עבור לתוכן
Harry Potter

תערוכת יום העצמאות בבסיס תל נוף - הזמנה *עדכון בעמוד 2*

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים!

כמדי שנה בסיס תל נוף פתוח לקהל הרחב ביום העצמאות. ביום זה תתקיים תערוכה של מטוסים, מסוקים ועוד.

אני מזמין אתכם לבוא לבסיס ביום העצמאות!

הכניסה לאירוע, ככל הנראה, תהיה מצומת ברנר (צומת המרומזר הראשון אחרי צומת ביל"ו לנוסעים דרומה על כביש 40, או צומת מרומזר הראשון אחרי צומת תל נוף לנוסעים צפונה על כביש 40). בצומת ברנר יש לפנות לכביש 411 (לכיוון מזכרת בתיה) ולעקוב אחרי השילוט לאירוע.

כנראה, אני אהיה בתערוכה בתור מסביר. אז אשמח לראותכם! תבואו בהמוניכם!

פורסם

חבל על הזמן של מי שמגיע לשמה אחרי שעה 10 בבוקר. תצטרכו לחכות שעתיים עד שתוכלו להיכנס.

כשהייתי שמה שנה שעברה, היו אנשים שיצאו מהאוטו והלכו ברגל.

קחו את זה בחשבון!!!

פורסם

אני מקווה לבוא כמו תמיד,הפעם להישאר בחוץ יותר לצלם את הצוקיות ואת מסוקי הסייפן אשר טסים בדרך כלל מעל לתערוכה וגם מסוקי המשטרה.

פורסם

בשנה שעברה הייתי בתצוגה ברמת דוד ואת האמת הייתי דיי מאוכזב, חיל האוויר הפסיק את המטסים בבסיסים ביום העצמאות... (לא את המטס המרכזי כמובן), ואפשר לומר שאחרי כמה שנים זה דיי משעמם לראות רק מטוסים על הקרקע. פעמיים יצא לי להיות בבסיס ביום העצמאות ולראות מטסים של F-16 וזה שונה לגמריי, הרבה יותר חוויתי...

מתן. 8)

פורסם

שנה שעברה היה מטס על נפים, עשו טובה ששלחו כמה צוקיות.

לגבי מצלמות, אין לי מושג.

לגבי קו 301 - תשכחו ממנו, עם הפקקים שיהיו, יותר מהר להגיע ברגל

פורסם

מעט נוסטלגיה לבסיס:

התחלתי טירונות קורס טיס מס' 46 בספטמבר 1963, טיסת היכרות פייפר באוקטובר, סולו ראשון בנובמבר (בסירקין), סולו ראשון פוגה על מסלול 36 במאי 1964, מסדר כנפיים 22 מרץ 1965 עם ראש הממשלה לוי אשכול כאישיות מרכזית ומח"א עזר וייצמן כעונד כנפי. מאז כ- 6000 ש"ט שביצעתי היו מתל נוף, כולל במלחמת ששת הימים, וכדייר שיכון משפחות שפוזר במלחמת יום כיפור.

שלום חברים!

כמדי שנה בסיס תל נוף פתוח לקהל הרחב ביום העצמאות. ביום זה תתקיים תערוכה של מטוסים, מסוקים ועוד.

אני מזמין אתכם לבוא לבסיס ביום העצמאות!

הכניסה לאירוע, ככל הנראה, תהיה מצומת ברנר (צומת המרומזר הראשון אחרי צומת ביל"ו לנוסעים דרומה על כביש 40, או צומת מרומזר הראשון אחרי צומת תל נוף לנוסעים צפונה על כביש 40). בצומת ברנר יש לפנות לכביש 411 (לכיוון מזכרת בתיה) ולעקוב אחרי השילוט לאירוע.

כנראה, אני אהיה בתערוכה בתור מסביר. אז אשמח לראותכם! תבואו בהמוניכם!

פורסם

שלום חברים!

יש לי עדכון לכל מי שמתכוון להגיע לבסיס תל נוף ביום העמצאות לתערוכה.

העדכון הוא שאני בטוח אהיה שם בתור המסביר.

אז, אשמח לראותכם!!!

אם יהיו עדכונים נוספים אעדכן אתכם.

פורסם
שלום חברים!

אז, אשמח לראותכם!!!

אכלת אותה אחי, אין סופ"ש ארוך :?

ועם בתל-נוף עסקינן, מי האישיות הציבורית מתחום הבידור שכולם מכירים, ששירת בתל-נוף ביחידה שנמצאת היום בבסיסים אחרים בדרגת רב סרן? (הרי פוטר ושגיא ינאי לא מורשים לענות על השאלה)

פורסם

שאלה במנטאליות ישראלית מודרנית:

מדוע אדם המבצע שליחות נחשב כמסכן שנענש?

לדעתי זו גישה שיטתית ומוטעית שלנו הישראלים וטוב תעשו אם תיפרדו ממנה, ותצטרפו לחברת בני תרבות.

חג שמח ומשמרת נעימה הארי!

שלום חברים!

אז, אשמח לראותכם!!!

ועם בתל-נוף עסקינן, מי האישיות הציבורית מתחום הבידור שכולם מכירים, ששירת בתל-נוף ביחידה שנמצאת היום בבסיסים אחרים בדרגת רב סרן? (הרי פוטר ושגיא ינאי לא מורשים לענות על השאלה)

פורסם

למקרה שיש עוד אנשים כמו עופר שלא מבינים בדיחות:

הארי, הידוע גם כקוסטיה, נשאר לבצע תורנות ביום העצמאות, כמסביר בתערוכה. שאר האנשים שלא נשארים יהנו בבתיהם עם סופ"ש ארוך. אני מאוד מקווה שהארי לא נפגע עד עמקי נשמתו, והבין את ההלצה. חלילה לי לגרוע מהשליחות.

עריכה שלי:

--שורה זו נערכה. עריכה נוספת של ההודעה תגרור השעייה מיידית--

אין לי שום כוונה לשחק משחקים. מסרים הועברו באופן פרטי. לילה טוב.

אסף.

מה לעשות שזה לא עונג גדול להישאר בתורנות כשכולם נמצאים בבית????? גם אני נשאר לפעמים לתורנויות (שבתות, חופשות והדממות) ואני מעביר את הבאסה בסבבה. כבר אסור להתבדח בפורום בגלל שיש אנשים לא אוהב את המנטליות הישראלית המודרנית.

אני ישראלי גאה, אני גר במדינת ישראל

שאלה במנטאליות ישראלית מודרנית:

מדוע אדם המבצע שליחות נחשב כמסכן שנענש?

לדעתי זו גישה שיטתית ומוטעית שלנו הישראלים וטוב תעשו אם תיפרדו ממנה, ותצטרפו לחברת בני תרבות.

חג שמח ומשמרת נעימה הארי!

שלום חברים!

אז, אשמח לראותכם!!!

פורסם

ההשתלחות של אנשים פה בגלל הלצה גוררת לתקיפה אישית על "המנטליות הישראלית המודרנית", שלמעשה נעשתה תקיפה אישית עלי.

אני לא ראיתי עריכה של דבריו של אותו אחד שנאמרה, למרות שברור "כשמש" שהדבר נאמר באופן אישי. חבל הארי פוטר שאתה מודה לו, לא ברור לי על מה. לא ראיתי שאור נצר נעלב בחד"ב כאשר כינו אותו "שוטר". לכולם היה ברור שמדובר בהלצה, ולא ראיתי אף אחד שקם נגד "המנטליות הישראלית המודרנית". תעשה חיים ב"שליחות האלוהית האגדית" או איך שלא יקראו לזה תומכי "המנטליות הישראלית הפרה היסטורית".

אגב, הארי פוטר, אני עמדתי בחוץ שמה שנה שעברה, נשרפתי בשמש, לא היה כ"כ נעים, אבל הכל עבר בשקט וסה"כ היה יום נחמד. אני בטוח שמה שעשיתי, קצת יותר קשה ממה שאתץה הולך לעשות. וכן, זה היה לי די מבאס, אבל לא נורא, היום עבר באוירה טובה.

ולכל מי שיש בעיה עם "המנטליות הישראלית המודרנית" מוזמן לזכור כי.....

132821-5.jpg

עופר, תודה רבה!
.74212424.jpg
פורסם

יניב, הגבתי לאופר על זה שהוא איחל לי חג שמח ומשמרת נעימה. גם בשנה שעברה הייתי בתערוכה כמסביר ולמרות השמש ועמידה ממושכת נהנתי.

ת'אמת לא ציפיתי שיתפתח ריב בינך לבין אופר על שטות. נכון, אני לא אצא לסוף שבוע ארוך, אבל זה לא אומר שנדפקתי או שאכלתי אותה.

חג שמח!

פורסם
יניב, הגבתי לאופר על זה שהוא איחל לי חג שמח ומשמרת נעימה. גם בשנה שעברה הייתי בתערוכה כמסביר ולמרות השמש ועמידה ממושכת נהנתי.

ת'אמת לא ציפיתי שיתפתח ריב בינך לבין אופר על שטות. נכון, אני לא אצא לסוף שבוע ארוך, אבל זה לא אומר שנדפקתי או שאכלתי אותה.

חג שמח!

ברור שזו לא היתה הכוונה שלי, אני התכוונתי לבדיחה.

בדיוק כמו שהתבדחו עם חבר צוות פה בחד"ב שהוא שוטר, וחבל שאי הבנה של מישהו מציתה סתם

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...