Izik Bakshi פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 תל אביב יעלה מ 20:00 עד 22:00, אשתדל למשוך יותר. טיסה נעימה..
אורח פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 איציק אתה איש טוב! הפעם אני שם! היש ספק בטוב ליבו ובאישיותו של מר ת"א קונטרול ? :mrgreen: אשתדל אף היום להצטרף לחגיגה. רן.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 יש! אין משמרת למאחרים שמגיעים ב23 ?
Almog Atar פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 יש!אין משמרת למאחרים שמגיעים ב23 ? תיקון קל... איחור קל בטיסה, אני אגיע בסביבות 12 בלילה מקומי
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 Is that the jetlagger lunchbreak? צודק, איחור של שעה באל על הוא איחור קל, בעיקר לאחראי לו"ז... יש!אין משמרת למאחרים שמגיעים ב23 ? תיקון קל... איחור קל בטיסה, אני אגיע בסביבות 12 בלילה מקומי
E.Z פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 Is that the jetlagger lunchbreak?צודק, איחור של שעה באל על הוא איחור קל, בעיקר לאחראי לו"ז... יש!אין משמרת למאחרים שמגיעים ב23 ? תיקון קל... איחור קל בטיסה, אני אגיע בסביבות 12 בלילה מקומי חשבתי שאלעל תמיד יוצאת בזמן :roll:
Almog Atar פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 Is that the jetlagger lunchbreak?צודק, איחור של שעה באל על הוא איחור קל, בעיקר לאחראי לו"ז... יש!אין משמרת למאחרים שמגיעים ב23 ? תיקון קל... איחור קל בטיסה, אני אגיע בסביבות 12 בלילה מקומי האיחור קל זה היה בצחוק, קצת הומור המראתי קצת מאוחר בגלל סיבות שלא קשורות לסימולטור........ ודרך אגב, אל על לא תמיד יוצאת בזמן :roll:
Shai B פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 אני כנראה אגיע רק ב-2300, מקווה שיישאר משהו בשעה כזאת, תודה רבה
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 יש פיקוח מלא בב"ג (דליברי,קרקע,מגדל,גישה,ת"א) בואו לטוס
zmatan פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 יאללה טייסים להתעורר בן-גוריון fully stuffed קדימה מדילברי ועד לת"א עם כל מה שבאמצע! מחכים לכם!
אורח פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 שלישיה מיוון עושה דרכה אליכם ... בלי פדיחות :mrgreen: איציק נסו לשגר הודעה כלל עולמית על פיקוחה, אני בטוח שיגיעו חברים לעשות בלאגנים :wink: והפקודה ל SUP היא .wallop ולא .itzikcallsup
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 21, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 רן, כיף לראות אותך מחייך. כבר מעכשיו תחמש TCAS....
אורח פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 רן, כיף לראות אותך מחייך.כבר מעכשיו תחמש TCAS.... איזה עין איזה עין :fist: בהנמכה לסולין אחרי שמיקי חטף הולד עף הסימולטור :cry: מעצבן חבל היה יופי של פיקוח ויופי של טיסה עד אותה נקודה. רק שתבין איציק, בהמראה מיקי היה כבר ב 20 מייל הפרדה ממני, רק שהגעלה שלו לא סוחבת ניראה לי שפעם הבאה אני משאיל לו APU אחד שיהיה לו עוד איזה שליש מאך לשיוט :wink: תודה לכל הפקחים ושוב מתנצל על ההעלמות המוקדמת והלא צפויה
mickey lip פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 רן, כיף לראות אותך מחייך.כבר מעכשיו תחמש TCAS.... איזה עין איזה עין :fist: בהנמכה לסולין אחרי שמיקי חטף הולד עף הסימולטור :cry: מעצבן חבל היה יופי של פיקוח ויופי של טיסה עד אותה נקודה. רק שתבין איציק, בהמראה מיקי היה כבר ב 20 מייל הפרדה ממני, רק שהגעלה שלו לא סוחבת ניראה לי שפעם הבאה אני משאיל לו APU אחד שיהיה לו עוד איזה שליש מאך לשיוט :wink: תודה לכל הפקחים ושוב מתנצל על ההעלמות המוקדמת והלא צפויה חוצפן,ההולד היה בגלל שהעגלה שלך לא זזה בפיינל ואיציק , תהיה לי בריא, איזה עין שמת לו. מפחיד. :shock:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 21, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 רן, כיף לראות אותך מחייך.כבר מעכשיו תחמש TCAS.... איזה עין איזה עין :fist: בהנמכה לסולין אחרי שמיקי חטף הולד עף הסימולטור :cry: מעצבן חבל היה יופי של פיקוח ויופי של טיסה עד אותה נקודה. רק שתבין איציק, בהמראה מיקי היה כבר ב 20 מייל הפרדה ממני, רק שהגעלה שלו לא סוחבת ניראה לי שפעם הבאה אני משאיל לו APU אחד שיהיה לו עוד איזה שליש מאך לשיוט :wink: תודה לכל הפקחים ושוב מתנצל על ההעלמות המוקדמת והלא צפויה
Matan Solomon פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 היה אחלה פיקוח... טסתי עם baron58 אילת לנתב"ג, טיסת IFR ע"י VOR ל VOR... באמצע עופר החליט לשנות לי מJ10 לJ12, פעם ראשונה שטסתי בנתיב הזה ומזל שהדפסתי את המפת נתיבים האמת אחרי כל כך הרבה פעמים בJ10 אני זוכר אותו בע"פ, והשינוי הזה היה נחמד דווקא תודה לעופר, מתן, ומושיקו, וגם לכל שאר הפקחים שהיו מחוברים לפני
Asaf Brietbard פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 חבר'ה, פשוט תענוג הערב. הקשר נשמע כמו בנתב"ג, ביום האחרון של החופש הגדול אחרי המראת מכשירים מושלמת (אלעד :wink: ) וטיפוס ל8000 המחשב החליט שהגענו לשיא הערב וניתק עצמאית, לצערי. שוב תודה לכל הפקחים, הלוואי עוד הרבה ערבים כאלו ברשת...
Raz_G פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 חזרתי הבייתה, ראיתי את כולכם מחוברים, העלתי את הסימ התמקמתי בש"ד עם האצטק. בניתי על הנמכה שתיים בב"ג ונחיתה אצלכם שם בב"ג... כעבור שעה ורבע של טיסה, אני מוצא את עצמי בסולין:S טיסה שהייתה אמורה להיות שעה ורבע נמשכה לשעתיים וחצי. :shock: אהבתי!!! היה מגניב תודה לכל הפקחים שעשו עבודה מעולה! לא כל יום יוצא לי להיות עם פיפר מס' 5 לILS. המשך פיקוח מהנה ולילה טוב!
Niv Malin פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 היה פשוט מעולה! בינתיים שני ערבים מלאי פיקוח ותנועה! המשיכו להביא תנועה!! שמעתי באויר היה מספר 5 ל-ILS לא רואים את זה כל יום בנתב"ג ובטח שבטח לא אצלינו ברשת בנתב"ג....
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 היה בהחלט כיף לפקח על דליברי! למרות שלא היתה כל-כך הרבה תנועה בדליברי בזמנים שהייתי מחובר. לראות את הכל במכ"ם היה מדהים! תודה לכל הטייסים שטסו (פעם הבאה טסים רק מ-בן גוריון! )
Ran Ben Shmuel פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 היה נחמד מאוד.. תודה לעופר על האתגרים וגם לשאר... חבל שלא הצלחתי להגיע לרגע הנגיעה המיוחל משום שהמחשב לא סחב את 12 בנתב"ג עם כל המטוסים והסינרי... אולי אני אבטל aircraft labels אז זה יעזור לפעם הבאה... או שפעם הבאה כשאני אהיה ב ILS אני אבקש לטוס לALTERNATE... לילה טוב , ונקווה שיהיו עוד הזדמנויות כאלה עד לצבא המתקרב.