אורח פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 לטסים ביום שישי, האם 22:30 מתאים ? צפויים לפחות 4 בונים ...
AaronDagan פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 אורן ידידי,בקשר ל-DHC6-300: הכנסת אותי "לויברציות" ואני רואה את הקטע עם הדגם הזה כאתגר אישי.......... . תודות על הוראות הבטיחות שסרקת, חשוב שכל נוסע יקרא היטב לפני הטיסה..... :wink: לידיעה, למי שמוטרד מביצועי המטוס במגבלות השטח: המטוס הזה מסוגל לבצע המראות ונחיתות עפ"י נוהל STOL של הייצרן. למרות זאת, אני בודק במקביל דגם נוסף בשביל הכייף: AVIAT A-1B HUSKY W/FLOATS שייצר אותו STEVEN GRANT. www.k-a.net . כרגיל, ניתן להוריד חינם מ- AVSIM או באתר שלו וההתקנה פשוטה ומהירה. בקיצר, לשיקולכם והעדפותיכם האישיות....... להת בלגונה הכחולה....... נ.ב. אולי מישהו סוף-סוף יסביר לי פעם אחת ולתמיד איך להתקין את הלינק של החתימה האישית שלי? (הכוונה כמובן ל-URL מתחת לשמי). תודה.
אורח פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 בדקתי אתמול אגב, את נתוני המטוס - 700 רגל ריצת המראה במשקל מירבי. אני לא בטוח מה אורף האגם, אבל אני מניח שלא במשקל מירבי זה בהחלט אפשרי. מצד שני, חשוב לזכור שבמים ריצת ההמראה ארוכה יותר...
danb2000 פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 לטסים ביום שישי,האם 22:30 מתאים ? צפויים לפחות 4 בונים ... ייתכן בהחלט שב-22:30 אני אוכל להגיע גם בשישי. פתרתם לי דילמה - כנראה אם כך שאני אלך מחר לעצרת למען שחרור החיילים החטופים (עם כל הכבוד והאהבה ל-TFC והציפייה לטיסה הזאת, נראה לי שהייתי הולך בכל מקרה כי זה חשוב :!: ). אם לא יהיו הפתעות בלתי צפויות - אני גם מתייצב ביום ו' 22:30
אורח פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 יש טעם בכלל לטוס ביום חמישי? מי נשאר חוץ ממני? אפשר גם בחמישי לטוס מאוחר יותר (נאמר 23:00) - הטיסה הזו לא ארוכה.
אורח פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 מה זאת אומרת ? כולם פרט למיקי ולמבריזן שהולך להפגין, את יונש אני לא מחשיב כי הוא ממזמן אורח מזדמן :roll: ולגבי השעה אני מעדיף להשאיר בשעה הנוכחית, אם זו טיסה קצרה יאפשר ללכת לשון מוקדם יותר :wink:
אורח פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 טוב, ספרתי כבר מספיק אנשים... אם אני אצליח לטוס גם בשישי זה יעזור לי בהתלבטויות איזה מטוס לקחת... עכשיו זה יהיה לבחור 2 מ-8...
E.Z פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 אני בונה על יום חמישי שישי אני לא יכול רק 2 אנשים לדעתי תדחו..
אורח פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 לא, יש מספיק. רן, אתה, אהרון, אני, אריה?, ברק, ישראל? נראה לי שיש מקום.
danb2000 פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 לא, יש מספיק.רן, אתה, אהרון, אני, אריה?, ברק, ישראל? נראה לי שיש מקום. ......מקסימום אני מגיע ברגע האחרון ומצטרף - לא הולך לבלות בכיכר עד הבוקר, וגם.... לא תגידו צריך חצי שעה ל-pre flight נכנסים מתניעים ויאללה. אז אולי גם חמישי TFC וגם שישי FFC - נראה כבר איך יסתדר
Omer 4X-CHG פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 יש לי בעיה קטנה התקנתי את הסינרי אבל אין שמה לא אגם לא כלום אולי "נחל" מסכן ברוחב ס"מ (אני מדבר על המקום של הסינרי...)
Arie Halperin פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 אני בא כמובן אני כבר במטוס(מחלת ים קיבלתי מהנידנודים)
AaronDagan פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 כפי שזה נראה כעת - אני מגיע הערב מכיוון שמחר מגיע הנוער שלנו לארוחת ערב שישי. להשמע ליד הרציף, לא חשוב באיזה ציוד.........העיקר ההתייצבות....... אריה, עבודה יפה !!!! יום טוב,
danb2000 פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 גם אני כניראה מגיע הערב... כן ירבו ועוד דבר - כמו שהציע אילן (לפחות למי שיכול / רוצה / יודע) משתמשי FSINN ישמחו לדעת באיזה מודלים אתם עולים לטיסה הזאת - כך נוכל להגדיר אותכם עם מודלים מדוייקים ו/או קרובים ככל האפשר למה שתטיסו בפועל. אז יאללה מעכשיו ועד הטיסה מי שכבר יודע עם מה הוא עולה שישרשר פה. תודה :!: אריה - מהתמונה זה נראה כמו פייפר קאב נכון? ואהרון אתה עם ה-Otter נכון? אני עולה עם ACA Scout Amphibian לא נראה לי שיש לו מודל AI אבל אם תגדירו כפייפר קאב - זה יהיה דומה מאד.
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 אני כנראה גם אגיע עם ה-DHC2 Beaver ואני מצטער, אני לא חושב שתהיה לי מעל לחצי שעה פנויה עד לטיסה ולכן אינני חושב שאספיק להתקין FSSIN וגם ללמוד איך להישתמש בה
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 גם אני מגיע עם DHC2 Beaver עם מגלשי מים, אחלה של מטוס.
iroth פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 מגיע היום עם DHC2 Beaver ונראה אם יסתדר גם מחר... ישראל
E.Z פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 אין ספק הייה שיט מדהים ניווט מגע קלאסי . ארה"ב רבתי מתקרבת בצעדי ענק .תתחילו לתרגל קלירנסים במבטא דרומי כבד בקצב של מכונת ירייה.
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 אחרי כמה טיסות בארה"ב כבר קולטים מה הם אומרים לך ועל מה בדיוק צריך להחזיר רידבק.. אני אישית נורא אוהב לטוס בארה"ב
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 פעם הבאה את אותו נתיב עם F18 בגובה המים... צריך להיות פשוט מטורף :mrgreen: הנחיתה בשלולית הזאת הזכירה לי את הנחיתה שעשינו בפקיסטן עם הכבדים :roll: רק שעם נוף הרבה יותר יפה. בכלל היה מדהים לראות את הלהק הגדול של TFC מזדחל לו בין ההרים של אלסקה. כמו שאמרתי בקשר, הרגשה כמו בסרטים של מלחמת העולם השניה, של להק של מטוסים בדרכו ליעד הפצצה. תודה ענקית לאורן על תכנון הנתיב. לגבי ארה"ב, הרבה לגים ולכל מיני מקומות לא להתקמצן בבקשה. לא אכפת לי לעשות זיגזגים לאורך ולרוחב ארה"ב (עדיפות ללגים של דלתא :mrgreen:.... סתם ) סופ"ש נעים, רן.
matan פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 פעם הבאה את אותו נתיב עם F18 בגובה המים... צריך להיות פשוט מטורף :mrgreen: הנחיתה בשלולית הזאת הזכירה לי את הנחיתה שעשינו בפקיסטן עם הכבדים :roll: רק שעם נוף הרבה יותר יפה. בכלל היה מדהים לראות את הלהק הגדול של TFC מזדחל לו בין ההרים של אלסקה. כמו שאמרתי בקשר, הרגשה כמו בסרטים של מלחמת העולם השניה, של להק של מטוסים בדרכו ליעד הפצצה. תודה ענקית לאורן על תכנון הנתיב. לגבי ארה"ב, הרבה לגים ולכל מיני מקומות לא להתקמצן בבקשה. לא אכפת לי לעשות זיגזגים לאורך ולרוחב ארה"ב (עדיפות ללגים של דלתא :mrgreen:.... סתם ) סופ"ש נעים, רן. :mrgreen: :mrgreen: סוף סוף נהניתם הא אגב יש טיסה למבריזנים היום? :mrgreen:
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 חוץ מהקטע של הנחיתה בשלולית, שאצלי התגלתה כ-בור, הטיסה היתה פשוט מ-ע-ו-ל-ה !-!-! אורן בחרת לו נתיב מעולה והובלת את הנחיל דבורים הזה מעולה! אז תודה רבה על זה מתוך התמונות שצילמתי, הינה מה שאני ראיתי - שאתם ראיתם כשלולית: מקרוב: מרחוק: אני כמעט משוכנע שהתקנתי את כל הסינרים, יש סיכוי שטעיתי? :|