OmRI פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 שלום לכולם, סתם עניין של בירור....למי שראה לפני מספר דקות את הכתבה במסגרת התוכנית חשיפה לצפון בערוץ 1 באחת מטייסות חה"א בחצור ובחדר האוכל,הראו את טכנאי אחד הדת"קים אוכלים בחדר אוכל לאחר ההכנה הקשה של עובדי המטבח. ולפתע,אני רואה את איציק יושב לו שם ואוכל ומצחקק עם כל המכונאים. יש מישהו שראה...? נ.ב יש להם ריקשות
Niv Malin פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 שלום לכולם,סתם עניין של בירור....למי שראה לפני מספר דקות את הכתבה במסגרת התוכנית חשיפה לצפון בערוץ 1 באחת מטייסות חה"א בחצור ובחדר האוכל,הראו את טכנאי אחד הדת"קים אוכלים בחדר אוכל לאחר ההכנה הקשה של עובדי המטבח. ולפתע,אני רואה את איציק יושב לו שם ואוכל ומצחקק עם כל המכונאים. יש מישהו שראה...? נ.ב יש להם ריקשות ווואיי איך אני יכול לראות את הכתבה הזאת?? יש מקום שאפשר לראות??
Ido Rosenthal פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 זה ערוץ אחד.... תדליק טלביזיה בעוד 20 שנה ב-3:30 בלילה ותראה את הכתבה הזו
Niv Malin פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 זה ערוץ אחד.... תדליק טלביזיה בעוד 20 שנה ב-3:30 בלילה ותראה את הכתבה הזו למה להגזים?! אני אומר כבר מחר בשעה שאמרת זה ישודר.... הם ממחזרים תוכניות בצורה "מהירה".....
Ido Rosenthal פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 התכוונתי שב-20 שנה הקרובות זה ישודר ב-3:30 בלילה :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 אכן עשו כתבה בערוץ אחד על הטייסת שלי, אבל קשה לי להאמין שראיתם אותי בחדר אוכל, כי כבר שלוש שבועות שאני אוכל את כל הארוחות רק בדת"ק...אולי מישהו דומה לי, בכל זאת אשמח לראות אם יש לכם לינק לכתבה באינטרנט או משהו...
4X-CDA פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 דוד שלי משרת בטייסת פטישים בחצרים איזה טיסת אתה נמצא ?
אורח פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 בטייסת המסמרים. תעיין באבטר החמוד שלו , אתה תגלה את התשובה לשאלה.
oz פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 אכן עשו כתבה בערוץ אחד על הטייסת שלי, אבל קשה לי להאמין שראיתם אותי בחדר אוכל, כי כבר שלוש שבועות שאני אוכל את כל הארוחות רק בדת"ק...אולי מישהו דומה לי, בכל זאת אשמח לראות אם יש לכם לינק לכתבה באינטרנט או משהו... אתה באמת חושב שהאנשים בערוץ 1 יודעים מזה אינטרנט? :?
OmRI פורסם אוגוסט 1, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 אכן עשו כתבה בערוץ אחד על הטייסת שלי, אבל קשה לי להאמין שראיתם אותי בחדר אוכל, כי כבר שלוש שבועות שאני אוכל את כל הארוחות רק בדת"ק...אולי מישהו דומה לי, בכל זאת אשמח לראות אם יש לכם לינק לכתבה באינטרנט או משהו... אתה באמת חושב שהאנשים בערוץ 1 יודעים מזה אינטרנט? :? חח מצטער להגיד אבל עם כמה מצחיק שזה נשמע זה נכון. ואיציק,הכתבה צולמה די מזמן יש מצב שלפני שלוש שבועות,אני לא יודע אבל אני די בטוח שזה היית אתה ואם לא,אז מזל טוב...לא ידעתי שיש לך אח תאום :roll: בכל מקרה,אתה דת"ק 4 נכון?
רפאל פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 תמיד רן יודע להעלות לי חיוך .עם התשובות שלו חחח עלק טייסת המסמרים חח בטייסת המסמרים.תעיין באבטר החמוד שלו , אתה תגלה את התשובה לשאלה.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 תמיד רן יודע להעלות לי חיוך .עם התשובות שלו חחחעלק טייסת המסמרים חח בטייסת המסמרים.תעיין באבטר החמוד שלו , אתה תגלה את התשובה לשאלה. אחרי שנתיים+ בפורום הזה עדיין צריך להגיד לך להתאים את התמונת אבטר שלך לפי חוקי הפורום ?
Boeing744 פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 אכן עשו כתבה בערוץ אחד על הטייסת שלי, אבל קשה לי להאמין שראיתם אותי בחדר אוכל, כי כבר שלוש שבועות שאני אוכל את כל הארוחות רק בדת"ק...אולי מישהו דומה לי, בכל זאת אשמח לראות אם יש לכם לינק לכתבה באינטרנט או משהו... וואלאק איציק קרעת אותי!!!!! ערוץ 1 ואינטרנט
3Dvg פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 דת"ק XX... תנו להנות מהספק... וואלה?, אחי היה דת"ק אחד לידך XXX..... איזה ספק ואיזה נעליים, כולה ערוץ 1, אפשר לחושב אפילו סבתא שלי משתעממת מהערוץ הזה....
Koobe פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 אכן עשו כתבה בערוץ אחד על הטייסת שלי, אבל קשה לי להאמין שראיתם אותי בחדר אוכל, כי כבר שלוש שבועות שאני אוכל את כל הארוחות רק בדת"ק...אולי מישהו דומה לי, בכל זאת אשמח לראות אם יש לכם לינק לכתבה באינטרנט או משהו... אוכל בדת"ק? אז מה היה הקטע הזה שסיפרת לי שחיברו אותך לאינפוזיה וקטטר כדי לנצל כמה שיותר?
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 התקדמו מאז לשיטה שבמגדל ש"ד הכדורים מגיעים כבר בתוך האוכל...
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוגוסט 4, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2006 תגיד איציק גם לכם היה רגע של התלהבות על המושג טייסת הקרב הראשונה בטייסת הקרב הראשונה, או שרק לנו יש מספיק זמן להתעסק בכאלה שטויות?