החמישה עשר.

רציתי לאחל לו בתור חבר טוב מזל טוב ועוד כמה דברים כגון....המשך להיות כמו שאתה,תמיד מוכן לנסות דברים חדשים.

בכל מה שאתה עוסק אתה עושה אותו על הצד הרציני ביותר ומה שאתה מתחיל אתה תמיד דואג לסיים ולתת את הפיניש הכי טוב שרק אפשר.

המשך לנסות ולהתנסות בכל התחומים אשר תרצה,המשך להיות תלמיד טוב כמו שאתה ויותר חשוב המשך להיות בנאדם טוב,נפלא וחביב כמו שאתה!

תמיד כיף לשוחח איתך,אתה עדיין בשלב של גיבוש דעה בנוגע לעמדות שונות בחיים ומדוע זה?כי לרוב הנוער של היום עדיין לא נחשף לכל הדברים האמיתיים שיש בעולם שלנו ועל כל דבר חדש שמתגלה לו הוא מגבש דעה,לכן תמיד נחמד לשוחח ולגבש דעה ביחד עם חבר.

מקנה לך אפשרויות רבות שבהן אתה רואה את זווית הראייה של האחר.

כמובן,שמור על עצמך תמיד!

המשך לעבוד על הצביעות שלך,לפתח גם את זה ותדע שתמיד תוכל לקבל ממני עזרה בכל מה שתרצה בנוגע לעניין זה.

לעלות איתך לטיסה גם כן מהנה מאוד,אתה תמיד מגיע מוכן לטיסה ומדבר טוב עם הפקחים.

אז אני יכול לאחל לך רק שהמשך להיות כמו שהינך עכשיו,ושיהיה לך עד 124.0 :wink:

נ.ב

אני בחיים לא אשכח איך התחיל כל הסיפור....כשבר ואנוכי הכרנו,ישר ראיתי שחיידק התעופה השתלט עליו והוא התחיל להתאהב בתעופה ולטוס בסימולטורים השונים.

אני שמח שעזרתי לו להגיע לזה,אין ספק שהרווחנו טייס מוכשר מאוד ורציני גם כן.

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

פורסם

ווייייי תודה רבה עומריי :P

כן ועכשיו אני לומד בקורס המסוקים,ולומד גם IFR וגם Janes F15.

אני מקווה בקרוב כמו שכתבת "124.0" להגיע למגדל שדה דב אחרי צבירת שעות IFR ברשת.

תודה רבה לך על כל העזרה שנתת לי במשך השנה וקצת שאנחנו מכירים,בצביעות בטיסות בקורס בהכל(מסדר כנפיים :D )

שמח להיות חלק מהקהילה של חובבי התעופה בישראל:)

עריכה:בקשר לנ.ב

כן חלק יודעים וחלק לא,שעומרי הוא האדם שבזכותו התחלתי בתחביב(שמאוחר יותר הפך לדרך חיים:))

שלנו.

פורסם

תודה רבה אנשים,ואם כבר עומר אפרת הגיב אז אני מוסיף גם תודה לו,על הדרכה מעולה בCVFR,הרבה עזרה בתקופה שלי בעיט לפניה ואחריה,לך תקרע את השמיים.

וכמובן תודה ענקית לכל החטיבה שתמכה ועזרה והייתה מקום לדבר בו על התחביב שלנו:)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...