עבור לתוכן
Ben Bezalel

*****ILS יום ראשון 1200-2000****

Recommended Posts

פורסם

חברים שימו לב שהאיזור השתנה במקצת (ע"פ חמישי האחרון)-

הוסיפו תמרור נוסף מהצד השני, ועוד שלט מתחת לתמרור של האין כניסה באישור קצין משטרתי בלבד. מה שהופך את המגבלה לתקפה.

בנוסף הוקמו המון גדרות, והפניה היכן שלוקחים ימינה בדרך העפר על מנת להגיע לILS השתנתה, חפרו שם. לא מומלץ להגיע בלילה לאיזור לפני שבודקים את השטח, אפשר פשוט לצנוח עם הרכב למטה, וזה ממש כך.

אני אישית במידה ואגיע כנראה זה יהיה בסביבות 2200.

אין סיבה למהר הביתה... תשארו יותר זמן.

פורסם

יונתן, אני מקווה להגיע גם אחרי הצהרים (עדיין לא סגור בגלל הצבא).

בכלל אני חושב ששעות אחר הצהרים יותר עדיפות בגלל עומס החום שיורד וגם סיכוי גבוה יותר ל 12.

ליאב - מבין לליבך כבר שנתיים ו-10 חודשים...

פורסם

הוסיפו תמרור נוסף מהצד השני, ועוד שלט מתחת לתמרור של האין כניסה באישור קצין משטרתי בלבד. מה שהופך את המגבלה לתקפה.

בנוסף הוקמו המון גדרות, והפניה היכן שלוקחים ימינה בדרך העפר על מנת להגיע לILS השתנתה, חפרו שם. לא מומלץ להגיע בלילה לאיזור לפני שבודקים את השטח, אפשר פשוט לצנוח עם הרכב למטה, וזה ממש כך.

איך תגיע בסביבות 2200 אם יש אישור רק עד 2000? ומה יש לראות בשעה הזאתי חוץ מאורות נוחתים.... :?: :!:

פורסם

איך תגיע בסביבות 2200 אם יש אישור רק עד 2000? ומה יש לראות בשעה הזאתי חוץ מאורות נוחתים.... :?: :!:

ואיך הגעתי כל הפעמים עד עכשיו?

ואלדר צודק...

פורסם

ואיך הגעתי כל הפעמים עד עכשיו?

ואלדר צודק...

אז זהו שעד להודעה חדשה אין יותר מפגשים ב-ILS...

היום לאחר שהיו את כל האישורים והכל היה מתואם עם מפקד משטרת נתב"ג התקיים המפגש, אך לפתע הגיחה המשטרה והפעם לא לביקורת אלא להגיד שנגמרה ה"מסיבה" ואין יותר מפגשים במקום מטעם מפקד המחוז שלא היה נראה לו כל הסיפור של המפגשים ואסר עליהם בכל תוקף....

נוכל להסתפק בספוטינג וירטואלים בסימולטור בזמן הקרוב...

פורסם

מתנצל על ההברזה, חטפתי על הבוקר וירוס שמחק לי את כל קבצי הרג'יסטרי של חלונות, ומנע בעצם הפעלה של חלונות בכל מצב, רק עשיו פתרתי את הבעיה (שוב תודה רן).

פורסם

ארז S מתפוז אומר שהעיפו את כולם שם היום, ולא נותנים יותר להיכנס למתחם, האם זהו עידן סוף הILS?, נתחיל לחפש מקומות חדשים? :D , לא שחסר.

פורסם
ארז S מתפוז אומר שהעיפו את כולם שם היום, ולא נותנים יותר להיכנס למתחם, האם זהו עידן סוף הILS?, נתחיל לחפש מקומות חדשים? :D , לא שחסר.

אמת. אני חושב שהיום ביטול המפגש היה יחסית נחוץ, ויש לכך רק סיבה אחת, הפיגוע שקרה היום בבוקר ברצועת עזה, ככה שנושא הביטחון ורמת הכוננות עלו, וכל דבר קטן גרם לתגובה קיצונית, למדנו לקח.

אולי גם כן לא מצא חן בעיני הביטחון שבאים מעל 10 איש, ובעצם גורמים למקום ליהיות חשוף יותר לפגיעה בתנועה האוירית בשדה.

אני אישית לא הגעתי כי נודע לי על ה"סילוק" ממש לפני שיצאתי מהבית.

פורסם

הגעתי ב 1230 ואז באו גדי ודוד, לאחר מכן בא ירדן ואז באו מיתר, בן בצלאל ואביחי, מאוחר יותר הגיעו אלעד ויונתן :)

היינו ב ILS בערך 3 שעות, הלכנו לאכול, היינו בדרך חזרה ל ILS, ואז באה משטרה ששיגעה אותנו והתעקשה שנצא, אז קראנו ליונתן שהיה בפנים עם מושיקו ואלעד, והוא בא ודיבר עם המשטרה וסידר לנו להיכנס, אבל אז המשטרה שוב באה, אמרה לנו בפירוש לצאת מיד, אז יצאנו ואמרנו יפה שלום ל ILS.

יונתן, מיתר, בן, אלעד ומושיקו נסעו לאיירפורט סיטי.

אני, גדי, דוד, אביחי וירדן נשארנו קצת וראינו כמה המראות מ 26, דוד וגדי החליטו ללכת, ואז אני, ירדן ואביחי לקחנו מונית לטרמינל 2 ומשם אוטובוס לטרמינל 3 שם פגשנו את יונתן ומיתר, דיברנו וראינו המראות.

סך הכל היה ממש כיף :D, חבל שאין ILS יותר, אבל אנחנו כבר נמצא מקומות (בכלל בקיץ כמעט הכל על 30, אז אפשר ללכת לאיירפורט סיטי).

תודה מיוחדת ליונתן, שהתווכח עם השוטרים בשבילנו, ובכלל על כל האישורים שהוא נתן לנו :)

פורסם

מה שארז אומר זה על פי הדיווח שארז קיבל מהשטח.

צר לי מאוד על כל הבלאגנים שעושים שם ושלא נותנים יותר להכנס ולצלם.

בישראל בשם הבטחון יכולים להפריע לכל דבר, כך שלנו כחובבים או "שרוטים" על מטוסים אין הרבה מה לעשות חוץ מהתגנבויות יחידים פה ושם...

פורסם

אוליי אחת ולתמיד יכניסו אותנו לשטח האווירי?

יענו אחרי הגדר, איפה שכולם יודעים שיש לך אישור ואין לך טיל נגד מטוסים או כול כלי אחר, שיעבירו אותנו בדיקה ביטחונית

הריי לרוץ למטוסים אנחנו לא נעשה את זה (נכון? :roll: ) שפשות יגדירו לנו גבולות גיזרה ונשאר שם ואוליי יהיה ספוטניג מזוית שונה לשם שינויי

חלק מהחברים כאן כבר היו בשטח האווירי (בסיור שהיה לא מזמן) אז הפעם יותר פנימה, גם כך הכול מתואם עם הביטחון וגם כך יש לנו איש ביטחון צמוד (רק הוא נמצא מעבר לגדר) אז שהפעם נהיה יחד איתו (אבל מצד שני כול מי שלא מלאו לו 16 או לא הוצא תעודת זהות לא יכול להכנס...:| )

ברור לי לגמרי שאף אחד לא יאשר את זה, לא בקרוב בכול אופן אבל אם נתעקש אוליי נצליח (משהו פעם האמין שנאמן חניכים של אלעל?)

ד"א מצאתי מקום בשדה שאפשר לצפות בו על 30 בטח משהו היה שם כבר, החניה שם איפה שממ"ן ואבישיגור הזה....מגרשים גם משם?

מי יתן ושלא נדע עוד פינויי (גוש-א(ע)יילס) :lol:

פורסם

אני חושב שהועלתה רמת הכוננות בגלל מה שקרה ברצועת עזה..וגם מה שייתברר לאחר מכן..

אז הוציאו אתכם אתכם ...כנראה שכוחות הביטחון הגבירו כוננות מול מתקנים אסטרטגיים...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...