אורח פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 http://tfc.rwy12.com תודה לדן על התדרוך לשבוע זה. כרגיל או שלא 22:30 בחניות, תביאו בגדים חמים למקרה של פקח גישה מסטול עוד יותר להית' TFC.
danb2000 פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 כמו שרשמתי בתדריך - במינאפוליס יש מסלול חדש 17/35 שלא מופיע בסינרי הדיפולטי אבל נמצא בשימוש ומופיע בדפיות. נתתי קישור להורדה של העדכון AFCAD שמוסיף את המסלול ומאושר לשימוש ב-VATSIM אבל נראה לי שמשהו נדפק בדף התדריך והוא לא פעיל. קבלו שוב את הקישור להורדה מ-AVSIM: http://library.avsim.net/download.php?DLID=81485 במידה והוא לא עובד - חפשו בעצמכם בסיפריית ההורדות קובץ בשם: vatusa-kmsprunway.zip אווופס :oops: בדקתי כרגע - גם הקישור להורדת סינרי של דנוור לא עובד. יש כמה וכמה סינרים חינמיים, אני באופן אישי ממליץ על זה: http://library.avsim.net/download.php?DLID=42679 אם לא עובד הקישור, חפשו: dia2004v11.zip להתראות ביום חמישי
mickey lip פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 יופי דן, כל הכבוד. בתקווה שביום חמישי תערך טיסת ניסוי נוספת ל 232. מי דואג לפיקוח?
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 יופי דן, כל הכבוד.בתקווה שביום חמישי תערך טיסת ניסוי נוספת ל 232. מי דואג לפיקוח? מזכיר מתן היתרים בספר המטוס, כפל וחתימה ע"י ק.טכני בהצלחה מיקי
AaronDagan פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 תודה לדן על התדריך המפורט והמקצועי. תארתי לעצמי שנטוס לכיוון מינאפוליס, עיר "באמצע הדרך". קחו אתכם שתייה חמה ומעיל למקרה שמזג האויר ידרוש זאת.......... להשמע בחנייה בדנבר, עם או בלי פיקוח....... שבוע נעים ושקט.
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 ה22:30 הזה מקל עלי ואני מניח שאספיק להגיע גם השבוע. להשמע!
Ilan Jonas פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 היה כיף כרגילוהסידור המחודש של הקוקפיט עבד לי יפה. הטיסה הייתה בפיקוח כמעט מלא, והפקח עשה הכל נהדר פרט לשני דברים: לוודא שלא נתנגש אחד בשני ולהביא אותנו בגובה סביר לנחיתה הTCAS שלי לקח חופשה קריביים להירגע... ושאלה אחרונה: מי היה באמריקן 344? לא ידעתי אפילו מי היה המלווה שלי בטיסה הזו :?
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 תמליץ עליו לקידום? והפקח עשה הכל נהדר פרט לשני דברים: לוודא שלא נתנגש אחד בשני ולהביא אותנו בגובה סביר לנחיתה
danb2000 פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 היה כיף כרגילוהסידור המחודש של הקוקפיט עבד לי יפה. הטיסה הייתה בפיקוח כמעט מלא, והפקח עשה הכל נהדר פרט לשני דברים: לוודא שלא נתנגש אחד בשני ולהביא אותנו בגובה סביר לנחיתה הTCAS שלי לקח חופשה קריביים להירגע... ושאלה אחרונה: מי היה באמריקן 344? לא ידעתי אפילו מי היה המלווה שלי בטיסה הזו :? כן היה ממש נחמד. לא יודע מה היה איתך, אבל לגבי - גם שהיה נראה שאני מתקרב יתר על המידה לאהרון שהיה לפני ISR211 הפקח היה מודע - האט אותי ולבסוף גם שלח אותי (היחידי אני חושב) ל-RWY35 תכל'ס היה מעניין כי אני חושב שהם עבדו לפי נוהל convereged rubways על שלושת המסלולים. בכלל היה הפתעה נעימה שמינאפוליס עלו פתאום בהרכב מלא - אחרי שכבר התייעצתי עם אלעד איזה self vector לקחת ל-ILS30L. שבת שלום ולהת' יום חמישי הבא
Ilan Jonas פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 תאמין לי, טוב שלא טסת איתנו. היית מקבל התקף לב ממנו... הגענו דווקא מופרדים והוא פשוט עשה הכל כדי להפגיש אותנו. בפיינל שלי החל מ8 מייל (ושלא תדעו באיזה גובה) קיבלתי התראות TCAS על שלושה מטוסים שונים! אגב, כפקח, אני יכול להסביר לכם בדיוק את הבעיה העיקרית שלו: זו בעיה של מנטליות. הוא החל כפקח סנטר (לא ששם הוא כיכב) כשיש תחתיו פקח גישה. כשפקח הגישה התנתק נפלנו עליו כולנו בשלבים אלה או אחרים של כניסה לפיינל, והוא פשוט לא הצליח להסוויץ' ממנטליות של סנטר למנטליות של גישה (סביר שאפילו לא עשה זום מתאים). לבד מההפרדות שלא ביצע, הוא גם לא חשב כמו פקח גישה שכדאי שנגיע בגובה שפוי לנחיתה ופשוט לא התייחס לעניין - בגלל זה רן ואני נחתנו (במקביל פחות או יותר) נחיתה אנכית כמו הרייר... טוב הבנתם אותי אני מניח, כיף היה בכל מקרה כאמור! :wink:
אורח פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 תאמין לי, טוב שלא טסת איתנו. היית מקבל התקף לב ממנו... הגענו דווקא מופרדים והוא פשוט עשה הכל כדי להפגיש אותנו. בפיינל שלי החל מ8 מייל (ושלא תדעו באיזה גובה) קיבלתי התראות TCAS על שלושה מטוסים שונים!אגב, כפקח, אני יכול להסביר לכם בדיוק את הבעיה העיקרית שלו: זו בעיה של מנטליות. הוא החל כפקח סנטר (לא ששם הוא כיכב) כשיש תחתיו פקח גישה. כשפקח הגישה התנתק נפלנו עליו כולנו בשלבים אלה או אחרים של כניסה לפיינל, והוא פשוט לא הצליח להסוויץ' ממנטליות של סנטר למנטליות של גישה (סביר שאפילו לא עשה זום מתאים). לבד מההפרדות שלא ביצע, הוא גם לא חשב כמו פקח גישה שכדאי שנגיע בגובה שפוי לנחיתה ופשוט לא התייחס לעניין - בגלל זה רן ואני נחתנו (במקביל פחות או יותר) נחיתה אנכית כמו הרייר... טוב הבנתם אותי אני מניח, כיף היה בכל מקרה כאמור! :wink: אחרי איזה שלוש 360 שחולקו להרבה וקטורים ללא כל סיבה ניראית לעיין שלא לדבר על הגיון, הסנטר הפנה אותי שמאלה לראיה למסלול 30,איזה ? הוא לא אמר וגם לאחר ששלחתי טקסט הוא לא ענה... לא נורא. מה כן, ופה זה משהו שביום אחר היתי מבקש לצאת החוצה ולהכנס יותר מסודר לפיינל. הבחור שם אותי משהו כמו 7 מייל מהשדה בגובה 4000 ליירט את הILS. לאחר שהסברתי שאין סיכוי הוא הוריד אותי ל 3000 ומשם ראיה תוך כדי ספליט S. תוך כדי פניה שמאלה ראיתי מסלול מול העניים וירדתי עליו כמו F16 על בירות... את הפיינל עשיתי במהירות של כ 180 קשר, זרקתי אפילו נוסעים לכנפים כדי לעצור את המטוס. מדפים 30 קיבלתי ממש בנגיעה (אם אפשר לקרא לזה נגיעה). טיסה חביבה אבל לא אחת שתשמש ללימוד בבית ספר לטיסה...
Yarden Antebi פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 היה כיף כרגילוהסידור המחודש של הקוקפיט עבד לי יפה. הטיסה הייתה בפיקוח כמעט מלא, והפקח עשה הכל נהדר פרט לשני דברים: לוודא שלא נתנגש אחד בשני ולהביא אותנו בגובה סביר לנחיתה הTCAS שלי לקח חופשה קריביים להירגע... ושאלה אחרונה: מי היה באמריקן 344? לא ידעתי אפילו מי היה המלווה שלי בטיסה הזו :? זה הייתי אני
E.Z פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 אכן אחלה טיסה מיניאפוליס הפתיע לטובה ושוב קיבלנו פיקוח מלא מה שמוכיח שמשתלם לצאת שעה מאוחר יותר. שבוע הבא ממשיכים לליטל רוק אשמח אם מישהו מכיר סינרי שישים לי קישורים במייל שבת שלום לכולם.