Moshe Mizrahi פורסם יוני 29, 2006 דיווח פורסם יוני 29, 2006 מתאים לי מאד לדחות :!: יש הערב פסטיבל "לילות לבנים" בתל אביב שהייתי שמח לבלות בו (הטיסה היתה בעדיפות :mrgreen: )
אורח פורסם יוני 29, 2006 דיווח פורסם יוני 29, 2006 נראה לי שהטיסה לסאפורו תידחה לשבוע הבא. אני אעדכן את הדריך מאוחר יותר בתאריך וכן עפ"י המלצותיהם של עופר ומשה.
Or Netzer פורסם יוני 29, 2006 דיווח פורסם יוני 29, 2006 moish כתב: Or - VATIL10 כתב: Jonathan- VATIL7 כתב: Or - VATIL10 כתב: moish כתב: Oren Geva כתב: כמו שזה נראה, אני לא הולך לטוס מחר...הצלחתי להשמיד את המערכת שלי, ולמרות שאולי אצליח לשחזר, אין לי את ה-CD של ה-WINDOWS אצלי ואני צריך לקחת אחד מהעבודה. אני כותב אליכם מה-SAFE MODE ולא נראה לי שהסימולטור יאהב אותו... בכל אופן, עופר, כשחטיבה מפרסמת נתיב מועדף אני מעדיף אותו - גם אם בסוף נחליט לצאת לגיבה 20 מייל לפני הנקודה הרשומה האחרונה. אני מכיר משפחה אומנת שתשמח לארח אותך בגבעתיים (בתפקיד אורח של טייס משנה יועץ מומחה ). אם בא לך צור קשר שוב אתה מנדב אותי??? :x נצר אם לא שמת לב, גם משה שלנו מגבעתיים אני יודע. בדיוק בגלל זה כתבתי את זה. ומשה לא אני לא טס :] יש לי התחייבות קודמת, אבל אם יתקע לך המחשב ותשרוף את הבית סביר להניח שתראה אותי מגיע לאזור השריפה :] (המבין יבין) מחיר גבוה מדי בשביל לראות את זיו פניך. סתם לקפוץ להגיד שלום כשהמחשב עובד והבית על תילו לא מתאים לך? :onfire: פשוט שבוע הבא או היום בערב אם תטוסו צלצל אלי באמצע הטיסה ונקפוץ נעשה לכם רעש של מכשיר קשר אמיתי :mrgreen:
3Dvg פורסם יוני 29, 2006 דיווח פורסם יוני 29, 2006 גם לי זה מסתדר מעולה לדחות את הטיסה....כמה חברים יוצאים....
AaronDagan פורסם יוני 30, 2006 דיווח פורסם יוני 30, 2006 אז ככה: מכיוון שהשארתם לי שמים נקיים ופנויים, ויפן (כרגיל.....) נראית מדהים מגובה 350, נצלתי ההזדמנות ושייטתי להנאתי מטוקיו לסאפפורו ב-767 של UPS. היה כייף אמיתי להמריא עם הזריחה, לטפס ל-350 בין עננים נמוכים וקצת MIST, לצפות בעננים מלמעלה, בנוף המתחלף ובצבעים המדהימים של הים היפני....... בקיצור, שיוט מהנה של שעה ו-26 דקות, וכן - דאגתי "לתעד" בהקלטת וידאו פנימית את מרבית שלבי הטיסה, כולל נחיתה וכו עם תוכנה קטנה, חכמה וממזרית שלא צורכת משאבים ונפח דיסק (לדוגמא: הקלטה של 20 דקות - 120 KB בערך..). רק מה - הצפייה החוזרת היא רק דרך הסים.....לא נורא. לסיכום הקטע: אם הכל יילך כשורה, אצטרף גם בשבוע הבא......בשביל הכייף....... שבת שלום.
Eldar Sella פורסם יוני 30, 2006 דיווח פורסם יוני 30, 2006 tayas42 כתב: אז ככה:מכיוון שהשארתם לי שמים נקיים ופנויים, ויפן (כרגיל.....) נראית מדהים מגובה 350, נצלתי ההזדמנות ושייטתי להנאתי מטוקיו לסאפפורו ב-767 של UPS. היה כייף אמיתי להמריא עם הזריחה, לטפס ל-350 בין עננים נמוכים וקצת MIST, לצפות בעננים מלמעלה, בנוף המתחלף ובצבעים המדהימים של הים היפני....... בקיצור, שיוט מהנה של שעה ו-26 דקות, וכן - דאגתי "לתעד" בהקלטת וידאו פנימית את מרבית שלבי הטיסה, כולל נחיתה וכו עם תוכנה קטנה, חכמה וממזרית שלא צורכת משאבים ונפח דיסק (לדוגמא: הקלטה של 20 דקות - 120 KB בערך..). רק מה - הצפייה החוזרת היא רק דרך הסים.....לא נורא. לסיכום הקטע: אם הכל יילך כשורה, אצטרף גם בשבוע הבא......בשביל הכייף....... שבת שלום. גם אני אתמול טסתי מבן גוריון לטוקיו (RJAA) על 767 של UPS, יפן באמת מדהימה מלמעלה, נחתתי שם עם ערפל טוטאלי.
mickey lip פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 חברים לא לשכוח- הטיסה תתקים השבוע . דודי, תכין את הגג.
Elad Zeierman פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 כנ"ל אחרי מבחנים ו קצת צ'ארטרים במהלך השבוע אני יוצא ביום רביעי ללג מקוצ'י לטוקיו וביום חמישי כרגיל..21:30
danb2000 פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 Mickey Lip כתב: חברים לא לשכוח- הטיסה תתקים השבוע .דודי, תכין את הגג. Elad - VATIL9 כתב: כנ"ל אחרי מבחנים ו קצת צ'ארטרים במהלך השבוע אני יוצא ביום רביעי ללג מקוצ'י לטוקיו וביום חמישי כרגיל..21:30 אחרי הוירוס הקטלני והפירמוט -(תודה לאורן ורן על עצות, עזרה וסעד נפשי :mrgreen: ) אני במירוץ נגד השעון לגמור את כל ההתקנות לפני הטיסה של יום ה'. מקווה לסיים הכל עד מחר ולצאת לסיבוב בדיקה אחרון. אלעד אם בא לך לחכות עד אחרי המשחק מחר - אולי אצטרף אליך ללג בדיקה באון-ליין, אם לא לא משנה. להתראות (בלי נדר ) על הרמפה בטוקיו.
Elad Zeierman פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 danb2000 כתב: Mickey Lip כתב: חברים לא לשכוח- הטיסה תתקים השבוע .דודי, תכין את הגג. Elad - VATIL9 כתב: כנ"ל אחרי מבחנים ו קצת צ'ארטרים במהלך השבוע אני יוצא ביום רביעי ללג מקוצ'י לטוקיו וביום חמישי כרגיל..21:30 אחרי הוירוס הקטלני והפירמוט -(תודה לאורן ורן על עצות, עזרה וסעד נפשי :mrgreen: ) אני במירוץ נגד השעון לגמור את כל ההתקנות לפני הטיסה של יום ה'. מקווה לסיים הכל עד מחר ולצאת לסיבוב בדיקה אחרון. אלעד אם בא לך לחכות עד אחרי המשחק מחר - אולי אצטרף אליך ללג בדיקה באון-ליין, אם לא לא משנה. להתראות (בלי נדר ) על הרמפה בטוקיו. תגיד שעה ואני בחניה מוריד את הקורי עכביש מ 767 שחונה שם..(אולי אפילו הוא יניע)
danb2000 פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 Elad - VATIL9 כתב: danb2000 כתב: Mickey Lip כתב: חברים לא לשכוח- הטיסה תתקים השבוע .דודי, תכין את הגג. Elad - VATIL9 כתב: כנ"ל אחרי מבחנים ו קצת צ'ארטרים במהלך השבוע אני יוצא ביום רביעי ללג מקוצ'י לטוקיו וביום חמישי כרגיל..21:30 אחרי הוירוס הקטלני והפירמוט -(תודה לאורן ורן על עצות, עזרה וסעד נפשי :mrgreen: ) אני במירוץ נגד השעון לגמור את כל ההתקנות לפני הטיסה של יום ה'. מקווה לסיים הכל עד מחר ולצאת לסיבוב בדיקה אחרון. אלעד אם בא לך לחכות עד אחרי המשחק מחר - אולי אצטרף אליך ללג בדיקה באון-ליין, אם לא לא משנה. להתראות (בלי נדר ) על הרמפה בטוקיו. תגיד שעה ואני בחניה מוריד את הקורי עכביש מ 767 שחונה שם..(אולי אפילו הוא יניע) וואלה אם הייתי יודע שעה מדוייקת הייתי כבר ממלא ווינר ומהמר על תוצאה פנדלים קרנות צהובים וכו' - אולי עושה כמה לירות על הדרך ברצינות לא יודע - אם יגמר אחרי 90 דקות אז צפה ל-ETD בסביבות 00:30. אם יש הארכה אז תוסיף ETD+30 אם גם פנדלים אז משהו בסביבות ETD+50 אם אתה לא בעניין של המשחק ולא צופה בו - אני יכול לסמס לך תוך כדי, כדי לעדכן אותך ב-ETD הצפוי בזמן אמת. כמו כן גם היום כידוע יש משחק אז אני מתכנן לילה לבן לאחריו כדי באמת לנסות ולסיים הכל אבל... כידוע יש לי שתי בוסיות קטנות :lilangel: שללא קשר למונדיאל יכולות לשבש לי תוכניות בכל רגע נתון.... בקיצור נהיה בקשר מחר - וכמו שאמרתי, אם זה מסבך אותך אז צא מתי שבא לך - לא רוצה סתם לשגע אותך
Elad Zeierman פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 danb2000 כתב: Elad - VATIL9 כתב: danb2000 כתב: Mickey Lip כתב: חברים לא לשכוח- הטיסה תתקים השבוע .דודי, תכין את הגג. Elad - VATIL9 כתב: כנ"ל אחרי מבחנים ו קצת צ'ארטרים במהלך השבוע אני יוצא ביום רביעי ללג מקוצ'י לטוקיו וביום חמישי כרגיל..21:30 אחרי הוירוס הקטלני והפירמוט -(תודה לאורן ורן על עצות, עזרה וסעד נפשי :mrgreen: ) אני במירוץ נגד השעון לגמור את כל ההתקנות לפני הטיסה של יום ה'. מקווה לסיים הכל עד מחר ולצאת לסיבוב בדיקה אחרון. אלעד אם בא לך לחכות עד אחרי המשחק מחר - אולי אצטרף אליך ללג בדיקה באון-ליין, אם לא לא משנה. להתראות (בלי נדר ) על הרמפה בטוקיו. תגיד שעה ואני בחניה מוריד את הקורי עכביש מ 767 שחונה שם..(אולי אפילו הוא יניע) וואלה אם הייתי יודע שעה מדוייקת הייתי כבר ממלא ווינר ומהמר על תוצאה פנדלים קרנות צהובים וכו' - אולי עושה כמה לירות על הדרך ברצינות לא יודע - אם יגמר אחרי 90 דקות אז צפה ל-ETD בסביבות 00:30. אם יש הארכה אז תוסיף ETD+30 אם גם פנדלים אז משהו בסביבות ETD+50 אם אתה לא בעניין של המשחק ולא צופה בו - אני יכול לסמס לך תוך כדי, כדי לעדכן אותך ב-ETD הצפוי בזמן אמת. כמו כן גם היום כידוע יש משחק אז אני מתכנן לילה לבן לאחריו כדי באמת לנסות ולסיים הכל אבל... כידוע יש לי שתי בוסיות קטנות :lilangel: שללא קשר למונדיאל יכולות לשבש לי תוכניות בכל רגע נתון.... בקיצור נהיה בקשר מחר - וכמו שאמרתי, אם זה מסבך אותך אז צא מתי שבא לך - לא רוצה סתם לשגע אותך לא מסבך ולא נעליים...אם אתמול תוך כדי פיקוח הספקתי לעשות לשני מטוסים (שלי ושל קובי), שרותי דיספאצ', מודיעין טיס ותדריך ועוד להתייבש אחר כך 20 דקות בשער וזה באזור 2:00 מקומי אז אין שום בעיה.
אורח פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 אם יהיה לי כח אני אצטרף גם, אולי (עם דגש על אולי). אני כבר 5 ימים ללא FS וכבר יש תסמינים של גמילה כפויה... אבל עכשיו כבר יש סימולטור, עוד כמה התקנות קטנות ואנחנו מסודרים.