Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 LVP הינו נוהל מזג אוויר גרוע, LIMITED VISIBILITY PROCEDURES. כמו בשדות רבים, גם לנתב"ג נוהל כזה שמוכנס לתוקף מתחת ראות 1800מ', שנקבעה בין אם בדיווח מטאורולוגי רגיל או מדידת RVR, ומצויין ב-ATIS. בכוונתי לערוך את הנוהל בעברית כדי שאנשינו יכירוהו, והחטיבה תוכל לשקול להכניסו לשימוש גם אצלנו. כל זאת למען AS REAL AS IT GETS.
אורח פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 תודה עופר, האם תוכל גם להרחיב לגבי נושאי CAT השונים וכן על RVR. תודה, רן.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 24, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 אשתדל ואעביר לעיונך טיוטא. Ran - VATIL6 כתב: תודה עופר,האם תוכל גם להרחיב לגבי נושאי CAT השונים וכן על RVR. תודה, רן.
ראם אדם פורסם אוגוסט 24, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2006 עופר תודה רבה אני בטוח שזה יתרום לידע מאוד לכל חברי החטיבה !!!
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 27, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 שלום, העברתי למח' הדרכה שני מסמכים: א. נוהל LVP תמציתי לנתב"ג. ב. הסבר מפורט על קטגוריות ILS, מגבלות ביצוע, דרישות ציוד וטכניקות הטסה כלליות, באנגלית עקב בעיית ימין שמאל במחשב שלי. ג. לא פירטתי מידע על שדות מסוימים. על-פי פמ"ת פנים ארצי עדכון 19, נתב"ג- מסלול 12 מאושר לקטגריות I ,II, מסלול 26 לקטגוריה I. יותר מזה אין בארצנו הקטנטונת. נ.ב. (מבלי להפעיל כל לחץ) הריני להזכיר כי לפני כשנה העברתי שני תדריכים בעברית למח' הדרכה, האחד על ווקטורים והשני על סוגי מרחב אווירי, נא טיפולכם לקבלתם.
אורח פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 opherben כתב: שלום, העברתי למח' הדרכה שני מסמכים: א. נוהל LVP תמציתי לנתב"ג. ב. הסבר מפורט על קטגוריות ILS, מגבלות ביצוע, דרישות ציוד וטכניקות הטסה כלליות, באנגלית עקב בעיית ימין שמאל במחשב שלי. ג. לא פירטתי מידע על שדות מסוימים. על-פי פמ"ת פנים ארצי עדכון 19, נתב"ג- מסלול 12 מאושר לקטגריות I ,II, מסלול 26 לקטגוריה I. יותר מזה אין בארצנו הקטנטונת. נ.ב. (מבלי להפעיל כל לחץ) הריני להזכיר כי לפני כשנה העברתי שני תדריכים בעברית למח' הדרכה, האחד על ווקטורים והשני על סוגי מרחב אווירי, נא טיפולכם לקבלתם. תודה רבה עופר, אני יעבור על המאמרים בימים הקרובים. רן.
Ran Bonfil פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 תודה עופר, תמיד טוב ללמוד משהו חדש, וכך גם לשפר את רמת הטיסה, ולא פחות את ההנאה.