dean757 פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 שלום לכולכם מחר מי מאיתנו שמתחיל בית ספר אני רוצה לאחל לכולכם בהצלחה, שנת לימודים פוריה,קלה,מעניינת והצלחה בבחינות הבגרות. בהצלחה ושבת שלום/שבוע טוב
e_dor פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 מצטרף לאיחולים! שנת לימודים טובה לכולנו, ושתעבור מהר
Or Netzer פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 מצטרף לאיחולים!שנת לימודים טובה לכולנו, ושתעבור מהר חח צר לי לבאס אתכם אבל שתעבור לאט אחר כך יש לי צבא :]
Matan Solomon פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 מצטרף לאיחולים!שנת לימודים טובה לכולנו, ושתעבור מהר חח צר לי לבאס אתכם אבל שתעבור לאט אחר כך יש לי צבא :] :cry: :cry: :cry: :cry: מחר לומדים, לא יאומן :cry: גם לי יש אחרי זה צבא, ושתיגמר מהר !!!!!!!!!! חחחח... אךךך אךךך י"ב :|
David Aronovich פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 שנה טובה ופוריה מצטרף לאיחולים!שנת לימודים טובה לכולנו, ושתעבור מהר חח צר לי לבאס אתכם אבל שתעבור לאט אחר כך יש לי צבא :] מצטרף לדעתך.... תישארו בבית הספר כמה זמן שאתם יכולים!!!
Hafuta פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 למה ביה"ס למה!?!?!? השנה עוד לא התחילה ואני כבר מת לסיים אותה ולהתגייס... בהצלחה לכולם
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 שנה טובה ופוריה מצטרף לאיחולים!שנת לימודים טובה לכולנו, ושתעבור מהר חח צר לי לבאס אתכם אבל שתעבור לאט אחר כך יש לי צבא :] מצטרף לדעתך.... תישארו בבית הספר כמה זמן שאתם יכולים!!! לא מצטרף לדעתכם :? אבל מה שכן, אני כן אשאר בביה"ס הרבה הרבה הרבה זמן. המורים כבר הודיעו לנו שנה שעברה להתכונן להביא מזרונים לביה"ס. אני עולה ל-י"א וכבר שמעתי שהמערכת אומרת ששלושה ימים (שלישי רביעי חמישי) אני מסיים בשעה 17:00-18:00, אז כן אני אשאר בביה"ס כמה שאני יכול :cry: :cry: :cry:
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 יהב אני רואה שאתה ממש אוהב בי"ס שנה טובה לכולם, אני גם כן עולה לי"ב.. נקווה שתייהיה קלה ומהירה! שנת לימודים מהנה (עד כמה שאפשר... ) ופורייה לכל חברי החטיבה!
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכולם לי יש חצי נחמה,יש לי פול מטוסים מכל הסוגים מעל הבצפר,ככה שבשעות הקשות יהיה לי מה לעשות
Hafuta פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 שנה טובה ופוריה מצטרף לאיחולים!שנת לימודים טובה לכולנו, ושתעבור מהר חח צר לי לבאס אתכם אבל שתעבור לאט אחר כך יש לי צבא :] מצטרף לדעתך.... תישארו בבית הספר כמה זמן שאתם יכולים!!! לא מצטרף לדעתכם :? אבל מה שכן, אני כן אשאר בביה"ס הרבה הרבה הרבה זמן. המורים כבר הודיעו לנו שנה שעברה להתכונן להביא מזרונים לביה"ס. אני עולה ל-י"א וכבר שמעתי שהמערכת אומרת ששלושה ימים (שלישי רביעי חמישי) אני מסיים בשעה 17:00-18:00, אז כן אני אשאר בביה"ס כמה שאני יכול :cry: :cry: :cry: ברוך הבא לי"א
Ben Cohen פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכולם! אני עולה לי', עם כל הקטע שזה רק כיתה י' זאת בכל זאת פעם ראשונה שלי עם הבגרויות ואני דיי מפחד מזה... שיעברו מהר ה3 שנים האלה ושאוכל לנסות את מזלי בחיל האוויר!
Niv Malin פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכל התלמידים בשנה החדשה וגם למתגייסים!! גם אני עולה לי"א וקיבלנו מערכת שעות ואכן מערכת עמוסה ביותר ולמרות המקצועות הריאליים המוגברים שלקחתי עדיין אני לא נשאר בביה"ס כמו שאמרו פה כל יום עד 17 או 18 בערב.... המקסימום שלי כרגע לפי המערכת זה 1630... לא נורא.... קיצר שנה פוריה ומוצלחת לכולנו ותביאו גאוה לחטיבה! :wink:
Itai Ganor פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 יפיי שנה אחרונה בביתצפר :wink: , בהצלחה לכולם.
Omer Efrat פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכולם איזה כיף, שנה ראשונה שאני לא בביה"ס רק שתדעו שכיתה י"ב היא השנה הכי כיפית שיש.
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכולםאיזה כיף, שנה ראשונה שאני לא בביה"ס רק שתדעו שכיתה י"ב היא השנה הכי כיפית שיש. שקרן :wink: בכל זאת, קחו את זה בכייף צבא זה גם לא כזה קשה, בסך הכל זה דיי שכונה... (לג'ובניקים ) ושיהיה לכם בהצלחה בבגרויות ובלימודים
Matan Solomon פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכולםאיזה כיף, שנה ראשונה שאני לא בביה"ס רק שתדעו שכיתה י"ב היא השנה הכי כיפית שיש. איך יכול להיות כל כך כיף עם כל הלחץ ? מלא בגרויות נדחו מי"א לי"ב, ויש לחץ מטורף ומערכת מטורפת :cry: הנחמה היחידה שזאת השנה האחרונה
Omer Efrat פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכולםאיזה כיף, שנה ראשונה שאני לא בביה"ס רק שתדעו שכיתה י"ב היא השנה הכי כיפית שיש. איך יכול להיות כל כך כיף עם כל הלחץ ? מלא בגרויות נדחו מי"א לי"ב, ויש לחץ מטורף ומערכת מטורפת :cry: הנחמה היחידה שזאת השנה האחרונה הזמן היחידי שאתה באמת תלמד כמו שצריך יהיה בתקופת הבגרויות.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכולםאיזה כיף, שנה ראשונה שאני לא בביה"ס רק שתדעו שכיתה י"ב היא השנה הכי כיפית שיש. שקרן :wink: בכל זאת, קחו את זה בכייף צבא זה גם לא כזה קשה, בסך הכל זה דיי שכונה... (לג'ובניקים ) ושיהיה לכם בהצלחה בבגרויות ובלימודים אני רואה שלא עשית מספיק מטבחים, יטופל בחד"ב הקרוב...
Yehonatan_el פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכולם מחר בבצפר ובכל מקום אחר באסה י"א אומרים שזאת השנה הכי קשה בעעע :?
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אני רואה שלא עשית מספיק מטבחים, יטופל בחד"ב הקרוב... אצלנו רק הבנות עושות מטבחים
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אני רואה שלא עשית מספיק מטבחים, יטופל בחד"ב הקרוב... אצלנו רק הבנות עושות מטבחים אין בעיה, יש גם תורניות שמירה בחד"ב.... :mrgreen:
Itamar Koren פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בהצלחה לכולם!!! גם לי יש צבא אחרי אני מקווה שהשנה תעבור בקלות ותנצלו את הזמן הכי טוב שאפשר(לפחות מי שב-יב)
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אין בעיה, יש גם תורניות שמירה בחד"ב.... :mrgreen: לא רוצה להספים, אבל אצלנו רק הבנות עושות ש"ג
Shai B פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אני התחלתי כבר ביום רביעי, והיום הספקתי לשבת כמה שעות בחדר בקריאת ספר הסטוריה ובהכנת שיעורים בהסטוריה, ג"ג, אנגלית ומתמטיקה :| בהצלחה לכולם