OmriSoudry פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 שבת שלום אנשים! דיברתי עם כמה אנשים והחלטנו שבמקום בימי ראשון בערב, הסדרה תצא כל יום שישי בערב. אז הנה לכם, פרק ראשון בסדרה TIME TO FLY שמסקרת את הרעיון של "לעשות רישיון טיס בארצות הברית". בפרק הנוכחי: פרק היכרות. אני אלמוג ועומר טסים לארה"ב ופוגשים את כולם. יומיים לאחר מכן רועי שר הגיע ועושה סיור בדירה שלנו. תכירו גם חלק מהמדריכים והאנשים שם לאט לאט. - בסוף כל פרק יוצגו קטעים מהפרק הבא, לא לפספס! - מכיוון שהפרק הנוכחי זה פרק ראשון, זה יותר פרק היכרות ותראו פחות טיסות. אבל אני מבטיח שהחל מהפרק הבא זה יהיה שונה. אז קדימה להורדה!! גודל הקובץ: 290 מגה. משך זמן הפרק: 21 דקות. פורמט: WMV. קישור להורדה: http://rapidshare.de/files/31276101/TTF_E01.wmv . לחלק זה מוריד ב-20 ק"ב לשניה, לחלק ב-190. תלוי בספקית ובשרת שבחרתם שם. שימו לב שאם זה מוריד ממש לאט, אולי זה כי יש עומס וכדאי לנסות מאוחר יותר. צפייה מהנה!
4X-OMR פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 כל הכבוד על ההשקעה!! רואים שממש נהנתם ! מצפה לפרקים הבאים ! תודה שאתה משתף! :wink:
OmriSoudry פורסם ספטמבר 1, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 תיקון טעות: ביום ה-3 התאריך הוא 13.07.06 ולא 13 לאוקטובר. אנחנו עדין לא חיים בעתיד
Aeroflot פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 פששש טוב לראות אנשים שעשו משהו בקיץ הזה סודרי עכשיו נגמרו החופשים - יש עבודה - נתב"ג - צהל
OmriSoudry פורסם ספטמבר 1, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 ליאור, אתה מתכוון: אלתא - עיט תעופה - סינרי - עריכה של הסדרה - צהל
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 OmriSoudry כתב: ליאור, אתה מתכוון: אלתא - עיט תעופה - סינרי - עריכה של הסדרה - צהל לא, הוא מתכוון אלתא - עיט תעופה - עיט תעופה - עיט תעופה - עיט תעופה - עיט תעופה - (עיט תעופה) - סינרי - עריכה של הסידרה - עיט תעופה - עיט תעופה - עיט תעופה - צה"ל. נכון עידו? :mrgreen: עומרי, כמו שאמרתי לך, פשוט אין מילים. אתה יותר מדי טוב
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 יפה מאוד עומרי! נהנתי מהסרטון ומהעריכה המקצועית... ראיתי אותו כהפוגה מהלימודים והיא הייתה הפוגה מאוד נחמדה. עכשיו אין ברירה אלא לחזור ל"מבוא לקורס תכנות בסיסי" ולהתעסק במבואות מתמטיים שלא נגמרים. הרי רק אצלנו מקבלים חוברת ללמידה בערב יום החיול, ונבחנים עליה ביום הראשון של הקורס.... בהצלחה בהמשך
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 אחלה של סרטון, נהנהתי מכל רגע. יהב, אני רואה אתה עם הצביעה החדשה...
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 Ten more days... Just ten more... Omri ,i cant wait to see the second one!!
gilad13 פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 יש לי בעיה מעצבנת! הורדתי את הסרט כבר פעמיים וזה בכל זאת ממשיך!!! :x אני לא יכול להזיז במדיה פלייר את הסימן שבעזרתו אפשר לעבוא לחלקים בסרט, והסרט נגמר אצלי באמצע!!! מה אפשר לעשות??
OmriSoudry פורסם ספטמבר 1, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 להחליף ספקית? סתם, תנסה להוריד שוב. אין ברירה...
Roi Sarid פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 כל הכבוד לך על ההקעה אהבתי מאוד נראה שניהנתם מחכה לרפק הבא. שבת שלום.
gilad13 פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 OmriSoudry כתב: להחליף ספקית? סתם, תנסה להוריד שוב. אין ברירה... זה לא שההורדה נתקעת באמצע, זה הסרט עצמו... אני לא חושב שהורדה מחדש תפתור את זה, אולי זה איזשהי בעיה עם המדיה פלייר...
×�פיק פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 לי לקח אני חושב שעה להוריד את הסרט. לא נורא. שווה כל רגע. מחכים לפרקים הבאים עומרי
4X-IDS פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 סרט מ-ע-ו-ל-ה ! עומרי אני לא יודע מה אתה מתכנן לעתיד אבל אני בהחלט חושב שאתה יכול להיות עורך מקצועי.. סרט ברמה גבוהה :!: מחכה בקוצר רוח לפרקים הבאים דודו
Matan Solomon פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 ענק ענק ענק... אך הקנאה הקנאה אני רואה שמזה נהניתם שם (כאילו איך לא חח...) מזה בית ספר לטיסה ישראלי או משהו ? אחלה של פרק, העריכה פשוט מקצועית ברמה, מחכה בקוצר רוח לפרק הבא שונא תוכניות של פעם בשבוע!!!! חחחח
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 Solly כתב: ענק ענק ענק...אך הקנאה הקנאה אני רואה שמזה נהניתם שם (כאילו איך לא חח...) מזה בית ספר לטיסה ישראלי או משהו ? אחלה של פרק, העריכה פשוט מקצועית ברמה, מחכה בקוצר רוח לפרק הבא שונא תוכניות של פעם בשבוע!!!! חחחח http://www.fly-wfc.com/wfc/hindex.html
Eyal Seminar פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 החלק הראשון של הסדרה היה מדהים :!: ... מחכה להמשך!!!!
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 כל הכבוד עומרי, וכולם! החלק של הקוקפיט הדהים אותי! :shock: פשוט היה יפה! כל השאר גם כן ממש מגניב ומצחיק מחכה לפרק הבא :mrgreen:
zmatan פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אחלה סרט!!! מחכה בכיליון עיניים לפרק הבא כבר...!
Niv Malin פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אין פשוט עורך מקצועי אתה עומרי!! כל הקטעים האלה של צילום האוכל, האכסנייה שמה, החדר שלכם, הקטעים המצחיקים זה עושה את כל הסרט! נהנתי מאוד ומחכה ל"פרקים" הבאים!!
Ben Cohen פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 וואי אחלה סרט! נהנתי מאוד ועריכה מדהימה. הקטע הכי מצחיק לדעתי זה כשעומר אמר לאלמוג: "מה נאכל?" ואז הם ראו את המקדונלד'ס ועם המוזיקה זה היה ממש מצחיק!!!
אבישי פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 מדהים! פשוט כל הכבוד מגיע לכם! איזה גיבוש איזה אומץ לטוס ככה עם חברים שמכירים מהחמשב שבקושי מכירים,פשוט מדהים! הפרק הזה ממש יפה אני חייב להגיד!