Opher Ben Peretz פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 שלום, חיכיתי שמישהו יציין 29 שנה למבצע האווירי המדהים בהיסטוריה. מלחמת ששת הימים לא היתה רק מלחמה באוויר, אלא בעיקר מלחמה של ישראל בת 19 הנאבקת על חרותה והמשך קיומה בנחיתות מספרית ותחת מצור צבאי מכמה כיוונים. לקריאת ההיסטוריה יש מספר מקורות ברשת, הנה אחד: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7% ... 7.99.D7.A8 בחזרה לח"א, כך קמתי, קברניט S-58 בן 22 עם חצי שנת ניסיון בתפקיד, בבוקר אותו יום (אם איני טועה היה יום שני), הנה המברק: בהול מאת: מפקד חיל האויר 050800 - - - - - לוחמי חיל האויר (.) האויב המצרי המשתחצ והמתגרה הניפ ידו עלינו לכלותנו (.) לחיל האויר - אגרופו הקמוצ של צה"ל - ניתן הצו (.) המראנו לקרב (.) החלה החוליה השלישית במלחמתנו לעצמאות וקוממיות במולדתנו ההיסטורית (.) (קטע מפקודת היום של מפקד חיל האוויר בבוקר ה-5 ביוני) פקודת זו שינתה את פני ישראל והמזרח התיכון לבלי הכר. חבל שלא השכלנו לשמור על המומנטום העצום שהתרחש.
Ran Bonfil פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 תודה עופר על המידע, אני מצרף פה עוד קישור מאתר צה"ל על מלחמת ששת הימים: http://www1.idf.il/DOVER/site/mainpage. ... cope=false
Ido Rosenthal פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 שלום, חיכיתי שמישהו יציין 29 שנה למבצע האווירי המדהים בהיסטוריה. אתה גם לא רואה שאף אחד מציין 62 שנה לD-DAY מבצע מרשים הרבה יותר, מעניין למה... :roll:
mickey lip פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 שלום, חיכיתי שמישהו יציין 29 שנה למבצע האווירי המדהים בהיסטוריה. אתה גם לא רואה שאף אחד מציין 62 שנה לD-DAY מבצע מרשים הרבה יותר, מעניין למה... :roll: אין ספק, אבל לא נראה לי קשור לח"א הישראלי, ובמדינתנו אנו חיים לא כן?
Ido Rosenthal פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 שלום, חיכיתי שמישהו יציין 29 שנה למבצע האווירי המדהים בהיסטוריה. אתה גם לא רואה שאף אחד מציין 62 שנה לD-DAY מבצע מרשים הרבה יותר, מעניין למה... :roll: אין ספק, אבל לא נראה לי קשור לח"א הישראלי, ובמדינתנו אנו חיים לא כן? אולי לא קשור לח"א הישראלי, למרות שחלק מהאנשים שהקימו את ח"א השתתפו בו. אבל אפשר להגיד שאם לא היה המבצע הזה מדינת ישראל לא הייתה קמה ואולי אפילו גרוע מזה. בכל מקרה לYNET כבר הפכנו, תשתדלו לא להפוך את הפורום גם לערוץ ההיסטוריה.
Ido Rosenthal פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 עופר ? ...29 שנה ?..אולי 39 שנה . תלוי באיזה בסיס אתה מחשב :wink:
Ran Bonfil פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 בכל מקרה לYNET כבר הפכנו, תשתדלו לא להפוך את הפורום גם לערוץ ההיסטוריה. אני חושב שדווקא כן ראוי שייצויינו דברים שהשפיעו רבות על ההיסטוריה של מדינתנו, ועל אחת כמה וכמה שזה קשור בח"א, או בנושא תעופתי, מבצע תעופתי וכו'.
Opher Ben Peretz פורסם יוני 8, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2006 תודה, איבדתי... עופר ? ...29 שנה ?..אולי 39 שנה .