jambo7 פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 עשיתי טיסה מבן גוריון ל איסטמבול טסתי ב 747pss המטוס השתגע הוא פתאום נכבה באמצע ואחרי זה כשהגיע ל gitla הוא חזר ל six לעשות את הסיד מחדש llbg_obs עלה לרשת ולא הבין מה מתרחש באוויר כאשר אני מנסה לתקן את התקלות בגובה 8000 ועושה כל מיני תימרונים כאשר כמעט הצלחתי להבין מה הבעיה ולתקן שמתי לב ש llbg_obs מאבד מסבלנותו והודעתי לו שאני פורש בשלב זה בסקווקבוקס הפסיק לעבוד ואני לא יודע אם llbg_obs העיף אותי מהרשת או לא [ חשוב לי לדעת אם זה חלק מהתקלות ]? בכל אופן אני מקוה שזה לא יקרה יותר אני יעשה טיסות ניסוי אוף ליין בשבי לראות שהכל בסדר
Levon Melik פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 אהלן. משקיף לא יכול להעיף אותך מהרשת,רק סופרוייזר.
Itay Zecharia פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 אכן משקיף אינו יכול לעשות כלום חוץ מלהשקיף... ובמיוחד את אותו המשקיף אני מכיר מקרוב... הוא בעצמו חדש בוואטסים... :wink:
E.Z פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 גם אני נתקלתי בתופעה ולכן בתור נציג של VATIL אני יחדד כאן נוהל: למשקיף אסור לתת הנחיות בכל מיקרה בד"כ כלל מי שמשקיף הוא פקח מתחיל ובכל מיקרה אין לו סמכות לתת הוראות למטוסים במרחבים הגבוהים. המיקרה היחיד שיש למשקיף סמכות כלשהי היא רק לחברי צוות VATIL שניכנסים באות קריאה שלהם כמשגיחים על הפקחים או כמנהלי ארוע שמסייעים לפקחים. לתשומת ליבכם.
Oren Geva פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 אלעד - אני לא בטוח שאתה צודק. גם אז אין למשקיף שום סמכות. משקיך הוא משקיף. שיסתכל וישתוק. הוא לא פקח. אני לא בטוח שמותר לו בכלל להשמיע את קולו על הערוץ. הוא יכול בפרטי בצורה חברית אבל בשום אופן לא לתת הוראות. גם אם הוא VATSIM1. ברגע שהוא נכנס כמשקיף - זה מה שהוא. אין לו שום סמכות לגבי אף אחד. רק לדווח אם משהו חריג ולטפל בנושא באמצעים המקובלים. מי שכן יכול לתת הנחיות הוא סופרוויזר.
E.Z פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 נכון פרט למה שציינתי זה ארועים רישמים שיש צורך במנהל ארוע או כאשר אותו צופה משגיח על פקח חדש...ואז יש לו זכויות להיתערב במקרים מסוימים כדיל סייע לאותו פקח מתלמד..
ron פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 לjambo7 שלום, אני הייתי ביום שבת llbg_obs אך אינני מבין את דבריך כי בשום פנים ואופן לא אתערב בדברים שאין לי סמכויות עליהם... יכול להיות שהיה לו שם אחר? באיזה שעה בידיוק בבוקר? יכול להיות שזה לא אני, אני לא זוכר שראתי אותך בכלל. אשמח לתשובה :?
jambo7 פורסם מרץ 6, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2004 חג שמח מדובר בסביבות השעה 830- 800 בבוקר הטיסה שלי היתה ly 120 שכחתי לציין שקיבלתי לטוס בכוון 074 ולא הצלחתי בגלל הטיס האוטומטי וכן לא היתה לי תיקשורת קולית והכל נעשה בטקסט דרך סקווקבוקס חלילה אני לא בא בהאשמות לאף אחד אבל רציתי לספר על האירוע ולהסביר מה קרה. היות ובעבר היו כמה חברים שהשתוללו ברשת ראיתי חובה להסביר שאני לא אחד מהם
jambo7 פורסם מרץ 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2004 רון אף אחד לא טען שזה אתה יכול להיות שמדובר ב http://simdata.sourceforge.net/vatil/bo ... php?t=1487