עבור לתוכן
Oren Geva

TFC 24.08.06 - טיסת VFR - סיטקה - קייק - פטרסבורג - וורנגל

Recommended Posts

פורסם

http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... =0&thold=0

כרגיל, 21:30 ברחבה.

שימו לב, מז"א חייב להיות כזה שמתאים לטיסת ראיה, גם אם מז"א האמיתי לא יאפשר.

כמו כן הסנרי Tongass Fjordsבתשלום הוא חובה ללג הזה. מיקומי הנהרות, איים, וכו' שגויים בסימולטור ולא יאפשרו את ביצוע הטיסה הזאת (וגם אם כן, זה לא מתקרב לחוויה המתבקשת). ניתן לרכוש אותו באתר www.simmarket.com.

ללג הבא חובה גם הסנרי Misty Fjords, שמתחבר בדיוק רב ל-Tongass Fjords מדרום.

פורסם

פרט קטן להדגשת גודלה של אלסקה הגדולה במדינות ארה"ב- ש"ת המערבי ביותר בשטחה ליד קצה שורת האיים האלאוטיים, (SHEMYA EARECKSON AS AK- (PASY, נמצא במרחק שווה מטוקיו ומג'ונו הבירה, וכן קרוב מאוד לקמצ'אטקה מיודעתנו.

פורסם

ביצעתי את הטיסה היום, רוב הטיסה היה מזג אויר עם ראות של 6-7 ק"מ, באזור נהר פדריק היה ערפל בגובה 100 רגל בערך, בפטסבורג מזג האויר נהיה יותר גרוע, בוורנגל בכלל ראות כמעט אפסית, אחלה של סינרי.

2ac3.jpg

1ns3.jpg

פורסם

6-7 ק"מ זה בהחלט VFR. אבל בשביל להינות באמת צריך שיהיה יפה. נראה מה יהיה מז"א בשבוע הבא.

פורסם

אני כרגיל מגיע עם הדקוטה. אולי גם ישראל, ואורן - מה איתך?

אנא תתקינו את הקובץ הזה - http://www.martin-georg.de/files/CPR_modelset.zip

כדי שתוכלו לראות את הדקוטות ולא תראו טיסני נייר. ההתקנה פשוטה - התוכן של aircraft.zip הולך לספריית המטוסים של הסימולטור, וקובץ הSMS הולך לספריית המטוסים שבתיקיית SB3, ביחד עם שאר קבצי הSMS.

השרשור המלא על התוספת הזו וכן מטוסים רוסים לSB3 כאן - http://squawkbox.ca/forum/viewtopic.php ... hlight=dc3

פורסם

לא דקוטה, זאת לא טיסה ברוח הדקוטה.

אילן, אל תדאג, אני עם FSINN1.2. תהיה אצלי לא רק דקוטה, אפילו הדקוטה הנכונה.

פורסם

אני דווקא לא אהיה עם הארקיע היום, אלא עם דקוטה משופרת (הוציאו PATCH חדש לפני איזה חודש) שהארקיע לא פועל איתה בינתיים...

וכל טיסה היא ברוח הדקוטה :x

פורסם
Are you familiar with ADIZ procedures? :lol::lol:

אני צוחק, הנהלים של הADIZ לא תקפים בVATSIM...

יש מצב שאני אצטרף לטיסה, זה נראה אחלה טיסת VFR.

actualy there was talk about this in the VATSIM forum a few months ago...

some of their controllers will simulate the ADIZ

others will only if you request it (for some unknown reason(

פורסם

ADIZ is irrelevant for this flight. It's VFR, sq 1200, unicomm even if all the stations in the world are manned...

לא יודע למה כתבתי באנגלית.

אילן, רק תגיד לי באיזו דקוטה אתה טס וזה יהיה בסדר....

פורסם

טוב אם כבר הטופיק הוקפץ.....

המלצות לא מחייבות שלי ללג של היום בעקבות כמה טסטים שעשיתי.

מאחר ובמידה ולא יתקיימו תנאי VFR בפועל ב-real time אנחנו "נשפץ" את המז"א אני ממליץ על עוד כמה הגדרות "משופצות" להגברת ההנאה מהסינרי המדהים הזה:

1. לשנות את העונה ל-Spring - כך תקבלו שילוב של טקסטורות ירוקות בשילוב עם שלג על הפסגות.

2. לכוון את השעה המקומית ביציאה לכשעה וחצי עד שעתיים לפני אור אחרון - ולמי שיש טקסטורות של AS או FE מזומנת חגיגה אמיתית.

זהו.

להת' על הרמפה :lol: .

פורסם

וואו אני ממש מקנא בכם... אורן כל הכבוד על ההכנה, מדהים !!!

בתחילת ספטמבר אני מתחיל עבודה חדשה,

כך שהאנרגיות שלי במקום אחר לגמרי כבר בערך חודש.

מקווה לחזור לטוס מהר.

תהנו 8)

פורסם

אורן, מה הגבהים לטיסה?

ובתוכנית טיסה מכניסים את כל הנק' או כותבים VFR ROUTE ?

טיסת VFR ראשונה...

חוץ מזה, להתנסות אני טס עכשיו את הנתיב עם C182 וככה זה נראה בזמן טיסה על ה Sound בדרך ל-Petersburg:

screen01ecq1.jpg

כנראה שאצטרף :)

פורסם

שלום ,

ראשית נהנתי לטוס הערב במרחבי אלסקה, הנוף משגע למרות הערפל הנמוך.

שנית, בכדי שאוכל לקחת חלק פעיל בתקשורת, אשמח אם מי מכם יעדכן אותי לגבי נוהל דיבור ובאיזה SERVER משתמשים בטיסות האלה. בקיצור: כל מה שקשור לשיחות PRIVATE וכו.

תודה לאורן על ההכנה היסודית והמפות וכמובן על המידע מויקיפדיה. המשך במשימה. :)

ערב טוב לכולכם ולהשמע בטיסות הבאות, להן אני מצפה כל שבוע, ככל שניתן.

פורסם

היי אהרון, ניסיתי ליצור איתך קשר בפרטי, לא קיבלתי תשובה.

אנחנו מתקשרים בערוץ פרטי באמצעות תוכנת סקווק בוקס או FSINN, העורץ הקבוע (למעט תקלות ארעיות) הוא:

rw.liveatc.net/VATIL

אתה יכול פשוט להתחבר אליו (בתפרטי PRIVATE CHANNEL ב-SB), או אם אתה מקבל הזמנה, מספיק להקליק עליה בתוכנת הסקווק בוקס.

פורסם

אהרון היה מחובר על הקרקע, בגלל שהוא לא היה בערוץ הוא פשוט התיישר והמריא הרבה לפנינו.

אבל אילן, לא ראית אותוחונה לידך? מאחורי הגדר, בפינה של חסרי הסנרי?

PASI-PAWG79.jpg

פורסם
אהרון היה מחובר על הקרקע, בגלל שהוא לא היה בערוץ הוא פשוט התיישר והמריא הרבה לפנינו.

אבל אילן, לא ראית אותוחונה לידך? מאחורי הגדר, בפינה של חסרי הסנרי?

PASI-PAWG79.jpg

אז ככה נראה עפיפון.

חחח

פורסם

ואני בעצבים טילים סוף סוף טיסת VFR ואני מגלה שהסינרי שהותקן לא הותקן ואני טס על דיפולט מגעיל.....

תודה לדן שחיכה לי מקווה שפעם הבאה יבוצע כמו שצריך :(

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...