Oren Geva פורסם אוגוסט 20, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2006 http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... =0&thold=0 כרגיל, 21:30 ברחבה. שימו לב, מז"א חייב להיות כזה שמתאים לטיסת ראיה, גם אם מז"א האמיתי לא יאפשר. כמו כן הסנרי Tongass Fjordsבתשלום הוא חובה ללג הזה. מיקומי הנהרות, איים, וכו' שגויים בסימולטור ולא יאפשרו את ביצוע הטיסה הזאת (וגם אם כן, זה לא מתקרב לחוויה המתבקשת). ניתן לרכוש אותו באתר www.simmarket.com. ללג הבא חובה גם הסנרי Misty Fjords, שמתחבר בדיוק רב ל-Tongass Fjords מדרום.
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 20, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2006 נשמע מאוד מעניין, אני מניח שאם לא תהיה שום הפרעה אני אצתרף.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 20, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2006 פרט קטן להדגשת גודלה של אלסקה הגדולה במדינות ארה"ב- ש"ת המערבי ביותר בשטחה ליד קצה שורת האיים האלאוטיים, (SHEMYA EARECKSON AS AK- (PASY, נמצא במרחק שווה מטוקיו ומג'ונו הבירה, וכן קרוב מאוד לקמצ'אטקה מיודעתנו.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 20, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2006 ביצעתי את הטיסה היום, רוב הטיסה היה מזג אויר עם ראות של 6-7 ק"מ, באזור נהר פדריק היה ערפל בגובה 100 רגל בערך, בפטסבורג מזג האויר נהיה יותר גרוע, בוורנגל בכלל ראות כמעט אפסית, אחלה של סינרי.
אורח פורסם אוגוסט 20, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2006 6-7 ק"מ זה בהחלט VFR. אבל בשביל להינות באמת צריך שיהיה יפה. נראה מה יהיה מז"א בשבוע הבא.
Almog Atar פורסם אוגוסט 20, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2006 Are you familiar with ADIZ procedures? אני צוחק, הנהלים של הADIZ לא תקפים בVATSIM... יש מצב שאני אצטרף לטיסה, זה נראה אחלה טיסת VFR.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 אני כרגיל מגיע עם הדקוטה. אולי גם ישראל, ואורן - מה איתך? אנא תתקינו את הקובץ הזה - http://www.martin-georg.de/files/CPR_modelset.zip כדי שתוכלו לראות את הדקוטות ולא תראו טיסני נייר. ההתקנה פשוטה - התוכן של aircraft.zip הולך לספריית המטוסים של הסימולטור, וקובץ הSMS הולך לספריית המטוסים שבתיקיית SB3, ביחד עם שאר קבצי הSMS. השרשור המלא על התוספת הזו וכן מטוסים רוסים לSB3 כאן - http://squawkbox.ca/forum/viewtopic.php ... hlight=dc3
אורח פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 לא דקוטה, זאת לא טיסה ברוח הדקוטה. אילן, אל תדאג, אני עם FSINN1.2. תהיה אצלי לא רק דקוטה, אפילו הדקוטה הנכונה.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 אני דווקא לא אהיה עם הארקיע היום, אלא עם דקוטה משופרת (הוציאו PATCH חדש לפני איזה חודש) שהארקיע לא פועל איתה בינתיים... וכל טיסה היא ברוח הדקוטה :x
Ben Zwebner פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 Are you familiar with ADIZ procedures? אני צוחק, הנהלים של הADIZ לא תקפים בVATSIM... יש מצב שאני אצטרף לטיסה, זה נראה אחלה טיסת VFR. actualy there was talk about this in the VATSIM forum a few months ago... some of their controllers will simulate the ADIZ others will only if you request it (for some unknown reason(
אורח פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 ADIZ is irrelevant for this flight. It's VFR, sq 1200, unicomm even if all the stations in the world are manned... לא יודע למה כתבתי באנגלית. אילן, רק תגיד לי באיזו דקוטה אתה טס וזה יהיה בסדר....
danb2000 פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 טוב אם כבר הטופיק הוקפץ..... המלצות לא מחייבות שלי ללג של היום בעקבות כמה טסטים שעשיתי. מאחר ובמידה ולא יתקיימו תנאי VFR בפועל ב-real time אנחנו "נשפץ" את המז"א אני ממליץ על עוד כמה הגדרות "משופצות" להגברת ההנאה מהסינרי המדהים הזה: 1. לשנות את העונה ל-Spring - כך תקבלו שילוב של טקסטורות ירוקות בשילוב עם שלג על הפסגות. 2. לכוון את השעה המקומית ביציאה לכשעה וחצי עד שעתיים לפני אור אחרון - ולמי שיש טקסטורות של AS או FE מזומנת חגיגה אמיתית. זהו. להת' על הרמפה .
mickey lip פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 שו דקוטה ??? חשבתי לוקחים קלים ? אל תדאג , היום אין לנו דיילת. חוץ מקפה ועוגיות אין הרבה למה לצפות, אז בטוח נהיה קלים
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 וואו אני ממש מקנא בכם... אורן כל הכבוד על ההכנה, מדהים !!! בתחילת ספטמבר אני מתחיל עבודה חדשה, כך שהאנרגיות שלי במקום אחר לגמרי כבר בערך חודש. מקווה לחזור לטוס מהר. תהנו
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 אני ככל הנראה אגיע אם ה-206, לא יכול להרשות לעצמי להחמיץ טיסה מהנה כזאת.
Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 אורן, מה הגבהים לטיסה? ובתוכנית טיסה מכניסים את כל הנק' או כותבים VFR ROUTE ? טיסת VFR ראשונה... חוץ מזה, להתנסות אני טס עכשיו את הנתיב עם C182 וככה זה נראה בזמן טיסה על ה Sound בדרך ל-Petersburg: כנראה שאצטרף
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 והינה לכם כמה תמונות ל-Referance מסיטקה, ואורן אל תחשוב שאני לא מחכה לצביעה המדהימה שלך..., וגם אני תהיתי לעצמי בקשר לגבהים ותכנית הטיסה.
AaronDagan פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 שלום , ראשית נהנתי לטוס הערב במרחבי אלסקה, הנוף משגע למרות הערפל הנמוך. שנית, בכדי שאוכל לקחת חלק פעיל בתקשורת, אשמח אם מי מכם יעדכן אותי לגבי נוהל דיבור ובאיזה SERVER משתמשים בטיסות האלה. בקיצור: כל מה שקשור לשיחות PRIVATE וכו. תודה לאורן על ההכנה היסודית והמפות וכמובן על המידע מויקיפדיה. המשך במשימה. ערב טוב לכולכם ולהשמע בטיסות הבאות, להן אני מצפה כל שבוע, ככל שניתן.
אורח פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 היי אהרון, ניסיתי ליצור איתך קשר בפרטי, לא קיבלתי תשובה. אנחנו מתקשרים בערוץ פרטי באמצעות תוכנת סקווק בוקס או FSINN, העורץ הקבוע (למעט תקלות ארעיות) הוא: rw.liveatc.net/VATIL אתה יכול פשוט להתחבר אליו (בתפרטי PRIVATE CHANNEL ב-SB), או אם אתה מקבל הזמנה, מספיק להקליק עליה בתוכנת הסקווק בוקס.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 וואו אהרון גם אתה היית? לא ידעתי אפילו, איזה כיף לטוס יחד שוב!
אורח פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 אהרון היה מחובר על הקרקע, בגלל שהוא לא היה בערוץ הוא פשוט התיישר והמריא הרבה לפנינו. אבל אילן, לא ראית אותוחונה לידך? מאחורי הגדר, בפינה של חסרי הסנרי?
mickey lip פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 אהרון היה מחובר על הקרקע, בגלל שהוא לא היה בערוץ הוא פשוט התיישר והמריא הרבה לפנינו.אבל אילן, לא ראית אותוחונה לידך? מאחורי הגדר, בפינה של חסרי הסנרי? אז ככה נראה עפיפון. חחח
E.Z פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 ואני בעצבים טילים סוף סוף טיסת VFR ואני מגלה שהסינרי שהותקן לא הותקן ואני טס על דיפולט מגעיל..... תודה לדן שחיכה לי מקווה שפעם הבאה יבוצע כמו שצריך