3Dvg פורסם מרץ 29, 2006 דיווח פורסם מרץ 29, 2006 טוב חשבתי על זה 12/4 יום לילה הסדר רוב המדינה בחופש הרעיון הוא לבא ה 11:00 או 12:00 (בבוקר) שהיה מספיק זמן לארוחה בערב למה מספיק זמן? כי חשבתי לשדרג את זה, לא לא יצא לי לבא ל ILS עד עכשיו (מסיבות לא סיבות) אבל אוליי פעם אחת נשבור את הכללים ו.......נפתח שולחן ונעשה מן קדם ליל סדר במקום, בלי יותר מדיי אוכל (יש הרי אוכל של סבתא ודודה ומה לא בערב) אבל משהו סמלי וכול מני כיבודים :mrgreen: רעיון הזויי אני יודע, אבל כאשר התחלתי לשאול אנשים לבדוק מה הם יגיבו הופתעתי לגלות שהתגובות לא היו שליליות באופן גורף, אז חשבתי להעלות את זה רמה (לפורום) מה דעתכם?, הצעות לשיפור, מענות, דברים שלא חשבתי עליהם? (ויש מלא כאלו אני בטוח) אני רק צריך מישהו שיברר עם הביטחון ויעשה את כול הפעולות הנגרשות (ויפעיל פרוטקציות אם צריך) אה כן, אני מקווה שיהיו מטוסים.....
Niv Malin פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 אני אישית לא יכול באותו היום כי אני באותו היום חוזר מאילת עם החברים ישר ליל הסדר, אבל בלי קשר היום של ליל הסדר זהו יום מאוד עמוס לדעתי שכולם נמצאים בהכנות לסדר והאמהות/האבות/הנשים/הבעלים צריכים עזרה והרבה דברים נופלים עלינו ככה שזה יום לא הכי מתאים...
רפאל פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 אני לא חושב שזה לא מתאים . יש המון הכנות לפני חג הפסח -קל וחומר שביום החג עצמו יש הכנות אחרונות . לא מתאים לדעתי .
matan פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 חברים,זו חופשת פסח,לא הבנתי מה הבעיה אפילו לעשות את זה ביום שישי הבא שזה יוצא השביעי לחודש,ובכלל כמו שעשו בפורים,אני מאמין שגם אפשרי לקבוע יום חול כגון שלישי רביעי,וכ'ו.......ה12 לחודש נשמע לי ולרובים בעייתי,ואתה יכול לראות את זה לפי כמות התגובות :? בכול אופן מה דעתכם על ההצעה שלי?
3Dvg פורסם מרץ 30, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 30, 2006 או קיי יום-יומיים אחרי אתם יודעים מה, תעזבו את התאריך נכון לעכשיו (את זה נחילת ביחד כולם) מה אתם אומרים על הרעיון?
Omer k פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 מעולה! אבל לא בין ה-9 ל-11 :-) ולא ב-4 :-) יש טיולים בפסח... כל שאר הימים, אני מגיע!
Shai B פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 על ILS בפסח אני אומר סבבה, ואחלה של רעיון. אפילו 2
Eldar Sella פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 על ILS בפסח אני אומר סבבה, ואחלה של רעיון. אפילו 2 2 לך אני לא הולך להעביר שבוע של פסח בלי להיות שם פעמיים לפחות אנשים הכי טוב ימי חמישי, הכי הרבה תנועה.
Shai B פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 על ILS בפסח אני אומר סבבה, ואחלה של רעיון. אפילו 2 2 לך אני לא הולך להעביר שבוע של פסח בלי להיות שם פעמיים לפחות אנשים הכי טוב ימי חמישי, הכי הרבה תנועה. גם בב"ג? XD
Izik Bakshi פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 חמישי נשמע לי אחלה, יש למישהו עוד ימים להציע?
Ran Bonfil פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 לא חושב שהיום של הליל סדר הוא יום טוב, להישאר שם עד אחה"צ זה ייהיה מאוד לא נוח לאנשים שמגיעים בתחבורה ציבורית, וגם אחרי שעה מסויימת לא תייהיה תנועה, ונתחיל להשתעמם... :? יום חמישי ניראה לי אחלה :idea:
matan פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 יום חמישי עוד שבוע נשמע ממש אחלה מבחינתי.יללה נארגן את המנגלים?
Shai B פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 יום חמישי עוד שבוע נשמע ממש אחלה מבחינתי.יללה נארגן את המנגלים? לא לא לא עוד שבוע לא!! לא ה-5 לאפריל!! בבקשה לא
Izik Bakshi פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 לא דיברנו על יום חמישי ה 5.4, הכוונה (לפחות שלי) היא ליזום באחד מימי חמישי בתקופה חופש פסח, שהם: 13/4 ו 20/4. תנו את דעתכם בבקשה.
3Dvg פורסם מרץ 30, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 30, 2006 5.4 אני באילת וגם אני עדיין תקוע עם המלווה, כך שגם אם היתי בית לא היה לי איך להגיע....:| ה-13.4, יום אחרי לילה הסדר, כולם בחופש (ומי שלא, שיבא נבוט בבוס שלו ) רק צריך לבדוק שאכן תהיה תנועה ערה+- שלא נספור אבנים יאלה מתחילים לבדוק מה כול אחד מביא? :?: (חסה, מרור, מצות, שולחנות, כיסאות וכו' וכו'...)
Yarden Antebi פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 על ILS בפסח אני אומר סבבה, ואחלה של רעיון. אפילו 2 2 לך אני לא הולך להעביר שבוע של פסח בלי להיות שם פעמיים לפחות אנשים הכי טוב ימי חמישי, הכי הרבה תנועה. גם בב"ג? XD יום חמישי זה יום הצ'ארטרים,בכמויות אדירות
matan פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 חברים...אני בכייף גם בחמישי וגם ב20.....אבל אני אישית פשוט לא יכול להתאפק ולחכות על החג השני....אני מבין שיש אנשים גם לפה וגם לפה,ולכן אני מאמין שבזערתו של יונתן היקר נוכל לארגן גם וגם...מה אתם אומרים?
Itay Zecharia פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 בתקווה שיהיה מז"א טוב תישארו עד לפחות עד ההמראה של הכבדים מערבה. שזה אומר מתי שאני מסיים לעבוד עכשיו רציני, עד 0000 לפחות. ושיהיה כשר!!! :wink:
×�פיק פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 אני בפנים! שוב שברו לי את הודעת האירגון :cry: :wink: בכל מקרה, חכו שבוע, אין טעם לארגן כרגע... ואל תארגנו לשבוע הבא שום דבר לדעתי... זה שבוע של... אירועים... ולהרבה אנשים יש אותם (לא משנה מה) בקיצור עסוקים שבוע הבא (לא אני ספציפית)
matan פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 אני בפנים!שוב שברו לי את הודעת האירגון :cry: :wink: בכל מקרה, חכו שבוע, אין טעם לארגן כרגע... ואל תארגנו לשבוע הבא שום דבר לדעתי... זה שבוע של... אירועים... ולהרבה אנשים יש אותם (לא משנה מה) בקיצור עסוקים שבוע הבא (לא אני ספציפית) אז מה רע לארגן שני מפגשים? :? פסח חופשה ארוכה,אני יודע פה לפחות על שמונה אנשים שיוכלו(אני חושב) לבוא ביום חמישי עוד שבוע.....אתה מסכים איתי שלעשות ILS יומיים או שלושה לפני סוף החופשה זה גם די עצוב כזה לדעתי .אני אישית מעדיף לבוא גם עוד שבוע,וגם אם תרצו עוד שבועיים לקראת סוף החופש.....אז מה אתם אומרים?
oz פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 אני בפנים!שוב שברו לי את הודעת האירגון :cry: :wink: בכל מקרה, חכו שבוע, אין טעם לארגן כרגע... ואל תארגנו לשבוע הבא שום דבר לדעתי... זה שבוע של... אירועים... ולהרבה אנשים יש אותם (לא משנה מה) בקיצור עסוקים שבוע הבא (לא אני ספציפית) שוב פעם אתה קובע לאנשים אחרים לפי מה שאתה רוצה.... מי אמר שלהרבה אנשים יש אירועים שבוע הבא?? לי אישית שבוע הבא מתאים ללכת לILS ואני מכיר עוד הרבה אנשים שמתאים להם
Eldar Sella פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 לא משנה אם אתם מכירים אנשים שיכולים או לא יכולים, מי שיכול שיכתוב פה. אני יכול כמעט בכל יום אבל הכי מעדיף חמישי יש הרבה תנועה.
3Dvg פורסם מרץ 31, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2006 אנשים אתם פספסתם את כול מה שניסיתי להעביר בנושא הזה וזה לעשות מן ליל סדר ב ILS קודם כול תגידו מה אתם חושבים על זה,אחרי זה נתחיל לדבר על התאריך (שנראה לי שה13 הכי מתאים כי זה יוצא יום אחרי ליל הסדר) ומי אמר שחיבים לעשות מפגש אחד? (מצידי תלכו כול יום) פשות שנראה לי שזה יהיה נחמד אם זה יהיה המפגש הכולל של כול הפורום וזה לא מוקדם מדיי אם אנחנו רוצים לעשות את הליל סדר כי יש הרבה מה לארגן....
matan פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 לעשות ליל סדר בILS וכ'ו בעיקרון זה לא ממש מציאותי אם הבנתי נכון את הכוונה שלך.ועוז אני מסכים איתך,שכל אחד פשוט ירשום אם הוא יכול או לא וזהו,אפיק אתה לא יכול לדעת מה התוכניות של כל אחד,ואם אתה בעצמך אומר שאתה פנוי אז מה הבעיה? :? מי שיכול שיבוא,אז באמת חברים תרשמו מתי מתאים לכם וכ'ו